Kina

Odpoved prireditev in filmskih projekcij v KD Franca Bernika Domžale in Mestnem kinu Domžale

Domžalec 10.03.2020
V Kulturnem domu Franca Bernika in Mestnem kinu Domžale zaradi ukrepov ob pojavu virusa Covic-19 do preklica odpovedujemo vse predstave, koncerte in filmske projekcije. O nadomestnih terminih abonmajskih predstav vas bomo obvestili naknadno. Zaradi… »

Na obzorju: 14. Festival gorniškega filma

Domžalec 16.02.2020
Konec februarja vse poti vodijo na Festival gorniškega filma, ki bo v svoji 14. izvedbi gostoval v Ljubljani, Domžalah, Celju, Radovljici in Slovenski Bistrici. Med 24. februarjem in 1. marcem bo na ogled 37 filmov o alpinizmu, plezanju, avanturi… »

Dnevnik Diane Budisavljević – film o eni največjih humanitarnih zgodb druge svetovne vojne

Domžalec 09.02.2020
Igrano-dokumentarni film o neverjetni reševalni akciji otrok, ki se je med drugo svetovno vojno dogajala v Zagrebu ter veliki zmagovalec letošnjega puljskega festivala, ki je iz arene odnesel kar šest nagrad je v soboto, 8. februarja 2020, doživel… »

14. Festival gorniškega filma čez mesec dni

Domžalec 25.01.2020
Konec februarja vse poti vodijo na Festival gorniškega filma, ki bo v svoji 14. izvedbi gostoval v Ljubljani, Domžalah, Celju, Radovljici in Slovenski Bistrici. Med 24. februarjem in 1. marcem bo na ogled 37 filmov o alpinizmu, plezanju, avanturi… »

Naše podeželje na fotografski razstavi

Domžalec 10.12.2019
Fotografi Foto, kino in video klub Mavrica se vsako leto predstavijo na pregledni razstavi. Tokrat je 26 članov poslalo najboljše fotografije, ki so jih naredil v tekočem letu. Žirija je izbrala skoraj dvesto posnetkov – del so jih razstavili, del… »

Izšla je nova številka Slamnika – oktober 2019

Domžalec 25.10.2019
Izšla je oktobrska številka Glasila Slamnik, osrednjega tiskanega informatorja o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom… »

Domžalska premiera novega slovenskega filma Preboj

Domžalec 25.10.2019
Marec 1945. V težki zimi se je na visokogorsko planoto umaknila skupina 500 partizanov, ki jih je v dolinah obkolila divizija SS z 12.000 vojaki. Komandant Franc Sever “Franta” se znajde pred nemogočo nalogo, saj mora iz neprepustnega obroča… »

20 let video studia v Mavrici

Domžalec 21.10.2019
Foto-kino-video klub Mavrica Radomlje je prvih dvajset let svojega obstoja gojil ljubiteljsko fotografsko, filmsko in dramsko dejavnost. Z nastopom videa pred tridesetimi leti je društvo kupilo prvo kamero. Posnetke so montirali primitivno – na… »

Mestni kino Domžale praznuje 10. obletnico delovanja

Domžalec 20.10.2019
Prve filmske projekcije so v svetu začeli vrteti koncem devetnajstega stoletja, kmalu po letu 1900 pa so se v zahodnih državah kot so Francija, Anglija in ZDA že začeli pojavljati prvi stalni kinematografi, ki so hitro postali konkurenca gledališču… »

Družinska komedija Košarkar naj bo 2 se je vrnila z novo zgodbo

Domžalec 04.10.2019
Na filmska platna so se vrnili Ranta in njegovi prijatelji, novi košarkarski izzivi in prve ljubezenske težave. Osnovna šola je za filmske junake že skoraj pri kraju. Poletje trka na vrata, pred Rantovim moštvom pa je najpomembnejša košarkarska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem