Arhiv novic 04.07.2024

Ženska podjetja poslujejo za 63 odstotkov boljše kot moška

Finance.si 04.07.2024
Ženske kapital uporabljajo učinkoviteje, v podjetjih spodbujajo boljšo kulturo in boljše sodelujejo, pravi Američanka Kate Isler, ustanoviteljica pospeševalnika za podjetja v ženski lasti.… »

TOP IKT: Telekomunikacije – kdo si je opomogel in kdo še tone

Finance.si 04.07.2024
Analizirali smo podjetja, ki svojim strankam zagotavljajo povezavo do interneta, mobilno telefonijo in IP-televizijo.… »

S krajo kipa Brucea Leeja si je tat prislužil desetmesečno zaporno kazen

RTV Slovenija 04.07.2024
Tatu bronastega kipa Brucea Leeja, ki je marca izginil iz mestnega parka v Mostarju, pozneje pa ga je policija našla, a brez nog, je občinsko sodišče obsodilo na deset mesecev zapora. Znameniti kip Brucea Leeja v Mostarju je marca izginil iz mestnega… »

Na bencinskih servisih z ukradenimi tablicami v treh mesecih nakradel za 17.000 evrov goriva

RTV Slovenija 04.07.2024
41-letnik je med marcem in junijem z vozilom z ukradenimi registrskimi tablicami kradel gorivo na bencinskih servisih v Ljubljani in okolici. Gorivo je točil v vozilo in posode, ki jih je imel prtljažniku, in vedno odpeljal, ne da bi plačal… »

Golob še ne bo podpisal sporazuma z Ukrajino

Dnevnik 04.07.2024
Predsednik vlade Robert Golob na vrhu zveze Nato prihodnji teden v Washingtonu ne bo podpisal varnostnega sporazuma z Ukrajino, saj je ta še v usklajevanju na ministrstvu za zunanje in evropske zadeve (MZEZ), je po današnji seji vlade povedal… »

Skupino Siddharta zapušča dolgoletni član!

Zurnal24 04.07.2024
Siddharta in Tomaž Okroglič prijateljsko zaključujejo sodelovanje, je sporočila skupina. Glasbena skupina Siddharta in njen dolgoletni član Tomaž Okroglič sporočajo, da po mnogih letih skupnega glasbenega ustvarjanja prijateljsko zaključujejo… »

Ljubljana: za tatovoma iz trgovine se je zagnal policist, za tistim iz restavracije pa natakar

Dnevnik 04.07.2024
V torek zvečer je natakar stekel za moškim, ki je ženski v restavraciji ukradel torbico, včeraj zjutraj pa je policist, ki ni bil v službi, ujel tatova iz trgovine. Policija je vse tri obravnavala. Okoli enajste ure v torek zvečer je moški v… »

Na kolesarski stezi v Šmarjeti padel in umrl kolesar

RTV Slovenija 04.07.2024
Na kolesarski stezi v Šmarjeti je v ponedeljek popoldne padel 46-letni kolesar. Poškodbe so bile tako hude, da je pozneje v novomeški bolnišnici umrl, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Po prvih ugotovitvah je kolesar vozil po kolesarski… »

Sluzenje morja vir težav za ribiče, turistov še ni prestrašilo

RTV Slovenija 04.07.2024
Junija se je znova pojavilo sluzenje morja, kar je prestrašilo predvsem turistične delavce, ki so si na začetku poletja obetali porast obiska turistov. Odpovedi rezervacij še ni, naravni pojav pa slovenskim ribičem povzroča skoraj popoln izpad… »

Potrjeno: EU jutri uvaja dodatne carine na e-avte iz Kitajske

Finance.si 04.07.2024
Te dodatne carine so za zdaj začasne, zato smo pogledali, kateri koraki še sledijo v nadaljnjem postopku.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem