Kina

Vikend dogodki v Ptuju: Od družinskih srečanj do koncertov in kino predstav

Spodnje Podravje pred 14 urami
Prihajajoči vikend v Ptuju prinaša pestro paleto dogodkov, ki obljubljajo nekaj za vsakogar. Petkovo jutro se bo začelo s podporno skupino za družine ob 9. uri v Špajzi modrosti, kjer se bodo obiskovalci lahko družili ob kavi ali čaju. Popoldne bo… »

Dobrodelni koncert za Gazo / 16. maja v Ljubljani

Mladina pred 1 dnevom
Nastopili bodo številni znani glasbeniki in glasbenice, med njimi tudi Zlatko, Dan D, Adi Smolar, AKA Neomi in Bowrain. V Kinu Šiška bo na mednarodni dan sobivanja v miru 16. maja dobrodelni koncert za Gazo v organizaciji študentskega kolektiva En dva… »

Fed Horses: Kontrastnost temačnih besedil in svetlejše glasbe

Delo pred 5 dnevi
Člani zasedbe Fed Horses so v Kinu Šiška predstavili težko pričakovan nov album M.L.A.D. V nadaljevanju preberite: Zasedba Fed Horses, katere jedro sta življenjska in ustvarjalna sopotnika Urša in Jure Mihevc, letos praznuje desetletnico delovanja… »

Viharnik z roba 100 let skalašev pogovor po premieri filma

Domžalec pred 6 dnevi
Letos minevajo 103 leta od ustanovitve Turistovskega kluba Skala, obhajamo 130. obletnico rojstva Jože Čopa, 130. obletnico ustanovitve Slovenskega planinskega društva, ki je bilo ustanovljeno istega leta, ter 100. obletnico smrti Klementa Juga, ki se… »

Nora filmska pustolovščina za 17 let Radia 1: Kdo bo pobasal 2.500 evrov?

Necenzurirano pred 7 dnevi
Radio 1 danes praznuje 17 let in v ta namen so radijci pripravili najbolj noro praznovanje do sedaj, z akcijo Kdo bo zadnji? Vsi imajo vedno tekmovanja, kdo bo prvi, Radio 1 pa je kot vedno situacijo malce obrnil in začinil po svoje. Izbrali so osem… »

Nežni vokal in ostre pesmi

Delo pred 7 dnevi
Zasedba AKA Neomi bo danes zvečer predstavila nov album Lepo se svetiš v temi. V nadaljevanju preberite: Na tretjem albumu Lepo se svetiš v temi projekta AKA Neomi, katerega jedro sta pevka, skladateljica in besedilopiska Saša Vipotnik ter… »

Svež veter v elektronski glasbi in tranzitornih umetnostih

Dnevnik pred 7 dnevi
Začenja se Sonica 2024, festival elektronske glasbe in tranzitornih umetnosti, nocoj ga v Cukrarni zaganja avdiovizualni spektakel Jbal Rrsas ambasadorke sodobne arabske elektronike Deene Abdelwahed. Do 20. aprila bo festival v Ljubljani gostil umetnike… »

Praznujejo pol stoletja

Gorenjski glas pred 9 dnevi
Turistično društvo Šenčur letos praznuje petdeset let delovanja. Na slovesnosti s kulturnim programom so podelili plakete in priznanja zaslužnim članom. Društvo trenutno združuje 280 članov, predsedovanje pa je pred letom dni prevzela Katja… »

Dobrih ne manjka, a nimajo jih vsi

Delo pred 10 dnevi
V kina prihaja Back to Black, ki povzema življenje in kariero tragične jazzovske pevke Amy Winehouse. Kako je s filmi o glasbenikih v tujini in pri nas? V nadaljevanju preberite: V naše kinematografe je prišel biografski film o izjemni glasbenici… »

Vikend poln dogajanja v Ptuju!

Spodnje Podravje pred 13 dnevi
Vikend v Ptuju se začne z bogatim petkovim programom, namenjenim družinam in ljubiteljem filma. Dopoldne bo v prostorih Špajze modrosti potekala podporna skupina za družine, kjer se bodo ob kavi ali čaju pogovarjali o nadaljnjih korakih in izzivih v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem