London

Izrael napadel sirsko prestolnico Damask, ubitih več ljudi

Delo pred 26 dnevi
Medtem je operacijo hernije prestal izraelski premier Netanjahu. Zaradi nasprotovanja njegovi vladi množični protesti v Jeruzalemu in Tel Avivu. V izraelskih napadih na sirsko prestolnico Damask je danes umrlo najmanj osem ljudi, je sporočil Sirski… »

V Belgiji "naplavilo" še neslišane pesmi Marvina Gaya

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Marvin Gaye je nekaj let živel v Belgiji, tudi pri družini nekega glasbenika, ki ji je pustil zbirko zapiskov, kostumov in kaset. Te vsebujejo pravi zaklad – še nikoli slišan glasbeni material. Na 30 posnetkih princa soula je kar 66 demoposnetkov… »

Z Brnika bo v poletni sezoni letelo največ prevoznikov doslej

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Z brniškega letališča bo mrežo poletov v poletni sezoni, ki bo trajala do 26. oktobra, zagotavljalo največ prevoznikov doslej. 22 rednih letalskih prevoznikov bo ponujalo 25 letalskih povezav po Evropi in širše, pestra bo tudi ponudba čarterskih… »

Z Brnika sporočili dobro novico

Zurnal24 pred 27 dnevi
Z brniškega letališča bo mrežo letov v poletni sezoni, ki se začenja danes in bo trajala do 26. oktobra, zagotavljalo največ prevoznikov doslej. 22 rednih letalskih prevoznikov bo ponujalo 25 letalskih povezav po Evropi in širše, pestra bo tudi… »

Senzacionalni mladec od sirotišnice do zgodovinskega gola na Wembleyju

Delo pred 27 dnevi
Komaj 17-letni brazilski reprezentant Endrick ima pri 17 letih kratek nogometni življenjepis, vendar ga je v Londonu in Madridu obogatil v velikem slogu. V nadaljevanju preberite: Ni veliko nogometašev, ki se lahko pohvalijo, da so prvič oblekli dres… »

Rdeči vragi spet brez vražje igre

Delo pred 28 dnevi
Aston Villa in Tottenham v angleškem nogometnem prvenstvu povečala prednost pred Manchester Unitedom. Nogometaši Aston Ville in Tottenhama v angleškem prvenstvu nadaljujejo boj za četrto mesto, ki vodi v ligo prvakov. V 30. kolu sta obe ekipi… »

Znani Slovenec močno okrvavljen

Zurnal24 pred 28 dnevi
Bil je priča umoru. Igralec Aljaž Tepina nastopa tako doma kot v tujini. Leta 2012 je zaigral v filmu Batman: Vzpon viteza teme. T akrat je povedal, da je bila to, da so ga na AGRFT zavrnili, najboljša odločitev. Kasneje je igro študiral v Londonu… »

Otroci Michaela Jacksona po dolgem času skupaj na rdeči preprogi

RTV Slovenija pred 31 dnevi
Na predpremieri muzikala o Michaelu Jacksonu je bilo na rdeči preprogi mogoče videti pravo redkost – po njej so se namreč po več kot desetletju v čast pokojnemu očetu skupaj sprehodili tudi trije otroci kralja popa Prince, Paris in Bigi. V Londonu… »

Pri 57 letih je ugotovil, da je njegova sestra v resnici njegova mama; pri 75 je izvedel, kdo je oče

Dnevnik pred 30 dnevi
Leta 2006 je priznani britanski genetik sir Paul Nurse ugotovil, da so bili ljudje, ki jih je imel za svoje starše, njegovi stari starši. Nobelov nagrajenec in direktor Inštituta Francis Crick v Londonu je svojo uspešno kariero posvetil odkrivanju… »

ASSANGEA ZAENKRAT NE BODO IZROČILI ZDA: Grozi mu do 175 let zapora

Regional 26.03.2024
Ustanovitelj platforme Wikileaks Julian Assange še ne bo izročen ZDA, je danes odločilo sodišče v Londonu. Sodnica in sodnik, ki presojata v tem primeru, sta ZDA dala tri tedne časa, da podajo zagotovila, da bodo spoštovali njegove pravice in da ne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem