Crna Gora

Črna gora med spravo s sosedi in vojno proti mafiji

Delo 10.06.2023
Odločilni bodo glasovi mladih, ki jim obljubljajo marsikaj, tudi razvoj države v raj za kriptovalute. V nadaljevanju preberite: Črnogorci bodo jutri odšli na predčasne parlamentarne volitve. Dobrih 542.000 volilnih upravičencev bo med 15… »

»Airbnb je največja siva ekonomija«

Mladina 05.06.2023
Črna gora bo začela uvajati ukrepe za boj proti nezakonitim namestitvam, ki bodo vključevali tudi mednarodni platformi Booking in Airbnb. Črna gora bo začela uvajati ukrepe za boj proti nezakonitim namestitvam, ki bodo vključevali tudi mednarodni… »

Črna gora napovedala boj proti neobdavčenim namestitvam na Bookingu in Airbnbju

RTV Slovenija 05.06.2023
Črna gora bo začela uvajati ukrepe za boj proti nezakonitim namestitvam, ki bodo vključevali tudi mednarodni platformi Booking in Airbnb, je napovedal črnogorski finančni minister Aleksandar Damjanović. "Govorimo o težavi, ki skrbi vse nas, tu pa… »

V Črni gori napovedali boj proti neobdavčenim namestitvam na Bookingu in Airbnb

Primorske 05.06.2023
Črna gora bo začela uvajati ukrepe za boj proti nezakonitim namestitvam, ki bodo vključevali tudi mednarodni platformi Booking in Airbnb, je napovedal črnogorski finančni minister Aleksandar Damjanović. PODGORICA > Turizem v Črni gori je pred… »

Mercator -CG prevzema črnogorske trgovine Franca

SiolNET 31.05.2023
Družba Mercator-CG prevzema črnogorske trgovine verige Franca. Gre za prvi prevzem Fortenove v regiji, s katerim družba ob organski rasti zagotavlja tudi krepitev mreže svojih trgovin na trgih jugovzhodne Evrope, so sporočili iz Fortenove, pod… »

Kakšen doprinos bo imel obisk Vietnama s strani Tanje Fajon za slovensko gospodarstvo?

Savinjsko Šalaške 30.05.2023
Iz zapisa na družbenem omrežju je razvidno, da je Tanja Fajon na željo slovenskih gospodarstvenikov obiskala Vietnam in podpisala Memorandum o sodelovanju med državama. Zasledimo lahko, da je ministrica za zunanje in evropske zadeve v preteklosti… »

Od petka do petka: povozil ženo, pijanec na vlaku in pohotnica na hribu

Dnevnik 26.05.2023
V tokratnem pregledu neobičajnih novic s področja črne kronike pišemo o nesreči, v kateri je Britanec pred Postojnsko jamo trčil v svojo ženo, o pijanem moškem, ki je razgrajal na jutranjem vlaku, o sprehajanju po avtocesti, rubriko pa… »

Srbski raziskovalec Slobodan Davidović prejemnik zlate čebele

RTV Slovenija 24.05.2023
Najvišjo državno nagrado na področju zaščite čebel je na slovesnosti v predsedniški palači prejel srbski raziskovalec Slobodan Davidović. Tema letošnje nagrade zlata čebela so bile raziskave o čebelah in drugih opraševalcih. Ministrstvo za… »

Revni vrt, poln zakladov

Delo 13.05.2023
Leto za letom cvetijo potonike in perunike in šmarnice in tisoče drugih cvetlic. Pomlad v polnem cvetu. Sonce izza Križne gore je prebujajoče se bukve na strmini, posuti s skalami, pod katero v črne globine vijugajo rovi Križne jame in po sigastih… »

Rokomet: Slovenija v Berlinu najprej z Norveško, Poljsko in Ferskimi otoki

Dnevnik 10.05.2023
Slovenska moška rokometa reprezentanca se bo na evropskem prvenstvu med 10. in 28. januarjem prihodnje leto v Nemčiji v skupinskem delu pomerila z Norveško, Poljsko in Ferskimi otoki. Izbranci Uroša Zormana bodo prvi del tekmovanja igrali v Berlinu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem