Čelsi

Vreme: Danes več sonca na vzhodu, drugod spremenljivo s kakšno ploho

Dnevnik pred 15 urami
Danes bo po nižinah v notranjosti sprva oblačno ali megleno, čez dan pa bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Več jasnine bo na severovzhodu, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Popoldne bo zapihal jugozahodni veter, predvsem… »

Vreme: Dopoldne oblačno s padavinami, popoldne se bo delno zjasnilo

Dnevnik pred 1 dnevom
Danes bo sprva oblačno z rahlimi padavinami, na Primorskem bo pihala šibka burja. Čez dan bodo padavine postopno ponehale, popoldne se bo delno razjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem do 14 stopinj Celzija, je zapisano… »

MARSOVSKI PRIZORI IZ GRČIJE: Nebo se je obarvalo oranžno, izdali tudi opozorilo (VIDEO)

Regional pred 2 dnevoma
Včeraj se je nad južnim delom Grčije nebo obarvalo oranžno zaradi saharskega peska, ki so ga oblaki preko Sredozemskega morja prinesli iz Severne Afrike. Zaradi močnih južnih vetrov, ki so s seboj nosili saharski pesek, je bila grška prestolnica… »

NAČRTUJETE PIKNIK ZA PRAZNIČEN KONEC TEDNA? Postajalo bo topleje, a tudi mokro

Regional pred 2 dnevoma
Danes bo oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo popoldne oslabele, nastale bodo še posamezne plohe. Meja sneženja se bo postopno dvignila na okoli 1000 metrov nad morjem. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem do 14 stopinj… »

Nad Slovenijo nov pas padavin, ponekod pričakujejo več kot četrt metra snega

Delo pred 3 dnevi
Zvečer in ponoči se bodo padavine prehodno okrepile, meja sneženja se bo nekoliko spustila. Zvečer in ponoči se bodo padavine prehodno okrepile, meja sneženja se bo nekoliko spustila. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 8… »

#video Podnebne spremembe: grozi nam pomanjkanje vode

Dnevnik pred 3 dnevi
Svetovne temperature so lani dosegle rekordne vrednosti, Azija pa se po navedbah Svetovne meteorološke organizacije (WMO), ki deluje pod okriljem ZN, segreva posebej hitro in je lani ostala najbolj prizadeta regija na svetu zaradi vremenskih, podnebnih… »

Mraz ogroža sadno letino

Gorenjski glas pred 3 dnevi
V minulih dneh so bile tudi marsikje na Gorenjskem jutranje temperature pod nič stopinj Celzija. Takšne temperature so pri sadnem drevju lahko usodne tako za brste in cvetove kot za mlade plodiče. Dejanske posledice pozebe se bodo pokazale šele pri… »

Evropa lani z rekordnim številom ekstremno vročih dni

Delo pred 4 dnevi
Zdravstveni sektor bo moral povečati odpornost na podnebne spremembe, opozarja poročilo WMO in C3S. V nadaljevanju preberite: Lansko leto je bilo najbolj vroče oziroma drugo najbolj vroče v Evropi. Temperature so bile 11 mesecev nad povprečjem… »

Vreme: ponekod sneg tudi do nižin, na Primorskem lahko zapiha močna burja

Dnevnik pred 4 dnevi
Iz vzhoda je naše kraje zajel hladen ciklon, ki prinaša hladnejše vreme, oblačnost in padavine. Zvečer se bodo padavine okrepile in se ponoči razširile nad vso Slovenijo. Ob močnejših padavinah se lahko v notranjosti meja sneženja spusti vse do… »

IZDANO OPOZORILO, TUDI ZA PRIMORSKO! Začelo se bo proti večeru

Regional pred 4 dnevi
Danes čez dan bo oblačnost od zahoda naraščala. Proti večeru bo na zahodu začelo rahlo deževati. Čez dan bo zapihal okrepljen veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, ob morju do 15… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem