Kalifornija

Luka zaradi kolena ob tekmo, Dallas vseeno do izjemne zmage

Zurnal24 pred 25 dnevi
Dallas Mavericks so po napeti končnici s 108:106 premagali Golden State Warriors. Košarkarji moštva Golden State Warriors so v torek končali serijo sedmih zaporednih zmag Dallasa, moštvi pa sta se zdaj pomerili še enkrat. Mavericks so dan prej… »

MISLILI SO, DA SO JO ZA VEDNO IZGUBILI: Po skoraj enem letu so psičko našli več kot 3500 km od doma (FOTO, VIDEO)

Regional pred 26 dnevi
Pogrešanega psa iz Kalifornije, ki je izginil julija lani, so našli več kot 3500 kilometrov od doma v predmestju Detroita. Zaenkrat ni jasno, kako je psički Mishki uspelo prepotovati tako daleč. Domačin v predmestju Detroita je nedavno prijavil… »

Ranch pomaka oz. preliv

Dnevnik pred 27 dnevi
Ta na jogurtu bazirana omaka oziroma preliv je lahka, presenetljivo sveža in nadvse okusna poslastica. Čudovita je kot pomaka (predstavljajte si jo kot nadgrajeno in malenkost bolj tekočo majonezo), ki super osveži pečene ali pohane zelenjavne in… »

Najzloglasnejši zapor v Kaliforniji: "Videl sem jih priti in oditi in videl sem jih umreti"

RTV Slovenija pred 28 dnevi
"San Quentin, živi pekel si mi bil / Žuliš me od 1963 / Videl sem jih priti in oditi in videl sem jih umreti / In že davno sem se nehal spraševati, zakaj," je pel Johnny Cash v svoji pesmi San Quentin, posvečeni najzloglasnejšemu zaporu v… »

#video “Natakar” Luka Dončić z vse bolj zrelimi predstavami

Dnevnik pred 30 dnevi
Košarkarji Dallasa so v ligi NBA zabeležili sedmo zaporedno zmago. S 125:107 so na kolena spravili Houston. Košarkarji Dallasa v ligi NBA kažejo vse boljše predstave, z njimi pa vse bolj pridobivajo na spoštovanju pred končnico. Potem ko so še… »

Kapetanov gol je bil premalo, Los Angeles Kings izgubili v Calgaryju

Delo pred 31 dnevi
V NHL je Anže Kopitar v porazu z 2:3 dosegel gol. Po Edmontonu so kalifornijski kralji v Kanadi izgubili drugič zapored. Moštvo Los Angeles Kings je v NHL vpisalo drugi zaporedni poraz. Kralji so v gosteh pri Calgaryju doživeli poraz z 2:4. Kapetan… »

Kopitar zadel, toda kralji iz Calgaryja s sklonjenimi glavami

RTV Slovenija pred 31 dnevi
Anže Kopitar je bil eden izmed dveh strelcev Los Angeles Kingsov, ki pa so morali priznati premoč Caglaryju (4:2). To je drugi zaporedni poraz kraljev. Člani Calgaryja, ki so na lestvici Pacifiške skupine peti in slabše uvrščeni, so si že na… »

Gol Kopitarja, a Kralji ostali brez pomembne zmage

Zurnal24 pred 31 dnevi
Slovenski hokejist Anže Kopitar se je na zadnji tekmi LA Kings pri Calgary Flames vpisal med strelce, a to ni bilo dovolj za zmago kraljev. Izgubili so z 2:4. Kralji ostajajo na osmem mestu v razvrstitvi zahodne konference, zadnjem, ki jih pelje v… »

Lego zaprosil policijsko upravo naj preneha uporabljati njihove glave

Necenzurirano 30.03.2024
Policijski oddelek Murrieta se je domislil hudomušnega prijema s katerim so zaobšli novo državno zakonodajo, ki jim prepoveduje objavo obrazov osumljencev. Svetovno prepoznani danski proizvajalec igrač Lego, se je obrnil na policijsko upravo Murrieta… »

Luka po lovu in drami postavil piko na i k izjemno pomembni zmagi

Zurnal24 30.03.2024
Dallas Mavericks so zabeležili 10. zmago na zadnjih enajstih tekmah. Tokrat je še drugič doma padel Sacramento, bilo je 107:103. Košarkarji Dallasa in Sacramenta so se pomerili še drugič v nekaj dneh, prvo tekmo v Kaliforniji so zanesljivo dobili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem