Borča

Umik izraelske vojske iz Dženina. V operaciji ubitih 12 Palestincev in izraelski vojak.

RTV Slovenija 05.07.2023
Izraelske okupacijske sile so po dvodnevni obsežni operaciji oznanile, da so začele umik iz begunskega taborišča v Dženinu na Zahodnem bregu. V napadih je umrlo 12 Palestincev in izraelski vojak. Izrael je medtem bombardiral Gazo. Reutersova… »

Nikola po posilstvu koze že drugi dan beži pred policijo

Necenzurirano 03.07.2023
Prijatelji so ga snemali in ga bodrili ter opozarjali, naj pazi na rogove. Srbska policija išče Nikolo J. iz Umke, ki je v vasi Mislođin pri Obrenvcu posilil kozo, medtem ko so ga prijatelji snemali in ga bodrili ter opozarjali, naj pazi na rogove… »

Sekulić ni presenetil: Dončić na čelu 20 kandidatov za mundial

Delo 03.07.2023
Na seznamu slovenske reprezentance pričakovano ni Gorana Dragića, Eda Murića in Luke Rupnika, novinec le Aljaž Kunc. V 293 dneh, odkar so slovenski košarkarji zapustili evropski prestol po nepričakovanem četrtfinalnem porazu s Poljsko v Berlinu… »

Ruski poslanec: Wagner se ne bo več boril v Ukrajini. Nov spodrsljaj Joeja Bidna.

RTV Slovenija 29.06.2023
Vodji ruske skupine Wagner Jevgeniju Prigožinu je bilo rečeno, da se Wagner ne bo več boril v Ukrajini, ker je zavrnil podpis pogodb z obrambnim ministrstvom, po katerih bi bili njegovi borci vključeni v redno rusko vojsko. General Andrej Kartapolov… »

Obtoženi odvzema otrok zahteva izkjučitev nasmejane sodnice

Necenzurirano 27.06.2023
Na ljubljanskem okrožnem sodišču se je pričelo ponovljeno sojenje nekdanjemu borcu mešanih borilnih veščin, ki mu tožilstvo med drugim očita odvzem mladoletnih otrok. Na ljubljanskem okrožnem sodišču se je pričelo ponovljeno sojenje Ranisu… »

Zelenski: Vsa naša zemlja bo osvobojena – absolutno vsa

Delo 27.06.2023
Ukrajinski predsednik je obiskal pripadnike ukrajinskih sil v bližini mesta Bahmut na vzhodu Ukrajine, kjer so potekali hudi spopadi. Ukrajinska protiofenziva uspešno napreduje, je v ponedeljek zvečer dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski… »

Zelenski / »Danes so naši borci napredovali v vseh smereh in to je srečen dan«

Mladina 27.06.2023
Ukrajinska protiofenziva uspešno napreduje, je dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Ukrajinska protiofenziva uspešno napreduje, je v ponedeljek zvečer dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. "Danes so naši borci napredovali v vseh… »

Odločeni borci za dialog in pravice: ignoriranje vere in uzurpacija oblasti

Spodnje Podravje 27.06.2023
V javnem pismu, ki ga je podpisal predsednik Zbora za Republiko, France Cukjati, in pripravil dr. Janez Juhant, se izraža globoka zaskrbljenost glede ignoriranja vere in uzurpacije oblasti s strani političnih in cerkvenih funkcionarjev v Sloveniji. V… »

[Protest] Janković ne spoštuje osnovnih civilizacijskih vrednot – “Gre za mafijske posle!”

Nova 24TV 26.06.2023
Vodja protestov, mestni svetnik Aleš Primc. “Samo Zoran Janković v naši državi dobi nezakonito gradbeno dovoljenje, ki ga izda nezakoniti organ,” je izpostavil vodja protestov proti županu Zoranu Jankoviću Aleš Primc. “To so čisto navadni… »

V Belorusiji pričeli z gradnjo vojašnic Skupine Wagner

Necenzurirano 26.06.2023
Nahajala se bodo v regiji Mogilev, približno 200 kilometrov od meje z Ukrajino. Neodvisna ruska Verstka Media poroča, da je Belorusija začela graditi kampe za borce Skupin Wagner. Vojaška taboriška bodo v regiji Mogilev, približno 200 kilometrov od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem