Kina

Kino v parku: Poletni filmi v Češminovem parku

Domžalec 27.06.2017
Meseca julija se Mestni kino Domžale že petič za tri tedne seli na prosto v Češminov park v Domžalah. Tam si boste lahko ob koncih tedna (četrtek, petek in sobota) med 6. in 22. julijem pod milim nebom ogledali 9 poletnih filmskih projekcij. Letni… »

Osem krogov in pol – psihološka drama o slovenskem osvajanju Muztagh Towerja, ki se je končalo tragično

Domžalec 25.05.2017
Film Osem krogov in pol je nastal kot magistrski projekt Gregorja Kresala na filmski akademiji slovitega režiserja Davida Lyncha. Gre za psihološko dramo o slovenskem osvajanju Muztagh Towerja leta 2008, ki se je končalo tragično. Film Osem krogov in… »

Fotografska razstava v počastitev Tedna ljubiteljske kulture v Radomljah

Domžalec 16.05.2017
Foto, kino in video klub Mavrica iz Radomelj je v počastitev Tedna ljubiteljske kulture pripravil fotografsko razstavo in projekcijo filmov. Novejši prikazani filmi, narejeni v digitalni tehniki, so bili Ko v nošo se odenem, Sokolski večer v Radomljah… »

V Domžale prispel starinski avtodom. Kot bi prišli iz nekih drugih časov. Tistih, ki so že minili.

Domžalec 10.05.2017
Zanimivo vprego je bilo možno videti danes v Domžalah. Starinski voz, ki sta ga vlekla dva plemenska bika bele barve, dva bika rjave barve in manjše rasti pa sta hodila ob vozu. Večina, ko je videla ta prizor, se jim je zagotovo pred očmi zavrtel… »

Komedija solz v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 09.05.2017
Režiser in scenarist filma »Komedija solz« Marko Sosič raziskuje odnos med čemernim moškim na invalidskem vozičku ter žensko iz Istre, ki hodi pospravljati njegovo tržaško stanovanje, pri čemer z bridkim humorjem nastavi zrcalo sodobni družbi… »

Dan osvoboditve v Mestnem kinu Domžale – o gostovanju skupine Laibach v Severni Koreji

Domžalec 31.03.2017
Na spored slovenskih kinematografov je prišel film Dan osvoboditve, ki sta ga na gostovanju skupine Laibach leta 2015 v Severni Koreji, posnela Morten Traavik in Ugis Olte. Dokumentarec ponuja vpogled v dogajanje med obiskom in razkriva, koliko truda so… »

Domžalska premiera novega slovenskega filma Anina provizija

Domžalec 10.03.2017
V Mestnem kinu Domžale je v četrtek, 9. marca 2017, potekala premiera slovenskega filma Anina provizija. Film je intimna drama fotografinje, ki se po izginotju moža zaradi njegovih tajkunskih poslov znajde v vlogi žrtve nevidne kriminalne združbe. V… »

Zmagovalni filmi 11. festivala gorniškega filma v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 26.02.2017
V teh dneh v izbranih slovenskih izbranih kinodvoranah poteka 11. mednarodni festival gorniškega filma. Letos se je na festivalu predstavilo 44 filmov o gorskih športih, naravi, avanturi in o gorski kulturi, seveda znova tudi s slovenskimi filmi in na… »

44 filmskih in 6 živih zgodb iz gora na 11. festivalu gorniškega filma

Domžalec 11.02.2017
Na 11. festivalu gorniškega filma, ki med 20. in 26. februarjem 2017 vabi v Cankarjev dom v Ljubljani, Mestni kino Domžale, Mestni kino Metropol v Celju, Kulturni dom Nova Gorica in Slovenski planinski muzej v Mojstrani, bo za pustolovske duše… »

Družinski vikend s kockami v kinu z ekipo Zavoda 1-2-3

Domžalec 02.02.2017
V soboto, 4. in nedeljo, 5. februarja 2017, med 15. in 17. uro, ekipa Zavoda 1-2-3 iz Domžal gostuje v kinu Cineplexx v Kranju in Novem mestu, kjer bo v okviru Družinskega vikenda za vse ljubitelje LEGO kock v sodelovanju z Cineplexx, izvajala… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem