Izrael

POROČILO O ČLOVEKOVIH PRAVICAH MED NAJHUJŠIMI KRŠITELJI PRVIČ OMENJA IZRAEL: Tam je tudi Slovenija, zaradi LGBTQ

Regional pred 9 dnevi
Letošnje poročilo ameriškega State Departmenta o človekovih pravicah po svetu prvič doslej v uvodu, kjer so ponavadi navedeni najhujši kršitelji, omenja tudi Izrael. Omenjena je tudi Slovenija, vendar s pozitivnega vidika napredka na področju… »

Izrael kritičen do poročila neodvisne komisije. Irska Izrael obtožuje spodkopavanja UNRWA-ja.

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Izrael je ostro kritiziral ugotovitve neodvisne komisije glede obtožb na račun agencije ZN-a za pomoč palestinskim beguncem (UNRWA), ki je med drugim ugotovila, da izraelske oblasti niso predložile dokazov o sodelovanju njenih uslužbencev s Hamasom… »

Blaznikov večer o Jeruzalemu

Gorenjski glas pred 9 dnevi
Škofja Loka – Muzejsko društvo Škofja Loka pripravlja Blaznikov večer. Tokrat je njegov naslov Jeruzalem, večno jabolko spora. V goste namreč prihaja ddr. Verena Vidrih Perko, ki bo osvetlila zgodovino in poselitve Bližnjega vzhoda ter razvoj… »

Pokorn: Nadzor je pokazal, da smo ravnali pravilno

Delo pred 11 dnevi
Strokovni direktor Pediatrične klinike je poudaril, da so izsledki pokazali, da so delali po načelu medicinske stroke in da so bile odločitve pravočasne. Poročilo o strokovnem nadzoru po smrti dveh otrok s hudo srčno napako lani v Izraelu, ki bi… »

Izrael slovensko veleposlanico poklical na pogovor

Mladina pred 11 dnevi
Izraelsko zunanje ministrstvo je zaradi glasovanja za članstvo Palestine v Združenih narodih na pogovor poklicalo slovensko veleposlanico. Izraelsko zunanje ministrstvo je v nedeljo zaradi glasovanja za članstvo Palestine v Združenih narodih na… »

Nadzorniki po smrti otrok pritrdili bolnišnici

Dnevnik pred 10 dnevi
Izsledki izrednega nadzora v UKC Ljubljana so pokazali, da so otroka, ki sta umrla po operaciji v Izraelu, obravnavali ustrezno. V največji bolnišnici so se težave otroške srčne kirurgije sicer vrstile že leta, trajna rešitev za ta program pa se je… »

Slovenska veleposlanica v Izraelu zaradi glasovanja v VS-ju ZN-a poklicana na zagovor

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Izraelsko zunanje ministrstvo je v nedeljo zaradi glasovanja za članstvo Palestine v Združenih narodih na pogovor poklicalo slovensko veleposlanico v Tel Avivu Andrejo Purkart Martinez, je potrdila zunanja ministrica Tanja Fajon. Kot je pojasnila… »

Izrael na pogovor poklical slovensko veleposlanico

Dnevnik pred 10 dnevi
Izraelsko zunanje ministrstvo je v nedeljo zaradi glasovanja za članstvo Palestine v Združenih narodih na pogovor poklicalo slovensko veleposlanico v Tel Avivu Andrejo Purkart Martinez, je danes v Luxembourgu potrdila zunanja ministrica Tanja Fajon… »

Izrael zaradi glasovanja o Palestini slovensko veleposlanico poklical na pogovor

Delo pred 10 dnevi
Izrael je države, ki so prejšnji teden v varnostnem svetu ZN glasovale za priporočilo za članstvo Palestine v Združenih narodih, povabil na pogovor. Izraelsko zunanje ministrstvo je v nedeljo zaradi glasovanja za članstvo Palestine v Združenih… »

Zunanji nadzor pokazal, da je pediatrična klinika v primeru umrlih otrok ravnala po načelih stroke

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Končano je poročilo o strokovnem nadzoru po smrti dveh otrok s hudo srčno napako. "Utrjuje nas v prepričanju, da smo pri obravnavi naredili vse prav in v najboljšem interesu otrok," je pojasnil strokovni direktor pediatrične klinike Marko Pokorn… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem