Kina

Potepanje po Krasu

Domžalec 18.09.2019
V Radomljah so 16. septembra 2019, odprli fotografsko razstavo Jesen na Krasu. V Galeriji Dom in v Kodrovi dvorani je na ogled preko šestdeset barvnih fotografij, ki so jih v objektiv ujeli Jože Kragelj, Špela Kragelj Bračko in Jasna Bračko. Z… »

Moj dedi je padel z Marsa

Domžalec 14.09.2019
V Mestnem kinu Domžale je na sporedu že jesenska filmska ponudba, ki prinaša veliko novosti ter domžalskih premier novih filmov, na katerih bodo gostili ekipe ustvarjalcev filmov ter igralce. Prvi izmed novih filmov, ki so ga že predstavili… »

Nov leseni pod v Češminovem parku

Domžalec 10.09.2019
Češminov park marsikateremu občanu predstavlja prostor za oddih in umik iz mestnega vrveža. Najbolj zaživi ob različnih dogodkih in prireditvah, med katerimi ima osrednje mesto praznovanje občinskega praznika Spoznajmo se, praznujmo skupaj!. V… »

Filmski večeri v Arboretumu

Domžalec 24.08.2019
Zadnji vikend v mesecu avgustu se Mestni kino Domžale prvič odpravlja v Arboretum Volčji Potok, kjer bodo v novem francoskem vrtu v treh večerih na ogled trije filmi. Poleg Doline miru, zgodnje klasike jugoslovanskega vojnega filma, bosta dve… »

Poletni kino

Domžalec 02.08.2019
Če v poletnih večerih ne veste kam bi se podali, je ena izmed možnosti tudi ta, da si v Mestnem kinu Domžale ogledate kakšno projekcijo filma. Odličen izbor filmov si v hlajeni dvorani, kar je v tej poletni vročini, več kot dobrodošlo, lahko… »

Poletno presenečenje: Filmsko kopališče

Domžalec 21.07.2019
Davnega leta 1994 so na filmska platna prikorakali nepozabni liki celovečernega risanega filma Levji kralj in nam za vedno ukradli srce. Čas je, da se nova generacija poda na afriško pustolovščino s Simbo, Timonom, Pumbo in ostalimi junaki, tokrat v… »

Kino v parku odprl svoja vrata. Uvodni večer popestrili Prijatelji Dixielanda

Domžalec 05.07.2019
Mestni kino Domžale se julija že tradicionalno seli na prosto v Češminov park, kjer lahko tri vikende uživamo v poletnih filmih in super sproščeni atmosferi. Kino v parku je svoja vrata odprl v četrtek, 4. julija 2019, na velikem projekcijskem pa… »

Kino v parku: Julija bomo uživali v poletnih filmih pod zvezdami

Domžalec 21.06.2019
Mestni kino Domžale se julija že tradicionalno seli na prosto v Češminov park, kjer bomo tri vikende, med 4. in 20. julijem, uživali v poletnih filmih in super sproščeni atmosferi. Letos nam bodo na prvem večeru Kina v parku zagodli “Prijatelji… »

Dober dan življenje! Dober dan in vse najboljše Občina Domžale!

Domžalec 17.04.2019
V mesecu aprilu Občina Domžale praznuje rojstni dan, zato se skozi ves mesec v ta namen tradicionalno zvrstijo številni dogodki in prireditve, s katerimi obeležimo naš občinski praznik. Med osrednje praznovanje spada slavnostna seja ob občinskem… »

Nepoškodovane – zgodbe o strastnih lokalnih aktivistih, ki bijejo boj za čiste, divje in nezajezene reke

Domžalec 19.03.2019
Film prikazuje zgodbe o strastnih lokalnih aktivistih, ki v vsakodnevnem življenju bijejo boj za čiste, divje in nezajezene reke na Balkanskem polotoku, saj z več kot 2.700 planiranimi jezovi korupcija in pohlep kruto posegata v te zadnje koščke… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem