Crna Gora

Mercator -CG prevzema črnogorske trgovine Franca

SiolNET 31.05.2023
Družba Mercator-CG prevzema črnogorske trgovine verige Franca. Gre za prvi prevzem Fortenove v regiji, s katerim družba ob organski rasti zagotavlja tudi krepitev mreže svojih trgovin na trgih jugovzhodne Evrope, so sporočili iz Fortenove, pod… »

Kakšen doprinos bo imel obisk Vietnama s strani Tanje Fajon za slovensko gospodarstvo?

Savinjsko Šalaške 30.05.2023
Iz zapisa na družbenem omrežju je razvidno, da je Tanja Fajon na željo slovenskih gospodarstvenikov obiskala Vietnam in podpisala Memorandum o sodelovanju med državama. Zasledimo lahko, da je ministrica za zunanje in evropske zadeve v preteklosti… »

Od petka do petka: povozil ženo, pijanec na vlaku in pohotnica na hribu

Dnevnik 26.05.2023
V tokratnem pregledu neobičajnih novic s področja črne kronike pišemo o nesreči, v kateri je Britanec pred Postojnsko jamo trčil v svojo ženo, o pijanem moškem, ki je razgrajal na jutranjem vlaku, o sprehajanju po avtocesti, rubriko pa… »

Srbski raziskovalec Slobodan Davidović prejemnik zlate čebele

RTV Slovenija 24.05.2023
Najvišjo državno nagrado na področju zaščite čebel je na slovesnosti v predsedniški palači prejel srbski raziskovalec Slobodan Davidović. Tema letošnje nagrade zlata čebela so bile raziskave o čebelah in drugih opraševalcih. Ministrstvo za… »

Revni vrt, poln zakladov

Delo 13.05.2023
Leto za letom cvetijo potonike in perunike in šmarnice in tisoče drugih cvetlic. Pomlad v polnem cvetu. Sonce izza Križne gore je prebujajoče se bukve na strmini, posuti s skalami, pod katero v črne globine vijugajo rovi Križne jame in po sigastih… »

Rokomet: Slovenija v Berlinu najprej z Norveško, Poljsko in Ferskimi otoki

Dnevnik 10.05.2023
Slovenska moška rokometa reprezentanca se bo na evropskem prvenstvu med 10. in 28. januarjem prihodnje leto v Nemčiji v skupinskem delu pomerila z Norveško, Poljsko in Ferskimi otoki. Izbranci Uroša Zormana bodo prvi del tekmovanja igrali v Berlinu… »

Mordor ponovno vstaja? K sreči Sauron obstaja le v imenu metulja.

RTV Slovenija 07.05.2023
Znanstveniki so novo skupino metuljev poimenovali kar po enem najbolj mogočnih antagonistov v zgodovini filma in knjige - Sauronu iz trilogije Gospodar prstanov. Strokovnjaki so se za ime Saurona odločili, ker imajo ti metulji na oranžnih krilih črne… »

Oslabljeni Slovenci vseeno do zanesljive zmage

Zurnal24 30.04.2023
Slovenija do pete zmage v kvalifikacijah za EP 2024. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v zadnjem krogu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji 2024 v Velenju premagala Kosovo s 33:28 (19:12). Slovenija je v skupini 7 osvojila… »

Slovenskim rokometašem še peta zmaga na poti v Nemčijo

Delo 30.04.2023
Izbranci selektorja Uroša Zormana so v Velenju brez večjih težav ugnali Kosovo. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v zadnjem kolu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu 2024 premagala Kosovo s 33:28 (19:12). Po velenjskem uspehu je z… »

Slovenija do pete zmage v rokometnih kvalifikacijah za EP 2024

Dnevnik 30.04.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v zadnjem krogu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji 2024 v Velenju premagala Kosovo s 33:28 (19:12). Slovenija je v skupini 7 osvojila prvo mesto z desetimi točkami. Na šestih tekmah je po… »

Novice dneva »

Kako do vstopnic za osmino finala? Od petka bodo v prosti prodaji.

RTV Slovenija pred 54 minutamiše 9 povezanih

Kek: Dokazali smo, da smo zasluženo na EP in v osmini finala

Dnevnik pred tremi uramiše 2 povezani

NATO / Stoltenberg odhaja, prihaja Rutte

Mladina pred 53 minutamiše 2 povezani

Assange na sodišču priznal krivdo in svoboden odpotoval v Avstralijo

RTV Slovenija pred 54 minutamiše 2 povezani

Odkrili prostor za gojenje konoplje na območju Bohinja

Necenzurirano pred eno uroše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem