NATO

PROJEKCIJE ZA SLOVENIJO: Po razvitosti glede na kupno moč bo prehitela Italijo, a to še ni vse

Regional pred 1 dnevom
Slovenija bo do leta 2029 - glede na pričakovano razliko v stopnjah gospodarske rasti - po BDP na prebivalca po kupni moči prehitela Italijo in se precej približala Združenemu kraljestvu ter Franciji, kažejo najnovejše projekcije Mednarodnega… »

Na Evroviziji bo točke Velike Britanije naznanila Joanna Lumley

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Letos bo britanski evrovizijski žiriji predsedovala igralka in nekdanja manekenka Joanna Lumley, ki je nad to častjo navdušena. Tako bo med finalom 11. maja med drugim naznanila tudi, kateri državi je Velika Britanija namenila legendarnih 12 točk… »

Ideja za celodnevni kolesarski izlet po občini Domžale

Domžalec pred 2 dnevoma
Domžale z okolico so zagotovo več kot zanimive za izlet s kolesom. V Domžalah je v mesecu aprilu zaživel nov sistem za izposojo koles DBajk tako, da se na to pot lahko odpravite tudi z domžalskimi kolesi. Poglejmo si kam nas bo peljal kolesarski… »

Namesto Tomija bi frontman Siddharte skoraj postal on

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Ste vedeli? Voditeljica Lea Mederal je v svoji oddaji Potep z Leo gostila enega naših najbolj znanih bobnarjev Boštjana Megliča, ki ji je razkril, da je bil sprva on pevec skupine Siddharta. V skupino ga je potegnil brat Tomi, da bi namesto neumnosti… »

Slovenija za hrvaške zdravnike ni več zanimiva

Delo pred 2 dnevoma
Zdravnike na Hrvaškem so najprej obravnavali kot javne uslužbence, nato so jim plače dodatno zvišali, da bi ostali v javnem zdravstvu. Odkar zdravniki zapuščajo Slovenijo, poskuša naše zdravstvo pridobiti dodatne zdravnike v tujini, da bi oskrbeli… »

V totalitarizmu je najpomembneje, da ne prenehamo govoriti resnice

Delo pred 2 dnevoma
Avtor uspešnice Psihologija totalitarizma o tem, kako se upreti množični hipnozi in kako je edino zdravilo proti totalitarizmu, da dvignemo svoj glas. V članku preberite še: Profesor klinične psihologije, avtor uspešnice Psihologija totalitarizma… »

Ham po dveh izpadih proti Denverju zapušča klop Lakersov

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Vodstvo LA Lakersov je odpustilo trenerja Darvina Hama tri dni po izpadu v 1. krogu končnice proti prvakom iz Denverja z 1:4 v zmagah. Generalni menedžer Rob Pelinka je že začel iskati novega stratega, ki ga čaka težka naloga. 50-letni Ham je pred… »

Šmartinski park: Presajena drevesa so ozelenela

Dnevnik pred 2 dnevoma
Drevored presajenih dreves ob sprehajalni poti v Šmartinskem parku je s pomladjo lepo ozelenel. Ljubljanski Javni stanovanjski sklad je v Šmartinski park januarja letos najprej presadil pet dreves z Zvezne ulice, kjer poteka gradnja stanovanjske soseske… »

Športni direktor Visme naposled o nastopu Vingegaarda

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Športni direktor Visme je optimističen. Zdravstveno stanje dvakratnega zaporednega zmagovalca dirke po Franciji Jonasa Vingegaarda je po padcu v Baskiji že kar nekaj časa neznanka. Danec je po zlomu reber in ključnice ter predrtih pljučih v… »

Risi že pridrveli na cilj in se vrnili med svetovno elito

Delo pred 2 dnevoma
Hokej: V Bolzanu je Slovenija po novem izjemnem boju ugnala Japonsko – V soboto za konec ob 19.30 proti Madžarski. V nadaljevanju preberite: Slovenska reprezentanca se je po najhitrejši možni poti vrnila med najboljše na svetu. Premagala je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem