Kina

O Družini z Lili Jazbec, sodelavko Varuha človekovih pravic

Domžalec 20.01.2018
Matej odrašča v družini oseb s posebnimi potrebami v zakotni vasici zakotne dežele, a je sam povsem drugačen – tako od drugačnosti kot od normalnosti. Usoda ga vseeno dohiti, ko z dekletom dobita hčerko in njuna zveza kmalu zatem razpade. Vname… »

150 miligramov – koliko mrtvih?

Domžalec 09.01.2018
V Mestnem kinu Domžale so v ponedeljek, 8. januarja 2018, predvajali dramo režiserja Emmanuella Bercota, z naslovom 150 miligramov, ki je gledalcem dala v potrditev to, kar že dolgo vemo. Farmacevtske korporacije samo služijo na račun “bolnikov”… »

Darovi jeseni na fotografijah v Radomljah

Domžalec 13.12.2017
Celoletno dejavnost društveni fotografi sklenejo z letno pregledno razstavo. Fotografi Foto, kino in video kluba Mavrica so se predstavili 11. decembra v obeh razstavnih prostorih Kulturnega doma Radomlje. Fotografije so na izbor, ki sta ga opravila Toni… »

Vsaka dobra zgodba je ljubezenska zgodba

Domžalec 12.12.2017
Vsaka dobra zgodba je ljubezenska zgodba je dokumentarni film o gledališki predstavi Boris, Milena, Radko in o štirih zelo znanih osebah, ki so jo ustvarile: o pisatelju in režiserju Dušanu Jovanoviću, igralki Mileni Zupančič in igralcih Radku… »

Slovenija, Avstralija in jutri ves svet

Domžalec 02.12.2017
V Mestnem kinu Domžale so v petek, 1. decembra 2017, premierno zavrteli nov slovenski celovečerni film z naslovom Slovenija, Avstralija in jutri ves svet, režiserja in scenarista Marka Naberšnika, s katerim se je po projekciji filma pogovarjala Cveta… »

Se še spomnite legendarnega tržaškega Ponte Rosso? Fenomen, ki se nam danes zdi komaj verjeten

Domžalec 08.11.2017
Ste med tistimi, ki ste še sami romali v Trst in na Ponte Rosso? Fenomen, ki se nam danes, ko so trgovine na vsakem koraku in prepolne, zdi komaj verjeten. Kava, margarina Rama, pralni prašek, čokolade in riž … In da, seveda, kavbojke Rifle in prve… »

V Mestnem kinu Domžale so se prebujali

Domžalec 28.10.2017
V posteljah šestih protagonistov, ki jih vsakega po svoje zalezuje kriza srednjih let, smo spoznavali, da je odraščanje proces, ki se nikoli ne konča. V Mestnem kinu Domžale so namreč v petek, 27. oktobra 2017, premierno predstavili slovenski film… »

Rdeči pes Modri – premiera filma s kužki društva Ambasadorji nasmeha v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 23.10.2017
Rdeči pes Modri, posnet v čudoviti avstralski pokrajini, je film o družini, avanturi ter prijateljstvu med mladim dečkom in potepuškim psom posebne vrste, ki je postal prava avstralska legenda. Premiera filma s kužki društva Ambasadorji nasmeha je… »

Kulturna društva se predstavijo: Foto kino in video klub MAVRICA

Domžalec 19.10.2017
V organizaciji JSKD OI Domžale ter Knjižnice Domžale se je začela novost, ki so jo naslovili z »Kulturna društva se predstavijo«. Ledino so zaorali zagnani člani Foto kino in video klub MAVRICA, ki se je kot prvo društvo predstavilo v sredo, 18… »

V Mestnem kinu Domžale premierno zavrteli Družinico

Domžalec 17.10.2017
V državi, kjer socialna pomoč temelji na prihodkih izpred dveh let, je meja med normalnim družinskim življenjem in golo revščino zelo tanka. Družinica Jana Cvitkoviča (Kruh in mleko, Od groba do groba, Šiška Deluxe) je zgodba, ki se v Sloveniji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem