Košarka

Okorn: Nismo pod vodo. Še vedno plavamo.

RTV Slovenija 17.12.2023
Pred dobrimi šestimi leti je Gašper Okorn v Tivoliju Olimpijo popeljal do naslova državnega prvaka in prekinil osemletno sušo ljubljanskega kluba. Zdaj je v hramu slovenske košarke gostoval s Krko, ki pa zmajem ni bila kos (91:79). Po več kot letu… »

Sin LeBrona Jamesa zaigral prvič po srčnem zastoju

Zurnal24 11.12.2023
Bronny James, sin LeBrona Jamesa, se je manj kot pol leta po nenadnem zastoju srca spet vrnil pod košarkarske obroče. Bronny James, 19-letni sin superzvezdnika lige NBA LeBrona Jamesa, je v nedeljo manj kot pet mesecev po srčnem zastoju v Los Angelesu… »

Sin LeBrona Jamesa po srčnem zastoju znova pod obročema #video

SiolNET 11.12.2023
Bronny James, 19-letni sin superzvezdnika lige NBA LeBrona Jamesa, je v nedeljo manj kot pet mesecev po srčnem zastoju v Los Angelesu debitiral na tekmi univerzitetne košarke. Ob igrišču ga je spremljal oče in dogajanje snemal z mobilnim telefonom… »

Niko Klanšek: 99 odstotkov startupov ne uspe, a verjeti je treba v en odstotek

Delo 07.12.2023
Niko Klanšek je Slovenec, ki je na Kickstarterju v 36 urah zbral 100.000 dolarjev. Niko Klanšek je mlad Slovenec, ki se ponaša z izjemnimi zgodbami, ki so ne le njega, ampak tudi Slovenijo ponesle širom po svetu. Klanšek, ki ga vodi neverjeten… »

Okorn po novem tudi selektor

SiolNET 05.12.2023
Slovenski strateg in trener bo po novem ob vodenju Krke vodil tudi madžarsko reprezentanco. Košarkarska zveza Madžarske je namreč na današnji uradni novinarski konferenci sporočila, da bo izbrani vrsti po novem poveljeval 50-letni Ljubljančan… »

Zaman namigovali na selitev Luke Dončića v špansko reprezentanco

Delo 05.12.2023
Tokratni športni kviz prinaša različno zahtevna vprašanja iz sveta slovenskega in mednarodnega nogometa ter košarke. Tokratni športni kviz prinaša tri različno zahtevna vprašanja iz sveta slovenskega in mednarodnega nogometa ter košarke. Prvo se… »

Luka šokiral s svojim odzivom na nasprotnike v kvalifikacijah za OI

Zurnal24 04.12.2023
Luka Dončić je verjetno edini Slovenec, ki je zadovoljen z žrebom za kvalifikacije za olimpijske igre 2024. V ponedeljek se je predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec na tradicionalnem druženju z mediji ob koncu leta dotaknil številnih… »

Prvi mož slovenske košarke ni pustil kančka dvoma

SiolNET 04.12.2023
"S selektorjem sva se usedla, potrdila načrte za naprej, zdaj pa moramo to še uradno potrditi," je glede prihodnosti Aleksandra Sekulića na klopi slovenske izbrane vrste vse dvome razblinil predsednik Košarkarske zveze Slovenije, ki je ob… »

Nekdanji košarkar uresničil idejo, kot je v Sloveniji še ni bilo

SiolNET 03.12.2023
"V podjetništvu sem se res našel. Iskreno je veliko bolj zahtevno kot profesionalni šport, a me veseli in navdihuje in se v tem vidim dolgoročno," o svojem življenju v drugi karieri pripoveduje nekdanji slovenski košarkar Matej Venta, ki je v… »

Dallas na krilih Dončića do delnega izida 30:0, a drame še ni bilo konec

Zurnal24 03.12.2023
Dallas Mavericks so bili blizu enega največjih preobratov v zgodovini košarke. Na koncu jim ni uspelo, Oklahoma City Thunder je slavil s 126:120. Luka Dončić je ob rojstvu svoje prvorojenke izpustil le eno tekmo, to so Dallas Mavericks prepričljivo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem