Kalifornija

Video in foto: V tej restavraciji bodo roboti obračali burgerje in pekli krompirček

Necenzurirano 30.12.2023
Zaživela bo prva popolnoma avtonomna restavracija na svetu, z robotom, ki bo obračal burgerje in pekel krompirček. Pri 'CaliExpress by Flippy' so roboti kuharji v kuhinji ... tako na žaru kot pri pultu za cvrtje. Pripravljali bodo hamburgerje… »

Kopitar v mestu greha strašil aktualne prvake

Zurnal24 29.12.2023
V najmočnejši hokejski ligi na svetu so v noči na petek odigrali štiri tekme. Hokejisti Los Angelesa so ponoči gostovali v Las Vegasu in pri branilcih naslova Stanleyjevega pokala izgubili s 3:2. Slovenski zvezdnik v ligi NHL Anže Kopitar je bil… »

Anže Kopitar v Las Vegasu ni zmogel narediti vsega sam

Delo 29.12.2023
Hokejisti Los Angelesa so v NHL gostovali pri branilcih naslova Stanleyjevega pokala in izgubili z 2:3. Gol in podaja Slovenca. Hokejisti Los Angelesa Kings so v NHL gostovali v Las Vegasu in pri branilcih naslova Stanleyjevega pokala izgubili z 2:3… »

Gol in podaja Kopitarja premalo za zmago kraljev

Dnevnik 29.12.2023
Hokejisti Los Angelesa so ponoči gostovali v Las Vegasu in pri branilcih naslova Stanleyjevega pokala izgubili s 3:2. Slovenski zvezdnik v ligi NHL Anže Kopitar je bil udeležen pri obeh golih ekipe iz Kalifornije. Najprej je zadel za 2:1 in v končnici… »

Nove informacije o Bryantu, to je bil razlog za smrt

Zurnal24 24.12.2023
Štiri leta po smrti Kobeja Bryanta je v javnost pricurljalo poročilo košarkarjeve obdukcije. Skoraj štiri leta so že minila od velike tragedije, ko je v strmoglavljenju helikopterja v Kaliforniji preminilo devet ljudi, med njimi tudi legendarni… »

Dončić ostal brez trojnega dvojčka

Dnevnik 21.12.2023
Luka Dončić je ponoči v severnoameriški ligi ostal brez zmage z Dallas Mavericks, ki so v domači dvorani priznali premoč Los Angeles Clippers. Ti so slavili zmago s 120:111. Po koncu tekme pa je slovenski as ostal tudi brez trojnega dvojčka, saj so… »

Iz globokega vesolja prve pozdrave na Zemljo poslal igriv maček

RTV Slovenija 20.12.2023
V prvem videoposnetku, ki ga je na Zemljo prenesel laser iz globokega vesolja, je bil zvezda maček Taters. Z vesoljskega plovila Nase, ki je oddaljeno 30 milijonov kilometrov, je video, kako lovi rdečo lasersko svetlobo, prispel v manj kot dveh minutah… »

Tega si na smučišču res ne želite doživeti #video

SiolNET 15.12.2023
Na enem od kalifornijskih smučišč je medved stekel prek smučarske proge. Smučar ga je le za las zgrešil. Smučar bi skoraj spregledal medveda na pobočju nad jezerom Tahoe v Kaliforniji, ko je ta prečkal smučarsko pot. K sreči nihče ni trčil z… »

Umrl jugoslovanski vinar, ki si je kariero zgradil v Kaliforniji

Necenzurirano 14.12.2023
V 101. letu starosti je preminil znan ameriški vinar jugoslovanskih oz. hrvaških korenin. V 101. letu starosti je včeraj preminil Miljenko Mike Grgich, znan tudi kot kralj chardonnaya Doline Napa v Kaliforniji. Grgich je bil rojen leta 1923 v majhni… »

Sin LeBrona Jamesa zaigral prvič po srčnem zastoju

Zurnal24 11.12.2023
Bronny James, sin LeBrona Jamesa, se je manj kot pol leta po nenadnem zastoju srca spet vrnil pod košarkarske obroče. Bronny James, 19-letni sin superzvezdnika lige NBA LeBrona Jamesa, je v nedeljo manj kot pet mesecev po srčnem zastoju v Los Angelesu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem