CNN

NEOBIČAJEN VZROK POGOSTIH MIGREN: Ličinke svinjske trakulje v možganih (FOTO)

Regional 14.03.2024
52-letni Američan se je odločil poiskati zdravniško pomoč, ko so se njegove migrene začele pogosteje pojavljati in so bile vse bolj intenzivne, običajna zdravila pa niso prinesla olajšanja. Presenetljivo je bilo ugotovljeno, da je za te težave… »

Več kot tretjina najstnikov se strinja: "Na mobilnih telefonih preživimo preveč časa"

Necenzurirano 12.03.2024
Generacija otrok mobilnih telefonov se, glede na najnovejše ameriške študije, strinja s svojimi starši. Za mobilnimi in računalniškimi zasloni preživijo preveč časa, se tega zavedajo in se pričenjajo tudi samovoljno posluževati ukrepov za… »

»Do konca življenja ne bo več niti povohal zaupnih informacij«

Mladina 05.03.2024
Državna varnost: 16 let zapora za povzročeno škodo. Pripadnik ameriške letalske nacionalne garde iz Massachusettsa Jack Teixeira je v ponedeljek na sodišču priznal krivdo za objavo zaupnih informacij ameriške vlade, za kar tožilstvo predlaga 16… »

Ne boj, mesarsko klanje

Delo 04.03.2024
Ne gre le za relativizacijo masakra, temveč za spodkopavanje deljene, skupne resničnosti, brez katere nista mogoči ne solidarnost ne demokracija. V nadaljevanju preberite: Ko je pretekli teden izraelska vojska na severu palestinske enklave v pokolu… »

Dve žrtvi ognjenih zubljev v Teksasu, poginilo tudi več tisoč glav živine

RTV Slovenija 02.03.2024
V Teksasu se spopadajo z največjim požarom v zgodovini te ameriške zvezne države, ki je do zdaj zahteval dve življenji, uničenih je več sto hiš in drugih poslopij, poginilo pa je tudi več tisoč glav živine. Vremenske napovedi so skrb… »

ZADNJE BESEDE VOJAKA, KI SE JE ZAŽGAL: "Ne bom več sokriv za genocid" (VIDEO)

Regional 26.02.2024
Pred izraelskim veleposlaništvom v Washingtonu se je v nedeljo zažgal pripadnik ameriške vojske, s čimer je po poročanju ameriških medijev izrazil nasprotovanje izraelski ofenzivi na območju Gaze. Reševalci so ga zaradi hudih opeklin odpeljali na… »

Preden se je zažgal, je izrekel te besede

Zurnal24 26.02.2024
Pred izraelskim veleposlaništvom v Washingtonu se je protestno zažgal ameriški vojak. Reševalce v Washingtonu so v nedeljo sredi dneva obvestili, da se je pred izraelskim veleposlaništvom zažgal moški v vojaški uniformi. Izkazalo se je, da je šlo… »

Pred izraelskim veleposlaništvom v Washingtonu se je protestno zažgal ameriški vojak

Dnevnik 26.02.2024
Pred izraelskim veleposlaništvom v Washingtonu se je v nedeljo zažgal pripadnik ameriške vojske, s čimer je po poročanju ameriških medijev izrazil nasprotovanje izraelski ofenzivi na območju Gaze. Reševalci so ga zaradi hudih opeklin odpeljali na… »

Z majhnimi otroki na večletno potovanje, na koncu pa ...

Zurnal24 26.02.2024
V osmih letih je petčlanska družina obiskala več kot 90 držav. V tem času so pogrešali le eno stvar. Potovanje s tremi otroki se že tako zdi naporno, v kolikor pa to potovanje traja osem let, se zdi že praktično nemogoče. A popotniška… »

Na Kitajskem zavladal simbol sreče in bogastva

Zurnal24 10.02.2024
Kitajci po celem svetu so danes vstopili v leto lesenega zmaja, ki bo trajalo do 28. januarja 2025. Za razliko od zahodne pošastne percepcije zmaja je na Kitajskem to mitološko bitje simbol sreče in bogastva. Tradicionalno so pred praznovanji potekale… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem