Kina

Vikend poln dogajanja v Ptuju!

Spodnje Podravje pred 22 dnevi
Vikend v Ptuju se začne z bogatim petkovim programom, namenjenim družinam in ljubiteljem filma. Dopoldne bo v prostorih Špajze modrosti potekala podporna skupina za družine, kjer se bodo ob kavi ali čaju pogovarjali o nadaljnjih korakih in izzivih v… »

Zbudi me v Mestnem kinu Domžale

Domžalec pred 24 dnevi
Nadvse aktualna zgodba o ksenofobiji, kolektivni izgubi spomina in iskanju novih začetkov. Dobitnik petih vesen na zadnjem Festivalu slovenskega filma, tudi za najboljšega celovečerca. Rok se zbudi v bolnišnici, kjer je po nesreči pristal nezavesten… »

Na že tretji razpis za direktorja Kina Šiška prijavljeni trije kandidati, tudi Tibor Mihelič Syed

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Na ponovljeni razpis za direktorja javnega zavoda Centra urbane kulture Kino Šiška so prispele tri vloge. Kandidaturo sta potrdila trenutni v. d. direktorja zavoda Mitja Bravhar in Tibor Mihelič Syed. Razpis se je iztekel v teh dneh, na Mestni občini… »

Na ponovni razpis za direktorja Kina Šiška tri prijave, tudi od Miheliča Syeda

Delo pred 29 dnevi
Kandidaturo je potrdil trenutni v. d. direktorja Kina Šiška Mitja Bravhar, ki se je za mesto direktorja že potegoval na prvem razpisu, ko ni bil izbran nihče. Na že tretji razpis za direktorja Centra urbane kulture Kino Šiška, ki se je iztekel v… »

Projekcija filma Neskončni spomini in pogovor s Štefanijo Zlobec

Domžalec pred 30 dnevi
V Mestnem kinu Domžale je v četrtek, 4. aprila 2024 v okviru projekta Alzheimer caffe (pogovorov o demenci) projekcija čilskega dokumentarnega filma z naslovom Neskončni spomin. Film režiserke in scenaristke Maite Alberdi je srce parajoč in hkrati… »

Dvajset oranžnih let primorske glasbenice

Delo pred 30 dnevi
Oktobra bo Tinkara Kovač v ljubljanskem Kinu Šika odigrala jubilejni koncert. V nadaljevanju preberite: Primorska glasbenica, skladateljica, pevka in flavtistka Tinkara Kovač bo ob dvajseti obletnici izdaje zanjo prelomnega albuma O-range pripravila… »

Domžalska premiera filma Zbudi me in pogovor z ekipo

Domžalec pred 30 dnevi
V sredo, 10. aprila 2024, bodo na filmskem platnu Mestnega kina Domžale ob 20. uri premierno predvajali filmsko dramo z naslovom Zbudi me, v režiji Marka Šantića. Po projekciji filma bo sledil pogovor s filmsko ekipo. Na zadnjem festivalu slovenskega… »

Pogovor po domžalski premieri filma Duhovnica

Domžalec pred 31 dnevi
Film Duhovnica več let spremlja evangeličansko duhovnico Jano, ki se odloči za izstop iz duhovniškega poklica. Pri tem pa se mora soočiti s težo dodatnih izzivov – od spolne zlorabe v otroštvu in odpiranja starih ran do reševanja zapletenih… »

PRVOAPRILSKA ŠALA, KI JE ŠLA PREDALEČ: S svojim dejanjem sprožil veliko policijsko akcijo

Regional 03.04.2024
Nemec, ki si je na dan 1. aprila privoščil šalo, zagotovo ni pomislil, da bi zadeve lahko pripeljale tako daleč. V kinu je zagrozil z bombo, policija pa je posledično sprožila obsežno akcijo. Kot je sporočil tiskovni predstavnik nemške policije v… »

Projekcija filma Neskončni spomin in pogovor s Štefanijo Zlobec

Domžalec 02.04.2024
V Mestnem kinu Domžale bo v četrtek, 4. aprila ob 19.uri v okviru projekta Alzheimer caffe (pogovorov o demenci) projekcija čilskega dokumentarnega filma z naslovom Neskončni spomin. Film režiserke in scenaristke Maite Alberdi je srce parajoč in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem