Crna Gora

Slovenijo poleg posledic naravne katastrofe ogrožajo še migracije

Nova 24TV 10.08.2023
Fotografija je simbolična. (Foto: AFP) Policisti so na območju Brežic izsledili in prijeli 252 ilegalnih migrantov. Koprska policijska uprava poroča o 27 prijetih ilegalcih. Slovenijo poleg posledic naravne katastrofe ogrožajo še ilegalne migracije… »

Trojni dvojček Dončića in zmaga nad Črno goro za slovo od domačih navijačev

RTV Slovenija 08.08.2023
Košarkarji Slovenije so se od domačih navijačev pred odhodom na svetovno prvenstvo poslovili z zmago nad Črno goro (104:100). Blestel je Luka Dončić, dosegel je trojni dvojček: 34 točk, 13 skokov in 14 podaj. Slovenci bi morali sprva igrati proti… »

Fantastični Dončić navdušil Stožice, Slovenija ugnala Črno goro

SiolNET 08.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je pred polnimi tribunami v dvorani Stožice premagala Črno goro s 104:100. Selektor Aleksander Sekulić je preizkusil nekatere rešitve, s katerimi želi tako v napadu kot tudi obrambi zapolniti vrzel poškodovanega… »

Slovenija na krilih fantastičnega Dončića do težko prigarane zmage

Zurnal24 08.08.2023
Košarkarji Slovenije so na prijateljski tekmi v Stožicah v okviru priprav na svetovno prvenstvo premagali Črno goro s 104:100 (32:22, 55:53, 81:73). Slovenska košarkarska reprezentanca je po dveh porazih z Grčijo zabeležila drugo zmago v pripravah… »

Selektor Sekulić pričakuje odločen odziv

Dnevnik 08.08.2023
Slovensko košarkarsko reprezentanco jutri ob 18. uri v razprodanih Stožicah čaka četrta pripravljalna tekma pred svetovnim prvenstvom in hkrati zadnja pred domačimi navijači. Nasprotnik bo Črna gora, ki se je drugič v zgodovini prebila na… »

Sekulić: Čančarja in Murića ne moremo nadomestiti, moramo pa najti rešitve

RTV Slovenija 07.08.2023
Slovenija je v petek odigrala tretjo pripravljalno tekmo pred svetovnim prvenstvom, na kateri je doživela velik udarec, saj se je težko poškodoval Vlatko Čančar, ki bo moral na operacijo kolena. Smola krilnega centra Denverja je zasenčila… »

Nekdanji predsednik Đukanović: Črna gora je v rokah protievropske politike

RTV Slovenija 03.08.2023
V Črni gori te dni potekajo posvetovanja o novi vladi, ki jo morajo sestaviti po junijskih volitvah. Najverjetnejši mandatar Milojko Spajić je že prej zavrnil sodelovanje s socialisti. Spajić bi s socialisti sicer lahko oblikoval jasno večino… »

Hrvati odpovedali obračun z Dončićem in druščino

Zurnal24 28.07.2023
Po novem bo tekmec Črna gora. Vstopnice ostale veljavne. Košarkarska zveza Slovenije (KZS) je na spletni strani objavila, da je Hrvaška košarkarska zveza odpovedala pripravljalno tekmo proti Sloveniji, ki bi morala biti na sporedu 8. avgusta v… »

Grčija izločila Srbijo za prvi finale v zgodovini

Dnevnik 28.07.2023
Na svetovnem prvenstvu v vodnih športih v Fukuoki na Japonskem se bodo za zlato kolajno v finalu vaterpola pomerili Grki in Madžari. V Fukuoki na Japonskem poteka jubilejno 20. svetovno prvenstvo v vaterpolu. Na dosedanjih devetnajstih prvenstvih so… »

Črna gora: Rešili Slovenca, ki ga je zaradi okvare čolna odneslo na odprto morje

Dnevnik 27.07.2023
Ob obali v bližini naselja Buljarica v Črni gori so reševalci uprave za pomorsko varnost in upravljanje pristanišč (UPSUL) davi rešili slovenskega državljana. Ta se je kljub napovedanemu močnemu vetru s čolnom podal na morje, a mu je motor kmalu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem