London

Angleža največja nevarnost za Angleže

Delo pred 19 dnevi
V prvih četrtfinalnih tekmah lige prvakov v Madridu dvoboj šampionov, v Londonu pa povratnikov na veliki oder in ranjenih Bavarcev. V nadaljevanju preberite: Prvi nocojšnji četrtfinalni bitki lige prvakov v Madridu in Londonu sta že takoj »creme de… »

Redka priložnost za premožne zbiralce: Na dražbo gre zgodnje Tizianovo delo

RTV Slovenija pred 19 dnevi
Že dolgo se na trgu umetnin ni pojavilo kakšno delo beneškega renesančnega slikarja Tiziana. Julija bo hiša Christie's na dražbi ponujala mojstrovo zgodnje delo Počitek v Egiptu. Vrednost slike, ki je od nastanka v 16. stoletju zamenjala številne… »

Slovenke v Nemčijo po uresničitev olimpijskih sanj

RTV Slovenija pred 19 dnevi
Slovenske rokometašice konec tedna čaka verjetno najpomembnejši turnir v njihovih karierah. V Ulmu si bodo skušale v konkurenci Nemčije, Črne gore in Paragvaja zagotoviti nastop na olimpijskih igrah. V Pariz vodita dve mesti. Slovenski selektor… »

»Izivi so pri šolanju romskih otrok in zaposlovanju odraslih Romov«

Mladina pred 20 dnevi
Romi po vsem svetu bodo danes obeležili svoj dan. V Londonu so namreč 8. aprila 1971 organizirali svoj prvi svetovni kongres. Romi po vsem svetu bodo danes obeležili svoj dan. V Londonu so namreč 8. aprila 1971 organizirali svoj prvi svetovni kongres… »

ŠPAGETE CARBONARA PRIPRAVLJATE NAROBE: Kuharska mojstrica razkriva 'kriminalno' napako (FOTO)

Regional pred 21 dnevi
"Če ste razmišljali o dodajanju smetane v carbonaro, premislite in raje specite torto," je dejala kuharska mojstrica Roberta d'Elia iz italijanske restavracije Pasta Evangelists v Londonu. Namesto tega naj bi bila omaka narejena iz pecorino sira… »

V londonskem živalskem vrtu so se razveselili treh ogroženih levjih mladičev

RTV Slovenija pred 21 dnevi
V Londonu so iz živalskega vrta sporočili, da so se sredi marca skotili trije mladički sicer ogroženega azijskega leva. Trenutno se tritedenski levčki še zadržujejo v notranjem brlogu z mamo, spol in ime bodo dobili po prvem veterinarskem pregledu… »

Tlakovanje poti od škandala v veličastno prihodnost

Delo pred 22 dnevi
V Londonu so za vodenje tretjega najbolj obiskanega muzeja na svetu izbrali doslejšnjega direktorja Narodne portretne galerije Nicholasa Cullinana. V nadaljevanju preberite: Cullinana čakajo naporne naloge: muzej je že lep čas tarča ostrih kritik… »

Raiven z Veroniko na predevrovizijski evropski turneji

Dnevnik pred 25 dnevi
Slovenska predstavnica na izboru za pesem Evrovizije Raiven bo nastopila na več koncertih v sklopu predevrovizijske turneje. Tako je minuli konec tedna nastopila v Madridu, turneja pa se bo nadaljevala še v Barceloni, Londonu, Amsterdamu in Stockholmu… »

Slovenke kot prve nosilke lovijo zadnjo vstopnico Pariza

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede bo na Kitajskem na zadnjem kvalifikacijskem turnirju lovila vstopnico za nastop na paraolimpijskih igrah v Parizu. Ob Slovenkah se bodo za zadnjo preostalo olimpijsko vstopnico na turnirju v mestu Dali na… »

Izraelski napad na iranski konzulat zahteval 11 žrtev. Iran: Napad ne bo ostal brez odgovora.

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Število žrtev izraelskih napadov na iranski konzulat v sirski prestolnici Damask je naraslo na 11. Iranski predsednik Ebrahim Raisi je opozoril, da "napad ne bo ostal brez odgovora". Sirski observatorij za človekove pravice, ki ima sedež v Londonu, je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem