Crvena Zvezda

Legenda pijana bežala pred policisti

Delo pred 14 dnevi
Člana strokovnega štaba KK Crvena zvezda suspendirali zaradi več prometnih prekrškov. Iz srbskega košarkarskega kluba Crvena zvezda so sporočili, da so začasno suspendirali direktorja ekipe Nebojšo Ilića zaradi več prometnih prekrškov, ki jih… »

V Beogradu festival golov, a tudi hud pretep

Delo pred 18 dnevi
Predigra velikega derbija med Crveno zvezdo in Partizana je bila groba, v spopadu dveh navijaških skupin več aretiranih in poškodovanih. V dopoldnevu po sinočnjem 173. derbiju nogometašev Crvene zveze in Partizana (3:2) privrženci obeh moštev, ki… »

Ustavili kombi, razbili stekla in vanj vrgli bakle

Zurnal24 pred 23 dnevi
Huligani so prejeli zaporne kazni, a tožilstvo kljub temu ni zadovoljno. Višje sodišče v Beogradu je pet navijačev srbskega nogometnega prvoligaša Crvene zvezde obsodilo na po štiri leta zapora zaradi napada na kombi z navijači rivalskega… »

Cedevita Olimpija z izjemno slabo obrambo doživela polom v Beogradu

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Košarkarji Mege so na prvi tekmi četrtfinala Lige ABA odpravili razglašeno Cedevito Olimpijo s 119:98. Izjemni Nikola Đurišić je dosegel 31 točk. Beograjčani so postavili rekord po številu točk na tekmah končnice v Jadranski ligi. Zmagovalec se… »

Blamaža Olimpije na prvi tekmi končnice

Zurnal24 pred 24 dnevi
Cedevita Olimpija zaostaja v seriji proti Megi, potem ko je na prvi tekmi četrtfinala liga Aba izgubila z 98:119 (23:27, 52:57, 74:94). Košarkarji Cedevite Olimpije so visoko izgubili prvo tekmo četrtfinala lige Aba proti Megi z 98:119. Drugi dvoboj bo… »

Hud polom Ljubljančanov v Beogradu

Delo pred 24 dnevi
Košarkarji Cedevite Olimpije so v prvi tekmi četrtfinala liga Aba izgubili z Mego, drugi dvoboj bo v nedeljo v Ljubljani. Košarkarji Cedevite Olimpije so v prvi tekmi četrtfinala liga Aba izgubili z Mego z 98:119 (23:27, 52:57, 74:94). Drugi dvoboj bo… »

Luka Božić drugič zapored MVP rednega dela lige Aba

Dnevnik pred 27 dnevi
Košarkarja Zadra Luko Božića so trenerji, novinarji in navijači drugič zapovrstjo izbrali za najkoristnejšega igralca rednega dela sezone lige regionalne košarkarske lige Aba. Najboljši je bil v vseh treh glasovanju in je dobil 16,8 odstotkov vseh… »

Slovenski moštvi bosta zadnji hip poskušali rešiti, kar je še možno

Delo 05.04.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije v zadnjem kolu lige ABA za 4., 5. ali 6. mesto pred končnico, Krka za pobeg z dna lestvice. V nadaljevanju preberite: Pred zadnjim kolom lige ABA je jasno, da bodo košarkarji Crvene zvezde vstopili v četrtfinale končnice… »

Slovenski reprezentant že poleti na Marakani?

Delo 30.03.2024
Vanja Drkušić je proti Malti in Portugalski pokazal nekaj dobrih potez, predvsem pri kreiranju igre iz obrambe, že pozimi je pritegnil pozornost Crvene zvezde. Beograjski nogometni velikan Crvena zvezda je ime, ki na prostoru bivše skupne države še… »

Hokejisti Triglava doma izenačili serijo

Gorenjski glas 29.03.2024
Kranj – Minulo sredo je v Športni dvorani Zlato polje v Kranju potekala druga tekma finala letošnje Mednarodne hokejske lige (IHL). V finalu igrata ekipi beograjske Crvene zvezde in kranjskega Triglava. Prvo tekmo v Beogradu je ekipa Triglava izgubila… »

Novice dneva »

Uvodnik / Spet

Mladina pred eno uro

Krivi za vse

Mladina pred eno uro

»Evropo lahko reši samo levica«

Mladina pred eno uro

Minister SD enako kot minister SDS

Mladina pred eno uro
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem