Košarka

"Vseh dobrih stvari je enkrat konec, a sanje o košarki bodo vselej z mano"

RTV Slovenija 01.01.2024
"Uradno se poslavljam od poklicne košarke. Živel sem svoje največje sanje in sem neizmerno hvaležen ogromnemu številu ljudi v življenju, ki so mi omogočili, da sem lahko tako dolgo igral," je ob koncu leta 2023 zapisal košarkar Goran Dragić… »

Slovo velikana, ki ga ne smemo nikoli pozabiti

SiolNET 31.12.2023
"Uradno se poslavljam od profesionalne košarke. Vsega dobrega je enkrat konec, a te sanje o košarki bodo vedno z mano," je v uradnem sporočilu za javnost sporočil slovenski košarkar Goran Dragić, ki je pri 37 letih uradno končal svojo izjemno… »

Goran Dragić dokončno: Moja kariera je končana

Dnevnik 31.12.2023
»Moja kariera je končana,« je zapisal Goran Dragić in se v poslovilnem pismu, ki ga je objavil na družbenem omrežju Instagram, zahvalil številnim sopotnikom, ki so mu skozi kariero stali ob strani. Svojo upokojitev je sicer najavil že večkrat, a… »

Janja Garnbret v Top 10 po izboru španske Marce

Dnevnik 31.12.2023
Srbski tenisač Novak Đoković in ameriška gimnastičarka Simone Biles sta bila v glasovanju španskega športnega medija Marca izbrana za najboljša športnika leta 2023. Neopaženi niso ostali dosežki najboljše športne plezalke na svetu Janje… »

Stave: V soboto košarka, v nedeljo nogomet

Dnevnik 30.12.2023
Če je bila v prejšnji državi nedelja nogometni dan, je bila sobota košarkarski. Ogled izbrane tekme prve jugoslovanske lige z začetkom pozno popoldne je bil utečen ritual mnogih, v primeru lige ABA kot dandanašnje regionalne naslednice nekdanje… »

Nanine karikature: Tadej Pogačar

Domžalec 29.12.2023
Prišel je petek in z njim nova karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo legende domžalske košarke Pavleta Andrejašiča, danes pa je na vrsti karikatura… »

Dončić presegel nov mejnik in nasul 50 točk: Najboljši občutek na svetu

Delo 26.12.2023
Ponoči je bilo kljub prazniku spektakularno v košarkarski ligi NBA. Košarkarji Dallasa so ponoči zabeležili novo zmago in utrdili svoj položaj v boju za končnico lige NBA. Z izidom 128:114 je padel Phoenix, pri čemer je bil zvezdnik večera spet… »

Kar je Luka počel za otroke v Dallasu, vam bo stopilo srce

Zurnal24 25.12.2023
Luka Dončić se je na božični večer družil z otroci, katerim je delil božične piškote. Kot smo že poročali, je v teh prazničnih časih naš čudežni deček svetovne košarke in igralec NBA ekipe Dallas Mavericks Luka Dončić ob zmagi nad San… »

Neverjeten razlog, zakaj Wembanyama ni igral proti Dončiću

Zurnal24 24.12.2023
Nič ni bilo od obračuna med dvema čudežnima dečkoma evropske košarke. Luka Dončić in Dallas sta se v najmočnejši košarkarski ligi na svetu ponoči naravnost poigrala s San Antonio Spurs, potem ko sta svoje teksaške rivale premagala s kar… »

Anamaria ne mara košarke? Je romantik? Bo zapustil Dallas?

SiolNET 20.12.2023
Luka Dončić je v oddaji Headliner na televiziji SHowtime odkrito spregovoril o odnosu s Kyriejem Irvingom in morebitnem predčasnem odhodu iz Dallasa. "Tukaj se od prvega dne počutim kot doma. Srečen sem, kjer sem." Pa tudi o zaročenki Anamarii… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem