Kina

Izbrisana, domžalska premiera celovečernega prvenca

Domžalec 05.03.2019
Ana v porodnišnici ugotovi, da je ni v računalniških sistemih, da je bila izbrisana. V novem slovenskem filmu režiserja in scenarista Mihe Mazzinija, kakor tudi v resničnem svetu, se začne mrzlično iskanje rešitve in napeta zgodba Slovencev, ki so… »

32 filmov v ritmu plezanja, alpinizma, avanture, gorske narave in kulture

Domžalec 16.02.2019
Odštevamo dneve do začetka 13. Festivala gorniškega filma, ki bo med 18. in 24. februarjem 2019 v ljubljanski Cankarjev dom, Mestni kino Domžale, celjski Mestni kino Metropol in Linhartovo dvorano v Radovljici pripeljal 32 filmov z vsega sveta v… »

Neskončni začetek – Fragmenti iz življenja bioterapevta Marjana Ogorevca

Domžalec 14.02.2019
V filmskem portretu srečamo priznanega slovenskega bioenergetika in športnega trenerja Marjana Ogorevca v njegovem intimnem svetu na Malem vrhu, kjer živi v tesni povezanosti z naravo in v sozvočju z letnimi časi. Sledimo njegovi pripovedi, ki nas… »

Zgodba iz prve roke: O Vladu Kreslinu z dolgoletnim radijskim novinarjem Jožetom Skokom

Domžalec 29.01.2019
Konec lanskega leta je luč sveta ugledal dokumentarec Poj mi pesem, ki sledi umetniškemu razvoju Vlada Kreslina ter prikazuje kulturni kontekst, v katerem deluje že več kot štirideset let. Domžalska premiera tega filma je v Mestni kino Domžale… »

Galerija v kinu – Kustosova soba / Igor Zabel: Kako narediti umetnost vidno?

Domžalec 25.01.2019
Dokumentarni film Kustosova soba je posvečen umetnostnemu zgodovinarju in kustosu Igorju Zabelu (1958–2005) in se osredotoča na njegovo delovanje v polju likovne umetnosti od konca osemdesetih do njegove smrti. Skozi film spoznavamo, kako se je v tem… »

Poj mi pesem – dokumentarni film o Vladu Kreslinu

Domžalec 21.12.2018
Dokumentarec, ki sledi umetniškemu razvoju Vlada Kreslina ter prikazuje kulturni kontekst, v katerem deluje že več kot štirideset let, je na ogled filma v Mestni kino Domžale privabil množico obiskovalcev. To je film o glasbi in tistih, ki jo imajo… »

Praznični ogled filma s pomočjo Lions kluba Domžale

Domžalec 20.12.2018
Tako kot vsako leto smo tudi letos našim učencem omogočili doživetje predprazničnega vzdušja v polni meri. V četrtek, 20. decembra 2018, smo se s kar dvema avtobusoma odpeljali proti Kranju. V Tuš planetu smo si v veliki kinodvorani ogledali… »

Nov film o Domžalah

Domžalec 20.08.2018
Nov turistično – predstavitveni film bo Občina Domžale v sodelovanju z Mestnim kinom Domžale javnosti predstavila konec avgusta v Kinu v parku v Domžalah, z njim pa so zajeli pestrost in množičnost dogodkov in dih jemajočih utrinkov, ki so odraz… »

Filmsko kopališče Domžale

Domžalec 29.07.2018
Mestni kino Domžale bo letos prvič pripravil presenečenje … Filmsko kopališče! V četrtek, 9. avgusta 2018, si boste ob 21. uri med namakanjem nog ali na blazini iz domžalskega bazena lahko ogledali projekcijo filma Mamma mia: Spet začenja se… »

S koncertom glasbe iz muzikalov odprli letošnjo sezono Kina v parku

Domžalec 06.07.2018
Mestni kino Domžale se je že petič preselil na prosto v Češminov park. Tam si boste lahko ob koncih tedna (četrtek, petek, sobota) med 5. in 21. julijem ter med 30. avgustom in 1. septembrom 2018, pod zvezdami ogledali 12 poletnih filmskih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem