Kosovo

Ana Skobe je zmagovalka regijskega tekmovanja Sonyjevega natečaja

RTV Slovenija 05.03.2024
Na Sonyjevem fotografskem natečaju v kategoriji nacionalnih in regijskih nagrad je s fotografijo Času izvzet (Falling out of time) najbolj prepričala fotografinja Ana Skobe. Razstavo del zmagovalcev iz več kot 50 držav bo v Somerset House v Londonu… »

Po Kosovu tudi na Nizozemskem konflikti s podrejenimi

Delo 01.03.2024
Zaposlena, ki je lobirala za izvoljeno sodnico na Mednarodnem kazenskem sodišču v Haagu, se je znašla v nemilosti veleposlanika. V nadaljevanju preberite: Da se dogajajo zapleti na slovenskem veleposlaništvu v Haagu na relaciji veleposlanik Jožef… »

V Novem mestu prijeli osumljenca spolnega napada

Delo 28.02.2024
Kriminalisti nadaljujejo preiskavo in preverjajo, ali je bilo žrtev 25-letnega napadalca več. Pozivajo tudi morebitne očividce, naj se oglasijo. Novomeški policisti so prejšnji teden odvzeli prostost državljanu Kosova zaradi suma spolnega nasilja… »

Policisti izsledili storilca, ki je v Novem mestu spolno napadel sprehajalko

RTV Slovenija 28.02.2024
Pretekli teden je na gozdni sprehajalni poti v Novem mestu neznanec na tla porinil sprehajalko in jo spolno nadlegoval. Pobegnil je, ko se je približala skupina sprehajalcev. Policisti so izsledili 25-letnega osumljenca in iščejo morebitne druge… »

Na sprehajalni poti v Novem mestu spolno napadel žensko

Dnevnik 28.02.2024
Prejšnjo nedeljo okoli pete ure popoldan naj bi 25-letni državljan Kosova na gozdni sprehajalni poti v Novem mestu spolno nadlegoval žensko. Pregnali so ga drugi sprehajalci, policija pa je osumljenca prejšnjo sredo prijela. »Neznanec je s fizično… »

JE BILO ŽRTEV ŠE VEČ? Spolno napadel žensko na sprehajalni poti

Regional 28.02.2024
Novomeški policisti so prejšnji teden odvzeli prostost 25-letnemu državljanu Kosova zaradi suma spolnega nasilja. 25-letnik naj bi 18. februarja po 17. uri na gozdni sprehajalni poti v Novem mestu sprehajalko porinil na tla in jo spolno nadlegoval… »

25-letnik v Novem mestu na gozdni poti spolno napadel sprehajalko

Necenzurirano 28.02.2024
Novomeški policisti so aretirali 25-letnega državljana Kosova, ki je pred desetimi dnevi na sprehajalni poti spolno napadel sprehajalko. Storilec je udaril 18. februarja. Takrat je malo po 17. uri na gozdni sprehajalni poti v Novem mestu napadel neko… »

Globus: Kosovo na robu

RTV Slovenija 27.02.2024
Je dialog med Beogradom in Prištino zašel v slepo ulico? Medtem ko v Bruslju svarijo, da brez normalizacije odnosov ni evropske poti niti za Srbijo niti za Kosovo, je na terenu vse bolj napeto, poroča dopisnik RTV Slovenija iz Beograda Boštjan Anžin… »

V snežnem plazu ugasnilo življenje legendarne smučarke

Zurnal24 16.02.2024
Bela smrt, kot lahko z drugimi besedami imenujemo snežni plaz, je terjala novo odmevno žrtev. Zaradi snežnega plazu se je na Kosovu smrtno ponesrečila ikonična ameriška smučarka Katherine "Kasha" Rigby (54). Tragična nesreča se je pripetila v… »

Trnova pot v EU pelje skozi Prištino

Delo 16.02.2024
Vučić je hvaležen za odkrito in iskreno podporo Slovenije pri vstopanju v EU, a ne skriva zadržanosti v pričakovanjih. Intervju v jutrišnji Sobotni prilogi. V nadaljevanju preberite: Srbija ima odprtih več front na mednarodni sceni, a najbolj… »

Novice dneva »

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir

RTV Slovenija pred eno uroše 8 povezanih

Dončić zrušil Jordanov rekord

Zurnal24 pred 8 uramiše 5 povezanih

»Uporaba takšnih kemikalij ni osamljen primer«

Mladina pred 12 uramiše 1 povezana

Kdo je Viktorija, ki bo pomagala Zelenskemu?

Zurnal24 pred 8 uramiše 3 povezane

OECD zvišal svetovno gospodarsko napoved

Delo pred 12 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem