Kalifornija

Schwarzeneggerja v Münchnu pridržali cariniki, zmotila jih je prestižna ura

SiolNET 18.01.2024
Bavarci so v prtljagi nekdanjega kalifornijskega guvernerja našli dragoceno uro, ki je ni prijavil carinikom. Po poročanju nemških medijev so cariniki na letališču v Münchnu v sredo začasno pridržali Arnolda Schwarzeneggerja, ki je na Bavarsko… »

Za oboje prvič v letu 2024

Zurnal24 16.01.2024
V severnoameriški hokejski ligi NHL so v noči na torek odigrali deset tekem. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL le prekinili črn niz osmih tekem brez zmage. Na gostovanju v Raleighu so kralji premagali Carolina Hurricanes s 5:2… »

Številka 9 je bila srečna, Kopitarjevi Kralji so končali črni niz

Delo 16.01.2024
Po osmih zaporednih porazih so se hokejisti Los Angeles Kings znova veselili uspeha, s 5:2 so premagali Carolino Hurricanes. Kopitar je ostal brez točke. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL le prekinili črn niz osmih tekem brez… »

Kopitarjevi v devetem poskusu vendarle nasmejani

SiolNET 15.01.2024
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL le prekinili črn niz osmih tekem brez zmage. Na gostovanju v Raleighu so kralji premagali Carolina Hurricanes s 5:2, potem ko je Trevor Moore zadel dvakrat. Kapetan kraljev Anže Kopitar se… »

Pri 50 letih se je poslovil igralec Alec Musser

Necenzurirano 14.01.2024
Najbolj znan je bil po vlogi Del Henryja v telenoveli Vsi moji otroci (‘All My Children’), zaigral pa je tudi v filmu Odrasli (Grown Ups). Igralec in fitnes model Alec Musser je umrl v petek zvečer v starosti 50 let na svojem domu v Kaliforniji… »

26-LETNICA POROČENA Z 59-LETNIM MOŠKIM: Njegovi hčerki jo kličeta 'mama' (VIDEO)

Regional 12.01.2024
26-letna Roxana Eubanks iz Sacramenta v Kaliforniji se je poročila z moškim, ki je 33 let starejši od nje. Njegovi hčerki, ki sta od nje starejši deset let, jo kličeta 'mama'. Par se je spoznal na zabavi, ko je bila Roxana stara 21, Jonathan pa 54… »

Predsednikovemu sinu grozi 17 let zapora, znan je datum sojenja

SiolNET 12.01.2024
Hunter Biden, sin ameriškega predsednika Joeja Bidna, se je v četrtek na zveznem sodišču v Los Angelesu izrekel za nedolžnega glede obtožb utaje davkov. Sodnik je sojenje razpisal za 20. junij, v primeru obsodbe pa Hunterju grozi do 17 let zapora… »

Preobrat Tampe Baya za 500. zmago trenerja Cooperja

RTV Slovenija 10.01.2024
Hokejisti Tampe Baya so v Ligi NHL po preobratu premagali Los Angeles s 3:2 in s tem Kraljem prizadejali že šesti zaporedni poraz. Odločilni gol je v tretji minuti podaljška dosegel Nick Perbix. Po dveh tretjinah je kazalo na zmago ekipe iz… »

Ameriškemu letalu med poletom odpadel panel z vrati za zasilni izhod. Prizemljenih 171 boeingov.

RTV Slovenija 06.01.2024
Ameriška letalska družba Alaska Airlines je začasno prizemljila svojo floto 171 letal boeing 737 max 9, potem ko je v petek kmalu po vzletu s povsem novega letala odpadel panel z vrati za zasilni izhod, zaradi česar je moralo letalo prisilno pristati… »

Luči na avtih bodo lahko uporabljale povsem novo barvo

Zurnal24 05.01.2024
Mercedes-benz EQS in razred S sta prva serijska avtomobila na svetu z dovoljenjem, da njuna svetila oddajajo turkizno barvo. Oblasti v ameriških zveznih državah Kalifornija in Nevada so prikimale prošnji Mercedes-Benza, da lahko znamka v javnem prometu… »

Novice dneva »

POTRES STRESEL HRVAŠKO: Čutili smo ga tudi v Sloveniji

Regional pred 6 uramiše 3 povezane

Vreme: Danes bo oblačnost naraščala

Dnevnik pred 6 uramiše 2 povezani

#foto Praznik dela: po budnicah prvomajska srečanja

Dnevnik pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem