AFP

Častna zlata palma 77. filmskega festivala v Cannesu za igralsko velikanko Meryl Streep

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Na slovesnem odprtju 77. filmskega festivala v Cannesu bodo s častno zlato palmo ovenčali Meryl Streep, eno največjih igralskih imen našega časa, ki je po besedah organizatorjev festivala "del naše skupne domišljije, naše skupne ljubezni do… »

Francozi odločni, rdeča luč tudi za prostovoljce iz Rusije in Belorusije

Delo pred 1 dnevom
Francoski organizatorji olimpijskih iger so prejeli 300.000 vlog in med njimi nato izbrali 45.000 oseb. Ruski in beloruski prostovoljci ne bodo sodelovali na letošnji olimpijskih igrah v Parizu, poroča francoska tiskovna agencija AFP, potem ko so… »

Huda nesreča avtobusa, najmanj 20 mrtvih

Zurnal24 pred 1 dnevom
V prometni nesreči avtobusa je v Pakistanu danes umrlo najmanj 20 ljudi, še 21 je ranjenih, je sporočila tamkajšnja policija. Do nesreče v goratem severnem predelu države je prišlo v zgodnjih jutranjih urah, ko je šofer v enem od ovinkov izgubil… »

MED OLIMPIJADO NA PARIŠKIH ULICAH KUPI SMETI? Pobiralci grozijo s stavko

Regional pred 1 dnevom
Pariški pobiralci smeti bi lahko po informacijah tamkajšnjega sindikata stavkali v času olimpijskih in paraolimpijskih iger, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Kot piše AFP, obstaja velika možnost, da bi se ob pariških cestah med olimpijskimi… »

Angleži ostali brez petega mesta v ligi prvakov

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Nemška Bundesliga si je po zaslugi zmage Dortmundčanov na prvi polfinalni tekmi s PSG-jem zagotovila peto mesto v prihodnji sezone razširjene lige prvakov. Angleški klubski nogomet v prihodnji sezoni 2024/25 ne bo imel petih predstavnikov v elitni… »

Bodo OI v Parizu zaznamovali kupi smeti na ulicah?

Dnevnik pred 2 dnevoma
Kot kaže, utegnejo olimpijske igre v Parizu zaznamovati – smeti. Pariški smetarji namreč v boju za boljše plačilo grozijo, da bodo stavkali v času olimpijskih in paraolimpijskih iger. Po poročanju AFP obstaja precejšnja verjetnost, da se bodo ob… »

Kdo je Viktorija, ki bo pomagala Zelenskemu?

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Ukrajinsko zunanje ministrstvo je v sredo predstavilo svojo novo tiskovno predstavnico Viktorijo Ši, "digitalno osebnost", ustvarjeno s pomočjo umetne inteligence. Viktorija bo javnosti predstavljala izjave ministrstva, ki pa jih bodo še vedno pisali… »

»Uporaba takšnih kemikalij ni osamljen primer«

Mladina pred 2 dnevoma
ZDA z novimi sankcijami proti ruski orožarski industriji. ZDA so uvedle dodatne sankcije proti več deset posameznikom in okoli 200 podjetjem, povezanim z rusko orožarsko industrijo, so v sredo sporočili iz Washingtona. Moskvo so ob tem obtožili… »

Hamas se bo kmalu odzval na izraelski predlog

Dnevnik pred 3 dnevi
Hamas se bo na izraelski predlog o prekinitvi ognja v Gazi odzval v zelo kratkem času, je napovedal predstavnik palestinske islamistične skupine. Hamas sicer vztraja pri trajni prekinitvi ognja v Gazi, kar pa Izrael zavrača. Hamas preučuje izraelski… »

Umrl je sloviti ameriški pisatelj Paul Auster

Dnevnik pred 3 dnevi
V domačem Brooklynu je v torek pri 77 letih v krogu družine umrl eden najvplivnejših sodobnih pisateljev Paul Auster. Avtor Newyorške trilogije je izgubil bitko s pljučnim rakom, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Njegove knjige so prevedene v… »

Novice dneva »

Pogiju ni uspelo, za las je izgubil rožnato majico

Delo pred 9 uramiše 8 povezanih

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred 19 uramiše 7 povezanih

Po nesreči na reki Savi mladi kajakaš umrl

RTV Slovenija pred 14 uramiše 5 povezanih

V Zagrebu je sin z ostrim predmetom do smrti porezal svojo mamo

Necenzurirano pred 5 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem