Kina

Veliko zanimivega v prihajajočem vikendu

Spodnje Podravje 20.04.2023
👉 PETEK, 21. APRIL Ob 9.00, Kako naprej? – ob kavi in čaju (podporna skupina za družine), Špajza modrosti 12.00–18.00, Teden odprtih vrat Kurentove hiše, Kurentova hiša (Murkova 7) Ob 13.30, Učim se risati (od 6. razreda naprej), Špajza… »

Premiera filma o prepovedani konoplji, ki "vse bolj postaja simbol civilne družbe"

RTV Slovenija 20.04.2023
V Kinu Brežice se obeta premiera humorističnega dokumentarca z naslovom Konoplja osvobaja, ki je delo scenarista in režiserja Mihe Čelarja. Gre za zgodbo o aktivistih iz Slovenije in sveta, ki so svoje življenje posvetili legalizaciji konoplje… »

Samo zabaven zapis imena Ruža

Delo 20.04.2023
Koncertni večer Festival Sonica v Kinu Šiška bo odprla domača intermedijska ustvarjalka in harfistka Urška Preis. V nadaljevanju preberite: Nocoj bo v Kinu Šiška osrednji koncertni dogodek že 15. festivala elektronske glasbe in tranzitornih… »

"Z vztrajanjem pri resnejših koncertnih vsebinah opažaš tudi transformacijo občinstva skozi leta"

RTV Slovenija 19.04.2023
"Sonica je sprva delovala kot introvertna sestra velikega Festivala pomladi," pravi Martin Bricelj Baraga, festivalski direktor in eden od sokuratorjev Sonice, ob 15. jubileju tega mednarodnega festivala elektronske glasbe in tranzitornih umetnosti… »

Chinawoman / Michelle Gurevich se bo nocoj v Ljubljani predala ekstazi

Mladina 19.04.2023
Kanadska glasbenica ruskega rodu bo predstavila svoj zadnji album Ecstasy in the Shadow of Ecstasy, na katerem se predaja iskanju brezmejnega poželenja. V Kinu Šiška bo danes nastopila kanadska glasbenica ruskega rodu Michelle Gurevich, ki je v… »

Super Mario še naprej kraljuje v slovenskih kinih

SiolNET 18.04.2023
Ta konec tedna je bil obisk kina v Sloveniji opazno večji od prejšnjega in je za skoraj 50 odstotkov presegel tistega izpred leta dni. Na vrhu lestvice še zmeraj kraljuje Brata Super Mario film, ki je celo povečal število gledalcev, na drugo pa se je… »

Kolektiv, ki presega meje uma in razuma

Primorske 14.04.2023
Laibach ni samo nemška različica imena naše prestolnice, je tudi ime velikana slovenskega kulturnega izvoza, retroavantgardnega kolektiva, ki že od leta 1980 buri duhove in se dotika nedotakljivega. Pred njihovima koncertoma 21. in 22. aprila v… »

Tomosova romantika in iskanje svobode

Primorske 14.04.2023
V sredo je pred izolskim Art kinom Odeon obiskovalce istrske premiere režijskega celovečernega prvenca Dominika Menceja Jezdeca pričakal neobičajen prizor. Pred kinom so se namreč v vsem svojem sijaju zvrstili tomosovi mopedi članov društva Baril… »

Zdaj je uradno: prihaja serija o Harryju Potterju

SiolNET 13.04.2023
Maja se bo pretočna videoteka HBO Max poslovila in nadomestila jo bo nova, imenovana zgolj Max. Ta bo vključevala obilico vsebin iz sestrske videoteke Discovery+, ob napovedi spremembe pa so napovedali tudi cel kup novosti, med drugim serijo o Harryju… »

The Tiger Lillies od virusa do vojne

Delo 12.04.2023
V Kinu Šiška bo nastopila kultna zasedba, ki prestavlja meje sprejemljivega na odru. Ponudili bodo protivirusni in protivojni program, pravi Martyn Jacques. V nadaljevanju preberite: Britanska zasedba The Tiger Lillies bo danes ob 20. uri nastopila v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem