CNN

TRUMP JE POMETEL S KONKURENCO: Prepričljiva zmaga v republikanski Iowi

Regional 17.01.2024
Donald Trump je prepričljivo zmagal na republikanskih kaukusih v Iowi, kjer je bil drugouvrščeni floridski guverner Ron DeSantis, tretja pa nekdanja veleposlanica Nikki Haley, poroča CNN. Republikanci so se kljub mrazu odpravili na volilna zborovanja… »

Ameriška vojska drugo noč zapored napadla hutijevce v Jemnu. Ti napovedali odločen odgovor.

RTV Slovenija 13.01.2024
Ameriška vojska je drugo noč zapored raketirala položaje hutijevskih upornikov v Jemnu zaradi njihovih napadov na ladje v Rdečem morju, ki jih izvajajo v znak podpore Palestincem v Gazi. V Varnostnem svetu ZN-a je bila glede tega ostra izmenjava… »

ZDA in Britanci bombardirali hutije, ki grozijo: To je največja norost v vaši zgodovini #video

SiolNET 12.01.2024
V ameriških in britanskih napadih na cilje v Jemnu, ki so pod nadzorom uporniških hutijev, je bilo ubitih pet borcev uporniškega gibanja, še šest pa je bilo ranjenih, so danes sporočili hutiji. Dodali so, da njihove oborožene sile ne bodo oklevale… »

Biden: "To sem ukazal osebno!"

Zurnal24 12.01.2024
S strani zahdonih držav je prišel močan odgovor na raketiranje v Rdečem morju. Ameriška in britanska vojska sta v četrtek izvedli več napadov na cilje v Jemnu, ki so pod nadzorom uporniških hutijev. Kmalu zatem je predsednik ZDA Joe Biden… »

Ameriška in britanska vojska izvedli več napadov na hutijske cilje v Jemnu

Mladina 12.01.2024
Hutije so Američani in Britanci iz kopnega in zraka napadli v odgovor na njihove napade na ladje v Rdečem morju. Ameriška in britanska vojska sta v četrtek izvedli več napadov na cilje v Jemnu, ki so pod nadzorom uporniških hutijev. Kmalu zatem je… »

Novinarka CNN šokirala gledalce, solze je komaj zadrževala

Zurnal24 11.01.2024
Razkrila svojo zgodbo in šokirala z žalostnim podatkom ... Voditeljica na CNN, Sara Sidner, je sredi prenosa v živo razkrila, da ima raka na dojkah. Bolezen je pri njej v 3. stadiju. "Prosim vas za veliko uslugo. Vzemite si trenutek in se spomnite na… »

Revolucija za bitcoin. Američani na široko odprli vrata v svet kriptovalut.

SiolNET 11.01.2024
Ameriški regulator je vendarle prižgal zeleno luč za prve sklade ETF, ki bodo kupovali kriptovaluto bitcoin. To v praksi pomeni, da je bitcoin postal dostopen tudi vsem, ki niso želeli, niso smeli ali pa niso znali uporabljati rešitev nereguliranega… »

Izrael zavrnil izjave Fajonove za CNN

SiolNET 10.01.2024
Izrael je v napadih na Gazo kršil mednarodno humanitarno pravo, je v torek za ameriško televizijo CNN izjavila zunanja ministrica Tanja Fajon. Njene izjave v Izraelu niso ostale preslišane, iz kabineta premierja Benjamina Netanjahuja pa so očitke… »

Izrael zavrača izjave Tanje Fajon o kršitvah mednarodnega prava v Gazi

Mladina 10.01.2024
Izrael je v odzivu na izjave slovenske zunanje ministrice krivdo za vse civilne žrtve v Gazi pripisal Hamasu. Izrael je v napadih na Gazo kršil mednarodno humanitarno pravo, je v torek za ameriško televizijo CNN izjavila zunanja ministrica Tanja Fajon… »

Tanja Fajon / »Izrael je zagotovo prekršil mednarodno pravo v Gazi«

Mladina 10.01.2024
KOMENTAR DNEVA. "Izrael je zagotovo prekršil mednarodno pravo v Gazi. Svet je padel na izpitu človečnosti, saj Gaza ni dobila druge možnosti za rešitev. Čas je za prekinitev ognja." (Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je nastopila v oddaji Isa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem