Kina

Kulturna dediščina na fotografijah

Domžalec 14.06.2018
V Knjižnici Domžale bo do konca junija na ogled razstava Bogastvo naše kulturne dediščine skozi fotografski objektiv. Na ogled je 64 barvnih in črno-belih fotografij, ki so jih člani Foto, kino in videokluba Mavrica iz Radomelj posneli v zadnjih… »

Fotografska razstava Petra Rojca – Od trnja do cveta

Domžalec 15.05.2018
Teden ljubiteljske kulture je s fotografsko razstavo, ki so jo odprli 14. maja 2018, v Radomljah, počastil tudi Foto, kino in video klub Mavrica. Na ogled je paleta fotografij, ki jih je Peter Rojc napravil na svojem prečenju Nemčije od češke meje do… »

Playing Men – dokumentarni esej o moških in igri

Domžalec 12.04.2018
Na domžalski premieri dokumentarnega eseja o moških in igri, ki je mimogrede tudi dobitnik Vesne za najboljši dokumentarec na Festivalu slovenskega filma v Portorožu, sta se v sredo, 11. aprila 2018, pogovoru po projekciji filma pridružila scenarist… »

Odraščanje: ljubezen proti sovraštvu in boj proti diskriminaciji

Domžalec 20.03.2018
Film prikazuje intimni portret štirimesečnega Tiborja in njegovih mam Daje in Jedrt, ki se podata v boj proti diskriminaciji svoje družine. Ko se v predbožičnem času leta 2015 vključita v predvolilno kampanjo ob referendumu o izenačitvi zakonskih… »

Za družino – dobrodelnost v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 13.03.2018
Dokumentarni film Družina, ki si ga je v ponedeljek, 12. marca 2018, v Mestnem kinu Domžale ogledala polna dvorana obiskovalcev, je prinesel nekaj svetlih trenutkov družini s posebnimi potrebami iz manjše dolenjske vasice. Pogovoru po projekciji… »

Na dan stavke bo otroke v Mestnem kinu Domžale zabavala Čebelica Maja

Domžalec 12.03.2018
Če se boste v sredo, 14. marca 2018, s svojimi otroci znašli doma, saj bodo zaradi stavke zaprte šole in vrtci, potem lahko obiščete Mestni kino Domžale, kjer so pripravili dodatno dopoldansko projekcijo, animirano družinsko pustolovščino… »

Olimpijada doživetij in dosežkov na filmskem platnu

Domžalec 19.02.2018
Po koncu zimskih olimpijskih iger se svojevrstna olimpijada doživetij in dosežkov začne na 12. festivalu gorniškega filma, ki tudi letos prinaša teden dni navdihujočih in dih jemajočih zgodb iz gora. Med 26. februarjem in 4. marcem 2018 bo v… »

Demokracija – Kako evropske državljane zaščititi pred zlorabo njihovih osebnih podatkov

Domžalec 16.02.2018
Kako evropske državljane zaščititi pred zlorabo njihovih osebnih podatkov v komercialne namene? Dokumentarni film Demokracija nas popelje v zakulisje evropskega zakonodajnega postopka: od prvega osnutka, preko rekordnih, skoraj štiri tisoč… »

Na dan stavke bo Lisička v Mestnem kinu Domžale poskrbela, da otrokom ne bo dolgčas

Domžalec 13.02.2018
Če se boste jutri v sredo, 14. februarja 2018, s svojimi otroci znašli doma, saj bodo zaradi stavke zaprte šole in vrtci, potem lahko obiščete Mestni kino Domžale, kjer pripravljajo dodatno dopoldansko projekcijo kratkih animiranih filmov z… »

Mesto svetlobe, ki požira vse pred seboj

Domžalec 31.01.2018
Marko Kumer spremlja štiri družine iz Šoštanja in odkriva, kako samo mesto, predvsem pa termoelektrarna in z njo povezane politične mahinacije, korupcija in slab ugled, vplivajo na njihova življenja. Dokumentarni film, ki ga je režiral Marko Kumer… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem