Pariz

Našel način, kako premagati Pogačarja

Zurnal24 pred tremi urami
Legendarni Irec Sean Kelly ne verjame, da je na Giru moč premagati Tadeja Pogačarja. Legendarni irski kolesar Sean Kelly, ki je v svoji karieri med drugim zabeležil devet zmag na spomenikih, kar sedemkrat osvojil dirko Pariz - Nica in slavil tudi na… »

Rim brez Alcaraza in Sinnerja, a z Đokovićem in Nadalom

RTV Slovenija pred 11 urami
Po Carlosu Alcarazu je teniški turnir serije masters v Rimu, ki je zadnji pred Odprtim prvenstvom Francije v Parizu, odpovedal tudi domači adut Jannik Sinner. Zmagovalec prvega letošnjega turnirja za grand slam v Avstraliji je kot razlog navedel… »

Kitajski plan B

Delo pred 13 urami
Spet bo v vsem, kar govorijo Evropejci, preveč vsega: tako priznanj, da ne morejo brez Kitajske, kot opozoril, da tudi s Kitajsko tako ne gre naprej. V nadaljevanju preberite: Ko bo Xi Jinping v nedeljo prispel v Pariz, bodo oči Evropejcev uprte proti… »

Za kolajno si je privoščila pol pice, po dodatne poglede k Sari Isaković

Delo pred 23 urami
Evropska podprvakinja v judu Kaja Kajzer se bo turnirja v Astani in SP v Abu Dabiju lotila kot OI v Parizu. Prisega na zdravo hrano, težko pa se upre čokoladi. V nadaljevanju preberite: Kako je odlična slovenska judoistka Kaja Kajzer podoživela svoj… »

Maruša Štangar tik pod zmagovalnim odrom v Tadžikistanu

Delo pred 1 dnevom
Judoistka ljubljanske Olimpije na turnirju za grand slam v Dušanbeju izgubila dvoboj za bronasto kolajno. Le teden dni po evropskem prvenstvu v Zagrebu, na katerem se ji ni izšlo po načrtih in željah, se je Maruša Štangar spet borila za točke v… »

Amedeo Modigliani kot umetnik, ki svoj pogled usmerja v emancipirano žensko

RTV Slovenija pred 1 dnevom
V mestu Potsdam v bližini Berlina je na ogled razstava Modigliani: Sodobni pogledi, za katero so njegove slike posodili muzeji v Parizu, Washingtonu, New Yorku in Londonu. Gre za razstavo, ki ponuja nov pogled na ženske akte tega italijanskega slikarja… »

Francija v Nemčiji brez Lucasa Hernandeza

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Nogometaš Pariza Saint-Germaina Lucas Hernandez si je na sredni tekmi lige prvakov z Dortmundom strgal sprednjo križno vez v levem kolenu. Posledično je levi bočni branilec ostal brez nastopa za Francijo na bližajočem evropskem prvenstvu. Pregled z… »

Francozi odločni, rdeča luč tudi za prostovoljce iz Rusije in Belorusije

Delo pred 1 dnevom
Francoski organizatorji olimpijskih iger so prejeli 300.000 vlog in med njimi nato izbrali 45.000 oseb. Ruski in beloruski prostovoljci ne bodo sodelovali na letošnji olimpijskih igrah v Parizu, poroča francoska tiskovna agencija AFP, potem ko so… »

Kielu uspela velika vrnitev v zadnje četrt ure za preboj na zaključni turnir

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Magdeburg, Aalborg, Kiel in Barcelona so udeleženci zaključnega turnirja Lige prvakov, ki bo 8. in 9. junija v Kölnu. Najbolj napeto je bilo v Kielu, kjer so gostitelji z 31:21 ugnali Montpellier, potem ko so v Franciji izgubili z devetimi goli… »

Pri tridesetih letih debitant postal veliki adut v ligi prvakov

Delo pred 2 dnevoma
Po prvih 90 minutah v polfinalu nogometne lige prvakov Londonu najbližje Borussia. Njen najmočnejši adut v izločilnih tekmah je Niclas Füllkrug. Kako blizu je nemški finale lige prvakov, drugi po letu 2013 in z istima tekmecema? To je le eno od… »

Novice dneva »

POZOR! Primorska avtocesta je zaprta zaradi nesreče

Regional pred eno uroše 3 povezane

Začenjajo se obnovitvena dela, pričakujte zastoje

Zurnal24 pred 49 minutamiše 1 povezana

Najstnika po napadu z nožem ubila policija

Delo pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem