Kina

Svobodi se obetata dve nadzorniški mesti

Dnevnik 25.03.2024
Ljubljanski mestni svet bo danes odločal o predlogih za zapolnitev mest v nadzornih svetih javnih podjetij Žale ter Ljubljanska parkirišča in tržnice. Svetniki bodo odločali tudi o štirih novih članih sveta zavoda Kino Šiška. Ljubljanski mestni… »

Raznolik vikend dogodkov vabi na Ptuj

Spodnje Podravje 23.03.2024
Ptuj ta konec tedna obljublja bogato paleto dogodkov, ki se razprostirajo od kulinaričnih doživetij do kulturnih užitkov. V ospredju je Teden restavracij, ki poteka do nedelje, 24. marca, v gostilnah Grabar in Ribič, kjer lahko obiskovalci okusijo… »

REJVikend / Vodnik po klubskih dogodkih

Mladina 22.03.2024
Petkovi in sobotni večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 22. marec (20.00): Kino Šiška Ljubljana: Jimmy Barka Experience (predstavitev novega albuma mojstrov sample-delične ekstravagance; pred in po… »

Gramofon lahko uporabljamo kot glasbilo

Delo 22.03.2024
Jimmy Barka Experience je ena od bolj nenavadnih domačih zasedb in bo zvečer v Kinu Šiška predstavila nov album. V nadaljevanju preberite: Jimmy Barka Experience je neobičajna glasbena skupina, v kateri delujeta dva didžeja, Borka in Bakto, ter… »

Kino Šiška brez novega direktorja

Mladina 22.03.2024
Tibor Mihelič Syed, edini kandidat, prijavljen na januarski razpis, je kandidaturo umaknil. Center urbane kulture Kino Šiška niti po januarski ponovitvi razpisa še ne bo dobil novega direktorja. Edini kandidat Tibor Mihelič Syed, sicer sedanji… »

Potujoči Kino Soča s filmsko ponudbo čezmejnega slovensko-italijanskega prostora

RTV Slovenija 20.03.2024
Kmalu bo zaživel projekt Go Green Cinema, namenjen večji in enakomernejši dostopnosti kvalitetne filmske ponudbe v čezmejnem slovensko-italijanskem prostoru, ki bo vzpostavil mrežo zelenih filmskih prizorišč, imenovano Potujoči Kino Soča. Na… »

Car

Dnevnik 20.03.2024
Zoran Janković, novi član naše redakcije N. N., ki v svojem prostem času opravlja tudi dolžnosti župana Mestne občine Ljubljana, je včeraj na novinarski konferenci na Magistratu, kjer se je razgovoril o umiku kandidature Tiborja Miheliča Syeda za… »

#intervju Tine Matjašič in Matej Kosmačin, skupina Alo!: StariMaribor je cinično mesto

Dnevnik 20.03.2024
Te čase je mogoče dobiti vtis, da Slovenija že dolgo ni bila tako dobro založena s pop glasbo, kot je dandanes. Ne samo Big Foot Mama in Siddharta ali Tabu, Joker Out in Mrfy, na voljo je še marsikdo, vključno z Alo! Stari, Mariborčani, ki… »

Janković: Mislite, da bi lahko bil nekdo potrjen proti moji volji?

Delo 19.03.2024
Tibor Mihelič Syed je odstopil od kandidature za mesto direktorja Kina Šiška, ker so se v medijih in javnosti pojavili dvomi o legitimnosti njegove kandidature. Kot je znano, je Tibor Mihelič Syed odstopil od kandidature za mesto direktorja Kina… »

Janković o izbiri direktorja Kina Šiška: "Mislite, da bi lahko bil nekdo potrjen proti moji volji?"

RTV Slovenija 19.03.2024
Tibor Mihelič Syed, ki je veljal za najverjetnejšega prihodnjega direktorja Centra urbane kulture Kino Šiška, je sporočil, da odstopa od kandidature. Na dogajanje in očitke okoli izbire kandidata se je odzval tudi ljubljanski župan Zoran Janković… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem