Kina

Prečkanje Islandije. Nič takega, bi rekli nekateri. Ampak kaj, če bi to naredil le s kajtom in močjo vetra?

Domžalec 16.11.2016
Zadnji film Jureta Breceljnika so si gledalci v Mestnem kinu Domžale ogledali v torek, 15. novembra 2016, kjer je po projekciji filma potekal tudi pogovor z ustvarjalcema filma. Tilen Čufer, sorežiser, kolorist, montažer in grafik filma, vse v enem… »

Dva posebna filmska dogodka novembra v Mestnem kinu Domžale: Prečkanje Islandije in Nočno življenje

Domžalec 10.11.2016
Veseli smo, da lahko v mesecu novembru napovemo še dva posebna filmska dogodka. 15. novembra predvajamo zadnji film režiserja Jureta Breceljnika PREČKANJE ISLANDIJE, na katerem se nam bosta pridružila Tilen Čufer, asistent režije, ki je po Juretovi… »

Pr´Hostar: »Za devetimi gorami in tremi cipresami leži majhna vasica in v njej hotel, kjer ostri so jeziki in prepovedani…

Domžalec 09.11.2016
V torek, 8. novembra 2016, si je film Pr´Hostar ogledala razprodana dvorana obiskovalcev Mestnega kina Domžale, ki so prišli na svoj račun, saj se je po večernem predvajanju filma prikazala ekipa šestih ustvarjalcev, scenaristov in igralcev na odru… »

V Mestnem kinu Domžale boste lahko med jesenskimi počitnicami soustvarjali kratek animiran film!

Domžalec 27.10.2016
V Mestnem kinu Domžale letos v času jesenskih počitnic prvič organizirajo delavnico »stop-motion« animacije. Udeleženci delavnice bodo tri dni skupaj ustvarjali kratek animirani film, gledali počitniške risanke in se ogromno naučili o tehnikah… »

Mavrica iz Radomelj odkorakala v Slovensko kinoteko

Domžalec 19.10.2016
V dvorani Slovenske kinoteke se je 17. oktobra 2016, odvrtelo 9 filmov Foto, kino in video kluba Mavrica iz Radomelj. Prijatelji Mavrice in ljubitelji dokumentarnih filmov so se množično odzvali vabilu, ki ga je pripravil Janez Meglič iz Studia MEG. V… »

Domžalska premiera novega slovenskega mladinskega filma Nika

Domžalec 08.10.2016
V petek, 7. oktobra 2016, je v Mestnem kinu Domžale potekala premiera slovenskega mladinskega filma Nika, ki je v dvorano privabil lepo število mladih gledalcev. Domžalska premiera novega slovenskega filma je potekala v sodelovanju z Zvezo prijateljev… »

Domžalska premiera filma Mama – Tretji del »trilogije o bolečini in lepoti«

Domžalec 28.09.2016
V torek, 27. septembra 2016, je v Mestnem kinu Domžale potekala domžalska premiera slovenskega filma Mama, ki jo je režiral Vlado Škafar. V filmu so igrali: Nataša Tič Ralijan, Vida Rucli, Gabriella Ferrari, Pierluigi Di Piazza. Kot je že običaj… »

Ste pripravljeni na akcijsko domišljijsko pustolovščino in to pod zvezdami?

Domžalec 22.07.2016
Če si letos še niste ogledali filma pod zvezdami, potem imate na voljo še dva termina in sicer danes ter jutri zvečer, potem pa se Kino v parku poslavlja za leto dni. Danes zvečer ob 21.30 uri bodo na svoj račun prišli vsi tisti, ki so jim všeč… »

Češminov park bo nocoj poln strasti in ljubosumja

Domžalec 21.07.2016
Ponovno je tukaj četrtek, kar pomeni, da bo zvečer v Češminovem parku ponovno zaživel Kino v parku, kjer si boste na velikem platnu pod zvezdami lahko brezplačno ogledali film. Tokrat bo na sporedu kriminalna drama z naslovom Nemirna obala. Že ime… »

Bog, le kaj smo zagrešili: Išče se kolo, ki so ga ukradli v petek zvečer v Češminovem parku

Domžalec 18.07.2016
Minuli petek je bil očitno dan za krajo koles, ki so v zadnjem času postali mamljiva roba za tatove. Tisti dan smo na našem portalu objavili prispevek o kraji kolesa v centru Domžal, kjer je nepridiprav izpred oči lastniku sunil kolo. No, zgodba se… »

Novice dneva »

Ljubljana: vohljala je za zdravjem pacientke

Zurnal24 pred 10 uramiše 2 povezani

Han: koalicija naj uvede davek na nepremičnine

Zurnal24 pred 8 uramiše 1 povezana

Izgubljamo boj proti organiziranemu kriminalu

Zurnal24 pred 11 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem