Kalifornija

LeBron James postavil zgodovinski mejnik, bolj se je veselil Nikola Jokić

Delo 03.03.2024
LeBron James je prvi košarkar v zgodovini severnoameriške lige NBA, ki je presegel mejo doseženih 40.000 točk. LA Lakers vseeno s porazom proti Denverju. LeBron James je prvi košarkar v zgodovini severnoameriške lige NBA, ki je presegel mejo… »

LeBron James presegel neverjeten mejnik

Zurnal24 03.03.2024
LeBron James je prvi košarkar v zgodovini severnoameriške lige NBA, ki je presegel mejo doseženih 40.000 točk. Ob porazu Los Angeles Lakers z branilci naslova Denver Nuggets jih je 39-letni LeBron James v statistiko dodal 26, da je kot prvi presegel… »

Aftershock 2024 objavil seznam nastopajočih: "To bo največji kalifornijski rockfestival"

RTV Slovenija 29.02.2024
Če ste si kdaj želeli na enem mestu slišati večino največjih glasbenih imen težjih glasbenih slogov, boste morali jeseni odpotovati v Sacramento. Organizatorji festivala Aftershock so namreč objavili enega najudarnejših seznamov nastopajočih… »

ZASEGLI 28 TON FENTANILA: Mamilo, ki je 100-krat močnejše od morfija in 50-krat od heroina

Regional 28.02.2024
Oblasti v ameriški zvezni državi Kalifornija so lani zasegle dobrih 28 ton pretihotapljene sintetične droge fentanil, so v torek sporočili z urada kalifornijskega guvernerja Gavina Newsoma. Po njihovi oceni bi zasežena količina zadostovala za… »

Calgary v zadnji tretjini zabil dva gola in ugnal LA

RTV Slovenija 28.02.2024
Hokejisti Calgaryja so v Ligi NHL premagali Los Angeles Kingse s 4:2, s tem so dosegli četrto zaporedno zmago in se Kraljem v lovu na končnico približali na pet točk zaostanka. Prva polovica tekme je minila brez doseženih zadetkov, v drugi polovici… »

Podaja Kopitarja premalo za zmago kraljev

Dnevnik 28.02.2024
Hokejisti Los Angelesa so ponoči gostovali v olimpijskem Calgaryju in izgubili s 4:2. Strelsko statistiko je izboljšal tudi slovenski reprezentant Anže Kopitar, ki je ob koncu druge tretjine prispeval podajo, že 31. v sezoni, za gol Kevina Fiale za… »

Feller dobil še četrti slalom v sezoni, Slovenci ostajajo brez točk

RTV Slovenija 25.02.2024
Na osmem slalomu za svetovni pokal v sezoni v Palisades Tahoeju je četrtič zmagal Manuel Feller in še povečal prednost v slalomskem seštevku. Avstrijec je bil najboljši že v Gurglu, Adelbodnu in Wengnu. Drugo mesto je v Kaliforniji zasedel Clement… »

Kranjec spet ni bil pravi

Dnevnik 25.02.2024
Medtem ko je v Val di Fassi odpadel celoten program konca tedna svetovnega pokala v alpskem smučanju, se je Kalifornija bohotila z lepimi razgledi. Izjemno zanimiv veleslalom je znova dobil Marco Odermatt, ki je doživel močan napad Henrika… »

Kalifornija zakleta za Kranjca, Odermatt zmagal desetič zapored

RTV Slovenija 24.02.2024
Marco Odermatt je nepremagljiv! Z deseto zaporedno zmago v veleslalomu je Švicar v Palisades Tahoeju že potrdil osvojitev velikega kristalnega globusa. Žan Kranjec je bil osmi po prvi vožnji, a finale v Kaliforniji se mu je kot lani ponesrečil, bil… »

Biden Putina oklical za "norega pasjega sina". Putin: Bidnove besede so nesramne.

RTV Slovenija 22.02.2024
Ameriški predsednik Joe Biden je na sprejemu donatorjev v San Franciscu ruskega predsednika Vladimirja Putina oklical za "norega pasjega sina". Putin je v odzivu dejal, da so Bidnovi komentarji o njem nesramni. Biden je na srečanju spregovoril o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem