Kina

Mestni kino Domžale je obiskal Rudar, ki je zaradi svojega odkritja izgubil službo

Domžalec 05.10.2017
Rudar v zapuščenem rudniku odkrije posmrtne ostanke tisočih žrtev iz časa po drugi svetovni vojni. Da bi jim omogočil dostojen pokop in s tem ohranil lastno človečnost, se zoperstavi zunanjemu svetu. Igrani film Hanne Slak je nastal po… »

Češminov park bodo nocoj obiskali »gorenjski gaunarji« iz hotela Pr´Hostar

Domžalec 22.07.2017
Za letošnji zaključek Kina v parku bo poskrbljeno za obilo smeha, za kar bodo poskrbeli »gorenjski gaunarji«, saj bo ob 21.30 uri na velikem platnu projekcija gorenjske komedije Pr´Hostar. Na sami projekciji bo prisotna tudi ekipa filma, zato boste… »

Češminov park bo nocoj prekrila Mesečina

Domžalec 20.07.2017
Pred nami so še zadnji trije večeri, ko si boste lahko v Češminovem parku v Domžalah pod zvezdami ogledali filme. Danes ob 21.30 uri zvečer bo na velikem platnu projekcija filma Mesečina, ki je prejel oskarja za najboljši film leta. Jutri v petek… »

Danes zvečer bodo v Češminov park priletele Nočne ptice

Domžalec 20.07.2017
Če ne veste kaj bi počeli na današnji petkov večer, potem je več kot na mestu, da ob 21.30 uri obiščete Kino v parku, ki se nahaja v Češminovem parku v Domžalah. Danes vam bodo družbo delale nočne ptice. Za kokice in pivo, sedeže in ostale… »

V Češminovem parku bo nocoj prišlo do spora med jeznimi šerpami in alpinisti

Domžalec 15.07.2017
Lepo vreme je naročeno tudi za nocojšnji večer, tako da lahko brez obotavljanja obiščete kino pod zvezdami v Češminovem parku, kjer vam bodo družbo delale jezne šerpe in to na 6.400 metrih nadmorske višine. Iz prve roke vam lahko zaupamo, da vam… »

Češminov park bodo nocoj obiskali varuhi galaksije, ki prihajajo naravnost iz zunanjih meja vesolja

Domžalec 14.07.2017
Današnji večer bodo Češminov park v Domžale obiskali Varuhi galaksije. Njihov prihod, prišli bodo iz zunanjih meja vesolja, se predvideva ob 21.30 uri. Vse kar rabite je samo to, da pridete tja in si ogledate vse skupaj ter se pobližje seznanite z… »

Če ne veš kam danes zvečer, potem pojdi z mano v modrino Kina v Parku

Domžalec 13.07.2017
Danes zvečer Kino v parku, ki se nahaja v Češminovem parku v Domžalah ponovno odpira svoja vrata, kjer si boste lahko pod zvezdami in brezplačno ogledali projekcijo slovenskega filma Pojdi z mano. Po projekciji se bo pogovoru pridružila tudi ekipa… »

Če potrebujete alibi, potem morate zvečer obiskati Češminov park

Domžalec 08.07.2017
Danes ob 21.30 uri zvečer si boste lahko v Češminovem parku na velikem platnu brezplačno ogledali film pod zvezdami. Tokrat bo na velikem platnu Kina v parku na sporedu projekcija filma Alibi.com, ki govori o mladem poslovnežu Gregu, ki si nikoli ni… »

Godba Domžale s koncertom filmske glasbe odprla letošnjo sezono Kina v Parku

Domžalec 07.07.2017
V četrtek, 6. julija 2017, so v Češminovem parku v Domžalah s koncertom filmske glasbe Godbe Domžale odprli letošnji Kino v parku, kjer si boste lahko ob koncih tedna (četrtek, petek in sobota) med 6. in 22. julijem pod zvezdami brezplačno… »

S koncertom filmske glasbe Godbe Domžale se zvečer odpira letošnji Kino v parku

Domžalec 06.07.2017
Danes zvečer se Mestni kino Domžale že petič za tri tedne seli na prosto v Češminov park v Domžalah. Tam si boste lahko ob koncih tedna (četrtek, petek in sobota) med 6. in 22. julijem pod milim nebom ogledali 9 poletnih filmskih projekcij. Letni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem