Borča

Zelenski: Upor znak šibkosti vladavine Putina. Blinken: Nemiri v Rusiji bi se lahko vlekli mesece.

RTV Slovenija 25.06.2023
Ameriški zunanji minister Anthony Blinken je dejal, da bi se lahko nemirno dogajanje, ki so ga v soboto povzročili Wagnerjevi borci, v Rusiji vleklo še nekaj tednov ali celo mesecev. Peking: Kitajska podpira Rusijo pri ohranjanju stabilnosti v državi… »

Aleš Primc: “Če bo pitna voda zastrupljena, je 50 ali 100 let ne bo mogoče očistiti!”

Nova 24TV 24.06.2023
Aleš Primc (Foto: Nova24TV) “Zastrupitve pitne vode, ki nam priteče iz ljubljanskih pip, ne smemo dovoliti! In v zadnjem času, v zadnjem mesecu, se je izkazalo, da vlada ne bo zaščitila vode. Tudi inšpektorat ne bo zaščitil vode in prav tako ne… »

Drama v Rusiji, dogaja se državni udar

Zurnal24 24.06.2023
Vodja skupine Wagner, plačancev, ki so se ob ruski vojski borili v Ukrajini, je napovedal, da bo odstavil vodstvo ruske vojske in da bo uničil vse, ki mu bodo pri tem na poti. V Moskvi so uvedli protiteroristične ukrepe, zaprli so avtocesto proti… »

Rusko ekonomijo poganjajo mrtvi Wagnerjevi plačanci

Necenzurirano 23.06.2023
Svojci plačancev, ubitih v Ukrajini, običajno dobilo 5 milijonov rubljev oziroma 54 tisoč evrov odškodnine, nekateri so poročali, da so denar prejeli celo v gotovini. Od septembra lani, ko je ruski predsednik Vladimir Putin napovedal "delno… »

[Video] Na Paradi ponosa so si drznili povedati resnico, zato so jih napadli

Nova 24TV 18.06.2023
Oporečniki so bili na ljubljanskih ulicah deležni zmerljivk. Vir: Twitter. Med včerajšnjo Parado ponosa se je znašla majhna skupinica oporečnikov. Sodeč po transparentu, ki so ga razvili v centru Ljubljane, ne pristajajo na novorek progresivne… »

Hrvaški borec knockoutiral sodnika

Zurnal24 18.06.2023
Sodnik dvoboja jo je skupil po udarcu Hrvata. Hrvaški kickbokser Antonio Plazibat se je v boju za začasnega svetovnega prvaka v težki kategoriji serije Glory pomeril z nigerijsko-nizozemskim borcem Kevinom Tariqom Osarom. Prvi zelo zanimiv dogodek na… »

Razvpiti Conor McGregor obtožen spolnega napada

SiolNET 16.06.2023
Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA in ekipe Miami Heat sta proti irskemu zvezdniku mešanih borilnih veščin Conorju McGregorju sprožila preiskavo zaradi domnevnega spolnega napada na žensko po četrti finalni tekmi med Miamijem in… »

Beloruski politični zapornik Babarika je bil brutalno pretepen in hospitaliziran

Nova 24TV 14.06.2023
Političnega zapornika Babariko Viktarja so beloruske oblasti brutalno preteple. (Foto: AFP) Beloruske oblasti so brutalno preteple političnega zapornika Babariko. Bivši predsedniški kandidat je bil zaradi posledic nasilja hospitaliziran. Bivšega… »

Meloni o Berlusconiju: Z njim smo se borili, zmagali in izgubili številne bitke

RTV Slovenija 12.06.2023
Italijanska premierka Giorgia Meloni je umrlega nekdanjega premierja Silvia Berlusconija označila za eno najvplivnejših osebnosti v zgodovini Italije in velikega borca. V sredo, ko bo državni pogreb v milanski katedrali, so razglasili za dan… »

Moskva naj bi nameravala z julijem prevzeti nadzor nad Wagnerjem

RTV Slovenija 11.06.2023
Po več mesecih internih spopadov med predstavniki ruskega obrambnega ministrstva in najemniško skupino Wagner, naj bi Moskva sprejela ukrep za prevzem nadzora nad skupino. Ukrajinske sile medtem poročajo o osvoboditvi vasi v Donecku. Namestnik ruskega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem