Kalifornija

Umrl je Louis Gossett Jr., ki mu je film Častnik in gentleman prinesel oskarja za stransko vlogo

RTV Slovenija 29.03.2024
V starosti 87 let se je poslovil Louis Gossett Jr., ki je leta 1983 postal prvi temnopolti igralec z oskarjem za stransko vlogo. Nagrado mu je prinesel film Častnik in gentleman, vloga v televizijski miniseriji Korenine pa nagrado emmy. Novico o smrti… »

#video Dallas z vse boljšo kemijo

Dnevnik 27.03.2024
V ligi NBA je Dallas na krilih Luke Dončića (28 točk, 11 skokov in šest asistenc) s 132:96 ugnal Sacramento, dosegel peto zaporedno zmago in se prebil na šesto mesto lestvice zahodne konference, ki kot zadnje neposredno pelje v končnico. Dolgo časa… »

DONČIĆ SPET IZJEMEN NA PARKETU: "On je Batman, jaz pa Robin" (FOTO, VIDEO)

Regional 27.03.2024
Slovenski zvezdnik košarkarske lige NBA Luka Dončić je v dresu Dallas Mavericks pokazal novo izjemno predstavo. Čeprav je bil Slovenec vprašljiv za današnjo tekmo v Kaliforniji, je z 28 točkami popeljal teksaško ekipo do pete zaporedne zmage… »

Dallas tako dober, da si je Luka Dončić lahko privoščil oddih

Delo 27.03.2024
Teksaški košarkarji so v ligi NBA premagali tekmece za 6. mesto in dosegli peto zaporedno zmago. Slovenski as je zadnjo četrtino gledal s klopi za rezerviste. Slovenski zvezdnik košarkarske lige NBA Luka Dončić je v dresu Dallasa pokazal novo… »

Načeti Dončić s herojsko predstavo do zmage, ki šteje dvojno

Zurnal24 27.03.2024
Dallas Mavericks so prepričljivo premagali največjega tekmeca v boju za končnico. V Sacramentu so slavili s 132:96. Dallas in Sacramento sta v dve medsebojni tekmi, obe bosta odigrani v Kaliforniji, vstopila s povsem enakim izkupičkom (42-29). Kings… »

Kalifornija, prihajam!

Delo 26.03.2024
Odnosi se nam gotovo ves čas dogajajo. Dostikrat jih razjedajo ljubosumje, posesivnost in še kaj. »Imeti slog,« je nekoč dejal Gore Vidal, »pomeni vedeti, kdo si in kaj želiš povedati, in se pri tem ne ozirati na to, kaj si mislijo drugi.« Če ta… »

Policisti prilagodili zakon, da z obtoženimi lahko počnejo to

Zurnal24 24.03.2024
Ne boste verjeli, kako so se prilagodili zakonu. Kalifornija je sprejela zakon, ki prepoveduje objavo fotografij oseb, obtoženih nenasilnih zločinov. Policisti v mestu Murrieta so se domislili genialne rešitve, kako vseeno objaviti fotografije… »

#intervju Markiz Lodovico Antinori, vinogradnik in vinar: V času recesije je razpršenost na trgu ključnega pomena​

Dnevnik 23.03.2024
​Marchesi Antinori Srl je italijansko družinsko vinsko podjetje iz Toskane, katerega rojstvo sega v davno leto 1385, sama družina Antinori pa velja za najbolj znano vinsko dinastijo v Italiji. Lodovico Antinori in njegov brat Piero Antinori sta 26… »

Boj za šesterico na Zahodu: Kralji in Jezerniki zmagali, Bojevniki izgubili

RTV Slovenija 19.03.2024
Ob boju Dallasa za neposredno uvrstitev v končnico je bila v ponedeljek najpomembnejša tekma v glavnem mestu Kalifornije, kjer je Sacramento v podaljšku ugnal Memphis s 121:111. Na robu deseterice sta si mesti izmenjali ekipi LA Lakers in Golden State… »

Trener Kings navdušen nad Kopijem: "Lepo je videti, da je tokrat ..."

Zurnal24 16.03.2024
Slovenski zvezdnik iz vrst LA Kings se je podpisal pod dva zadetka ob visoki zmagi nad Chicago Blackhawks. Slovenski as Anže Kopitar je ponoči v severnoameriški ligi NHL dosegel dva od štirih zadetkov Los Angelesa v prvi tretjini, Kralji pa so v petek… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem