NATO

MED OLIMPIJADO NA PARIŠKIH ULICAH KUPI SMETI? Pobiralci grozijo s stavko

Regional pred 2 dnevoma
Pariški pobiralci smeti bi lahko po informacijah tamkajšnjega sindikata stavkali v času olimpijskih in paraolimpijskih iger, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Kot piše AFP, obstaja velika možnost, da bi se ob pariških cestah med olimpijskimi… »

Med bolniško šel teč, nato dobil opomin delodajalca

Zurnal24 pred 3 dnevi
Med bolniško odsotnostjo zaradi poškodbe roke je šel na lažji tek. Kasneje je dobil opomin delodajalca, da ni spoštoval zdravnikovih navodil. Lahko zaradi tega dobi odpoved? Saša Despot Pravni strokovnjak mag. Boštjan J. Turk odgovarja na vaše… »

Je TikTok nevaren?

Mladina pred 3 dnevi
TikTok sodi med največja in najuspešnejša družbena omrežja na svetu, a tudi med najbolj osovražena, saj naj bi zasvajal otroke, prek njega naj bi manipulirali z volitvami in pridobivali podatke. Ameriški predsednik Joe Biden je pred kratkim prišel… »

Grozljivo: oče šestletnika silil v brutalen tek, fantek nato umrl

Zurnal24 pred 3 dnevi
31-letni oče je obtožen, da je zakrivil smrt svojega otroka, ker ga je silil v prekomerno fizično dejavnost na tekalni stezi. 31-letni Američan C. G. je silil svojega šestletnega sina v prekomerno fizično dejavnost, češ da je predebel. Če bo… »

Lucas Hernandez mora na operacijo kolena in bo moral zelo verjetno izpustiti Euro

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Branilec PSG-ja Lucas Hernandez si je na polfinalni tekmi Lige prvakov v sredo v Dortmundu strgal sprednjo križno vez v levem kolenu. To pomeni, da je zelo verjetno izgubljen za evropsko prvenstvo v Nemčiji. Francoski reprezentant bo opravil še… »

Dončić bolan in načet, a z najboljšo predstavo v seriji

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Nekaj ur prej je Luka Dončić s hripavim glasom, med kašljanjem in smrkanjem pripovedoval, da bi zaradi težav s kolenom v rednem delu izpustil tekmo, a nato je ravno on poskrbel, da je Dallas znova prevzel vodstvo v obračunu z LA Clippersi. "To je… »

Športne igre mladih so priložnost za neobremenjen užitek v športu

Delo pred 3 dnevi
V Ljubljani bo 6. maja potekala svečana otvoritev Plazma športnih iger mladih, ki potekajo po celi regiji. Gosta tudi Aleksander Čeferin in Robert Golob. Letos bo prvič slavnostni ogenj Plazma športnih iger mladih gorel tudi v Sloveniji. To največje… »

Risi po zmagi nad Italijani znova gospodarji svoje usode

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Turnir, kjer res lahko vsakdo premaga vsakogar. Svetovno prvenstvo drugega razreda v Bolzanu se zapleta, a to je voda na mlin Slovenije. Po uvodni hladni prhi so risi z dvema zmagama že na mestih, ki vodijo v elito, pri čemer niso več odvisni od… »

Tradicionalni prvomajski nastopi Godbe Lukovica

Domžalec pred 3 dnevi
Če nas na praznik z bučnimi glasovi zbudijo glasovi motorjev, ki se v organizaciji AMD Lukovica podajo na vožnjo po Črnem grabnu v zgodnjih jutranjih urah, nas na predvečer praznika razveseljuje že nekaj let Godba Lukovica. Njihovi prvomajski… »

Prvomajsko jutro v Tuhinjski dolini

Domžalec pred 3 dnevi
Godbeniki Tuhinjske doline so včeraj že navsezgodaj zaigrali poskočne prvomajske koračnice, s katerimi so ob 7.00 razveselili krajane na Selih, nato pa so krenili v Snovik. Ob 8.30 so na terasi izpred Term predramili goste in mimoidoče. Petindvajset… »

Novice dneva »

Prometni pritisk na Ljubljano bo čedalje hujši

Delo pred eno uroše 1 povezana

Hokejisti še podžgali športno evforijo v Dallasu

RTV Slovenija pred 14 minutamiše 1 povezana

Ob pozivih, naj sodnik Jaklič odstopi, 3.

Dnevnik pred 8 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem