Kalifornija

Anže Kopitar ob visoki zmagi blestel v Chicagu

Delo 16.03.2024
Slovenski as je v NHL dosegel dva od štirih golov Los Angelesa v prvi tretjini in za zmago kar 5:0 proti moštvu z repa lestvice. Slovenski as Anže Kopitar je v NHL dosegel dva od štirih golov Los Angelesa v prvi tretjini in za zmago kar 5:0 proti… »

Tako je danes s pevko, ki je na letališču doživela živčni zlom

Zurnal24 14.03.2024
Nekateri pravijo, da je na letališču doživela manično epizodo. Pevka Amalia Joy je lanskega julija na letališču v Kaliforniji doživela živčni zlom. Mimoidoči so jo videli, kako teče po hodnikih letališča in se ustavi v tamkajšnji gostilni… »

Tudi devetdesetletni starci se poročajo, mar ne?

Delo 08.03.2024
Medijski mogotec bo svoj peti da dahnil prvega junija. Tokratna nevesta je ruska molekularna biologinja. Robert Murdoch se je spet zaročil. Tokrat se 92-letnik že več mesecev dobiva z upokojeno rusko molekularno biologinjo Eleno Žukovo, ki ima samo 67… »

Rupert Murdoch pri 92 letih na poti v peti zakon – tokrat z Eleno Žukovo

RTV Slovenija 08.03.2024
92-letni medijski mogotec Rupert Murdoch se je zaročil s 67-letno upokojeno rusko znanstvenico Eleno Žukovo. Zvezo, ki sta jo začela avgusta lani, bosta kronala s poroko na posestvu Moraga v Kaliforniji. Poroka naj bi bila to leto, piše britanski BBC… »

Meghan in Harry na večerji v Austinu obujala spomine, bila sta dobro razpoložena

Necenzurirano 08.03.2024
Pred današnjim nastopom vojvodinje Susseške na konferenci SXSW sta se Meghan Markle in princ Harry odpravila na poseben zmenek. V četrtek zvečer si je par privoščil večerjo v Soho House Austin v Teksasu. 42-letna Meghan in 39-letni Harry sta… »

Kako daleč so podjetja s sedežem na Kitajskem pripravljena iti, da ukradejo ameriške inovacije?

Mladina 07.03.2024
V ZDA aretirali kitajskega računalniškega inženirja zaradi kraje Googlove tehnologije umetne inteligence. Agenti FBI so v Kaliforniji aretirali kitajskega računalniškega inženirja zaradi domnevne kraje Googlove tehnologije umetne inteligence in… »

Nove slabe novice za Dallas Mavericks

Zurnal24 07.03.2024
Bojevniki so se v ligi NBA znesli nad razglašenim Milwaukeejem in vse bolj dihajo za ovratnik Dallasu, medtem ko so se Sacramento Kings z novo zmago Dončićevi ekipi še dodatno oddaljili. Sedemkratni prvaki lige NBA, ekipa Golden State Warriors, so v… »

Na supertorek slavila Biden in Trump, Haley kljub zmagi v Vermontu odstopila od nominacije

RTV Slovenija 06.03.2024
Na strankarskih volitvah za predsedniško nominacijo v ZDA sta pričakovano zmagala zdajšnji in nekdanji predsednik Biden in Trump. Prvi je zmagal v 15, drugi v 14 zveznih državah. Nikki Haley je medtem odstopila od tekme za nominacijo. Biden je medtem… »

Supertorek: Trump si lahko že zagotovi predsedniško nominacijo

RTV Slovenija 05.03.2024
V 15 ameriških zveznih državah se volivci podajajo na volišča, kjer bodo na t. i. supertorek demokrati in republikanci glasovali za svojega kandidata. Zmagovalca sta sicer že znana – Joe Biden in Donald Trump, ki si lahko že nocoj zagotovi… »

Umetna inteligenca vključena v volilno kampanjo

Mladina 04.03.2024
Namen klepetalnega bota, ki lahko opravi na tisoče klicev, je, da med volilno kampanjo doseže čim več ljudi. Klepetalni bot z imenom Jennifer, ki je izdelan z umetno inteligenco, je konec tedna klical številne volivce v ameriški zvezni državi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem