Borča

"Dokler ne bo neodvisnih dokazov, da je bil v letalu tudi Prigožin, gre zgolj za ugibanja"

SiolNET 24.08.2023
O nesreči ruskega letala, v katerem naj bi bil tudi šef zasebne vojske Wagner Jevgenij Prigožin, je za zdaj še veliko neznanega, poudarja predstojnica katedre za obramboslovje na FDV Jelena Juvan. Če je v dogodek res vpleten ruski predsednik Vladimir… »

Mirela Lapanović se je razšla z 19 let mlajšim partnerjem, to je razlog!

Zurnal24 22.08.2023
Tudi ta Mirelina ljubezenska pravljica ni dočakala srečnega konca. V začetku julija smo prvi pisali, da je zmagovalka šova big Brother, Mirela Lapanović, poročena. Zaradi svojega 19 let mlajšega izbranca, Benjamina Šehića, profesionalnega MMA… »

Ekvador: Izbira prvega borca proti kriminalu

Dnevnik 19.08.2023
Že pred umorom predsedniškega kandidata Fernanda Villavicencia je bila glavna tema volilne kampanje pred ekvadorskimi predsedniškimi volitvami boj proti organiziranemu kriminalu. Za zdaj ni jasno, kako bo atentat vplival na jutrišnje volitve. Po umoru… »

Pod domžalske koše Miloš Glišić

Domžalec 06.08.2023
Domžalski košarkarji so od danes dalje močnejši za centra Miloša Glišića. 207 cm visoki, 25 letni košarkar je pred dvema sezonama že zelo na hitro spoznal Domžale. Že takrat je bil želja našega kluba, a se je zaradi še ne saniranih težav s… »

Nika Kovač se je oglasila z dopusta

Nova 24TV 05.08.2023
Foto: Facebook Inštitut 8. marec Državljani so pogrešali Niko Kovač in njene borce nevladne organizacije 8. marec, da bi pomagali državljanom, ki v poplavah rešujejo svoje imetje. Ta se je zdaj oglasila z dopusta s tipičnim “pocukranim”… »

Kje “fajta” Nika Kovač?

Nova 24TV 04.08.2023
Foto: STA Državljani pogrešajo Niko Kovač in njene borce nevladne organizacije 8. marec, da bi pomagali državljanom, ki v poplavah rešujejo svoje imetje. Slovenijo so ponoči zajela neurja in poplave, kakršne ne pomnimo že dolgo. Praktično vsi… »

Rierovi borci po srhljivki izločili favorite iz Portugalske

Delo 04.08.2023
Celjani so na Portugalskem uprizorili čudež in se po izvajanju 11-metrovk prebili v tretji krog kvalifikacij za konferenčno ligo. Edini strelec Gregor Bajde. Celjski nogometaši so na Portugalskem uprizorili čudež in se po izvajanju 11-metrovk… »

Filmski hit ameriške desnice

Dnevnik 01.08.2023
Akcijska drama Zvok svobode, posneta po resnični zgodbi o nekdanjem zveznemu agentu in borcu proti trgovini z otroki Timu Ballardu, je v ZDA postala nepričakovani filmski hit. Konservativci ob promociji filma obujajo skrajno desničarsko teorijo zarote… »

[Video] Se obeta pokol belih kmetov v Južni Afriki?

Nova 24TV 31.07.2023
Julius Malema, vodja EFF (foto: Twitter) Vodja skrajno levičarske afriške stranke EFF in poslanec v južnoafriškem parlamentu, Julius Malema, je med shodom ob obletnici EFF znova razburil s petjem kontroverzne pesmi “ubij Bura, ubij kmeta“. Dejanje… »

V Albaniji aretirali nekdanjega borca Osvobodilne vojske Kosova

RTV Slovenija 31.07.2023
V Albaniji so aretirali nekdanjega pripadnika Osvobodilne vojske Kosova (OVK) Dritana Goxhaja. Posebno sodišče za vojne zločine na Kosovu v Haagu ga išče zaradi domnevnih kaznivih dejanj, ki vključujejo ustrahovanje in oviranje pravosodja. Aretacijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem