Kalifornija

Uf, kakšna zmaga! Kopitar zadel za podaljšek

Zurnal24 17.02.2024
Anže Kopitar eden glavnih junakov zmage. Los Angeles KIngs so pred All-Star premorom po tekočem traku izgubljali tekme, brez posla pa je ostal tudi trener Todd McLellan, ki je skoraj pet let vodil moštvo iz Kalifornije. V boju za končnico Anže… »

Nad družbene medije s tožbo, ker ogrožajo duševno zdravje mladih

Delo 15.02.2024
Mesto New York toži štiri največje družbene medije: Meto, Tiktok, Snapchat in Youtube; zahtevalo bo tudi odškodnino. Newyorški župan Eric Adams je v sredo sporočil, da je mesto vložilo tožbo proti štirim največjim lastnikom družbenih medijev… »

Samica okroglega morskega biča prvič zanosila brez pomoči samca

RTV Slovenija 14.02.2024
Charlotte si svojega doma že več let ni delila s samcem svoje vrste, zato je vse presenetilo, ko so na valentinovo odkrili, da samica okroglega skata pričakuje štiri potomce. Za to je poskrbela naravna oblika nespolnega razmnoževanja partenogeneza… »

Sfižil se ji je poskus umora bogatega bivšega moža

Necenzurirano 09.02.2024
43-letna nekdanja manekenka Tatyana Remley je nedavno spoznala svoj novi dom. Tri leta in osem mesecev bo bivala v ženskem zaporu Chowchilla v Kaliforniji. Avgusta lani so jo obtožili, da je načrtovala umor bivšega soproga Marka Remleya, bogataša, s… »

Princ William se je vrnil k opravljanju dolžnosti, princ Harry pa se je srečal s kraljem

Dnevnik 07.02.2024
Britanski princ William se po operaciji žene Catherine vrača k opravljanju dolžnosti. Na slovesnosti na gradu Windsor je podelil državna priznanja in se pozneje udeležil gala je vrnilvečerje, na kateri bodo zbirali denar za dober namen. Kralj je… »

V Kaliforniji zaradi neurja umrli najmanj trije ljudje

RTV Slovenija 06.02.2024
V močnem neurju s hudimi nalivi, ki je konec prejšnjega tedna nastalo nad Tihim oceanom in doseglo Kalifornijo, so umrli najmanj trije ljudje. Brez elektrike je v ponedeljek po vsej državi začasno ostalo več kot 700.000 odjemalcev. Kalifornijski… »

Kralj Karel le poklical Harryja, to bo storil princ

Zurnal24 06.02.2024
So s tem zakopali bojno sekiro? Kralju Karlu so odkrili raka. Po navedbah palače ne gre za raka na prostati, zaradi katerega je bil kralj pred tem že operiran. Drugih podrobnosti niso izdali, kmalu pa k njemu iz ZDA prihaja na obisk mlajši sin. Princ… »

Hudo neurje v Kaliforniji terjalo več žrtev, padavine se nadaljujejo

Delo 06.02.2024
Do danes je v delih Los Angelesa padla količina dežja, ki bi jo sicer pričakovali v šestih mesecih. Močno neurje s hudimi nalivi, ki je konec prejšnjega tedna nastalo nad Tihim oceanom in doseglo Kalifornijo, je terjalo najmanj tri smrtne žrtve… »

Los Angeles Lakers brez prvih zvezdnikov blesteli v Bostonu

Delo 02.02.2024
V odsotnosti LeBrona Jamesa in Anthonyja Davisa je pri Kalifornijcih je največ točk dosegel Austin Reaves. Boston izgubil 12. tekmo v sezoni. Košarkarji Los Angeles Lakers so brez poškodovanih zvezdnikov Anthonyja Daviesa in LeBrona Jamesa… »

Jezerniki brez Jamesa in Davisa presenetili Boston, veliko veselje Brunsona #video

SiolNET 02.02.2024
V ligi NBA sta se v noči na petek spopadla večna tekmeca, legendarni moštvi Boston Celtics in Los Angeles Lakers. Gre za zgodovinsko rivalstvo dveh najuspešnejših franšiz v ligi, obe se lahko pohvalita s kar 17 naslovi prvaka. Celtics, najboljše… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem