Crna Gora

REKORDNO ŠTEVILO UDELEŽENCEV NA TEČAJU V KOPRU: Na UP FHŠ že 30. izvedba 'Halo, tukaj slovenski Mediteran!' (FOTO)

Regional 24.07.2023
Letos so med 10. in 21. julijem na Fakulteti za humanistične študije Univerze na Primorskem potekali jubilejni 30. poletni tečaji za učenje slovenskega jezika z naslovom 'Halo, tukaj slovenski Mediteran!', za kar so od Mestne občine Koper prejeli… »

Znano je, kje v regiji so najnižje cene pogonskih goriv

SiolNET 20.07.2023
Cene pogonskih goriv so se v zadnjem obdobju znova začele višati ne samo pri nas, ampak v celotni regiji. V Sloveniji liter bencina stane 1,46 evra, liter dizla pa 1,50 evra. Od držav na Zahodnem Balkanu so pogonska goriva po podatkih Avto-moto zveze… »

Cene pogonskih goriv v regiji najnižje v Severni Makedoniji in BiH

Dnevnik 20.07.2023
Cene pogonskih goriv so se v zadnjem obdobju znova začele višati ne samo pri nas, ampak v celotni regiji. V Sloveniji liter bencina stane 1,46 evra, liter dizla pa 1,50 evra. Od držav na Zahodnem Balkanu so pogonska goriva po podatkih Avto-moto zveze… »

Petrolove ugodnosti tudi izven slovenskih meja

SiolNET 13.07.2023
Pred nami so poletni meseci, čas dopustovanja tudi izven slovenskih meja. Na poti na našo končno destinacijo si pogosto vzamemo čas tudi za kratek postanek za osvežitev − zase, naše sopotnike in, seveda, tudi za naše jeklene konjičke. In eden… »

Belgijka prva v zgodovini s trojnim dvojčkom

Delo 22.06.2023
Košarkaricam Madžarske in Belgije prvi polfinalni vstopnici na EP. Reprezentanci Madžarske in Belgije sta prvi polfinalistki evropskega košarkarskega prvenstva za ženske v Sloveniji in Izraelu. V dvorani Stožice so na prvi četrtfinalni tekmi… »

Počitnice na Jadranu: Tu bi štiričlanska družina plačala najmanj!

Zurnal24 14.06.2023
Preverili smo cene namestitev za štiričlansko družino na različnih lokacijah na Jadranu. Jadransko morje že leta velja sodi med bolj priljubljene destinacije za poletne počitnice, kar potrjujejo vsakoletne visoke številke obiskovalcev. Največja… »

Danijel Božić je krajo droge plačal s svojim življenjem

Necenzurirano 13.06.2023
V gozdu v bližini Okroglega na Gorenjskem so policisti 1. decembra 2019 našli umorjenega Danijela Božića. Takrat se še ni vedelo, da naj bi za njegovo likvidacijo stal Kavaški klan, ki je imel svojo celico tudi v Sloveniji. Julija lani je… »

Po delnih izidih v Črni gori vodi Gibanje Evropa zdaj

RTV Slovenija 11.06.2023
Na predčasnih parlamentarnih volitvah v Črni gori je po delnih izidih največ glasov dobilo Gibanje Evropa zdaj (25,5 odstotka), sledijo stranke, zbrane okoli DPS-a, ki so dobile 23,8 odstotka, in koalicija Za prihodnost Črne gore s 14,8 odstotka… »

Na črnogorskih volitvah po delnih izidih vodi liberalno Gibanje Evropa zdaj

SiolNET 10.06.2023
Po neuradnih delnih izidih je na nedeljskih črnogorskih parlamentarnih volitvah zmagala liberalna stranka Gibanje Evropa zdaj (PES) s 26 odstotki glasov, sledi Demokratična stranka socialistov (DPS) z zavezniki, ki je dobila 23 odstotkov glasov. Na… »

Đukanovićevi stranki se na volitvah obeta hud poraz

Dnevnik 10.06.2023
Po treh letih nestabilnih vlad bi lahko Črna gora po nedeljskih parlamentarnih volitvah končno dobila stabilno vlado. Če bo liberalno Gibanje Evropa zdaj močno zmagalo, bi lahko sestavilo vlado tudi z manjšo stranko. V volilni kampanji tokrat ni bil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem