Izrael

NOVA VOJNA? Iranski mediji poročajo o več eksplozijah, aktivirana zračna obramba (VIDEO)

Regional pred 1 dnevom
Izrael je ponoči z raketami napadel Iran, so za več ameriških medijev zatrdili neimenovani vladni viri. Iran, ki je sicer aktiviral svojo zračno obrambo, zaenkrat poroča zgolj o nekaj sestreljenih dronih. Morebiten izraelski napad bi pomenil novo… »

Izraelski povračilni napad na Iran "ni povzročil škode". ZDA trdijo, da v napad niso bile vpletene.

RTV Slovenija pred 4 urami
Izrael je sprožil povračilno vojaško operacijo proti Iranu. Iranska tiskovna agencija poroča o sestrelitvi letalnikov nad Isfahanom južno od Teherana, poročil o raketnem napadu ni. Prav tako iz Irana ne poročajo o škodi. Dva ameriška vladna… »

Minister Boštjančič in guverner Vasle zadovoljna s pogovori v Washingtonu

Dnevnik pred tremi urami
Finančni minister Klemen Boštjančič in guverner Banke Slovenije Boštjan Vasle sta ob zaključku spomladanskih srečanj Mednarodnega denarnega sklada (IMF) in Svetovne banke v Washingtonu slovenskim dopisnikom izpostavila, da so ocene mednarodnih… »

Z bombo nad konzulat

Delo pred 5 urami
Um ni več samoumevna dobrina. Obratno je res: javno razmišljanje postaja nezaželeno. V nadaljevanju lahko preberete: V urah, ko so iranski projektili leteli proti Izraelu, so nemške oblasti grškemu političnemu ekonomistu Janisu Varufakisu… »

Iran ima zdaj priložnost, da zaustavi regionalno norost

Delo pred 9 urami
Taktični medsebojni napadi bi se lahko sprevrgli v generacijsko katastrofo. V nadaljevanju preberite: Potem ko je Iran zadnji konec tedna s floto brezpilotnikov in različnih raket v odzivu na izraelsko bombardiranje iranskega konzulata v Damasku prvič… »

V Isfahanu odjeknile eksplozije, Iran naj ne bi načrtoval takojšnjega odgovora

Necenzurirano pred 10 urami
Izrael je v nočnih urah napadel Iran. Šlo je za »omejen« napad, pri čemer iz Irana prihajajo signali, da naj bi za napadom z droni stali »infiltriranci znotraj Irana« in da se Iran na ta napad nima namena odzvati. Slovensko zunanje ministrstvo je… »

Slovensko zunanje ministrstvo državljanom svetuje, naj zapustijo Iran

Delo pred 11 urami
Iz sveta se vrstijo pozivi k zadržanosti obeh strani. Ministrstvo je Iran uvrstilo na črni seznam držav z najvišjo stopnjo nevarnosti. Po tem, ko je Iran s sobote na nedeljo z raketami in brezpilotniki napadel Izrael, kar je bil odziv na nedavni… »

Izrael nadaljuje bombardiranje Gaze. Biden razmišlja o novi pošiljki orožja.

RTV Slovenija pred 12 urami
Izrael nadaljuje napade na Gazo, kjer je bilo ponoči ubitih najmanj devet ljudi, več pa je bilo ranjenih. Oblasti pogrešajo še 15 ljudi, ki so najverjetneje ujeti pod ruševinami. Medtem ZDA razmišljajo o novi pošiljki orožja za Izrael. Izraelske… »

Ameriški viri / Izrael z raketami napadel Iran

Mladina pred 12 urami
Morebiten izraelski napad bi pomenil novo hudo zaostritev bližnjevzhodne krize. Izrael je ponoči z raketami napadel Iran, so za več ameriških medijev zatrdili neimenovani vladni viri. Iran, ki je sicer aktiviral svojo zračno obrambo, zaenkrat poroča… »

ZDA blokirale polnopravno članstvo Palestincev v OZN, Tanja Fajon obžaluje

Delo pred 15 urami
Žbogar: Izstrelki in brezpilotna letala ne bodo naslovili korenin krize. Poročila o eksplozijah v bližini iranskega jedrskega programa v Isfahanu. ZDA so z vetom v varnostnem svetu preprečile polno članstvo Palestine v Združenih narodih. Po mnenju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem