MotoGP

Izjemen zadnji krog in – salto nazaj po sedmih letih

RTV Slovenija 21.10.2023
Jorge Martin je imel priložnost, da se na vrhu skupnega seštevka sezone razreda motoGP povsem približa vodilnemu Francescu Bagnaii, toda v zadnjem krogu VN-ja Avstralije je s 1. mesta zdrsnil na petega. Bagnaia je bil drugi, zmagal pa je Francoz Zarco… »

Zarco do prve zmage med elito, Leclerc hiter v Austinu

Delo 21.10.2023
Francoz Johan Zarco je v Avstraliji slavil prvo zmago v razredu motoGP, medtem pa je kvalifikacije dirke F1 v Austinu presenetljivo dobil Charles Leclerc. Francoz Johann Zarco (Ducati-Pramac) je zmagal na motociklistični veliki nagradi Avstralije in je… »

Ljubitelji motoGP, pozor!

SiolNET 20.10.2023
VN Avstralije v motociklizmu je zaradi napovedanega slabega vremena z nedelje prestavljena na soboto. Organizatorji so se za ta korak v kraljevem razredu motoGP odločili zaradi meteorološkega opozorila o močnem vetru. Kategoriji moto2 in moto3 v bosta… »

Zaradi vremena naredili nenavadno potezo

Zurnal24 20.10.2023
Prihajajoči konec tedna bo za dirkače v razredu motoGP malce drugačen. Velika nagrada Avstralije v motociklizmu je zaradi napovedanega slabega vremena z nedelje prestavljena na soboto, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Organizatorji so se za ta… »

Italijanski šampion: Ljudje pogosto govorijo preveč

Delo 16.10.2023
Francesco Bagnaia je v šampionskem slogu pridrvel do zmage na veliki nagradi Indonezije v razredu motoGP. Po Martinovem padcu mu je zelo odleglo. Čeprav mu je začela voda že pošteno teči v grlo, je italijanski motociklistični zvezdnik Francesco… »

Italijan je prikazal izjemno vožnjo in zasluženo slavil

SiolNET 15.10.2023
Italijan Francesco Bagnaia je zmagovalec motociklistične velike nagrade Indonezije. Voznik Ducatija je na preizkušnji svetovnega prvenstva razreda motoGP spet prevzel skupno vodstvo, potem ko je tokrat za seboj za tri desetinke sekunde pustil Španca… »

Bagnaia izkoristil padec Martina za zmago in prevzem skupnega vodstva

RTV Slovenija 15.10.2023
Francesco Bagnaia je zmagovalec dirke v razredu motoGP za VN Indonezije. Dirkač Ducatija je s tem tudi prevzel vodstvo v skupnem seštevku svetovnega prvenstva. Drugi je bil Macerick Vinales, tretji pa Fabio Quartarao. 26-letni Italijan, ki brani naslov… »

Italijan s 13. mesta na vrh

Delo 15.10.2023
Francesco Bagnaia na dirki za VN Indonezije prvi skozi cilj, njegov glavni tekmec v boju za naslov prvaka Jorge Martin pa je odstopil. Italijan Francesco Bagnaia je zmagovalec motociklistične velike nagrade Indonezije. Voznik Ducatija je na preizkušnji… »

Prvenstvo postavljeno na glavo ... Padci in nova menjava v vodstvu (video)

Zurnal24 15.10.2023
Bagnaia s 13. mesta do zmage v Indoneziji, padec Martina. Italijan Francesco Bagnaia je zmagovalec motociklistične velike nagrade Indonezije. Voznik Ducatija je na preizkušnji svetovnega prvenstva razreda motoGP spet prevzel skupno vodstvo, potem ko je… »

Špančev zmagovalni sprint za prevzem vodstva pred glavno dirko

Delo 14.10.2023
Jorge Martin je bil v razredu motoGP v Indoneziji na dirkališču Pertamina Mandalika International hittejši od Italijana Luce Marinija. Jutri še glavna dirka. Španec Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec sprinterske dirke razreda motoGP v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem