Partizan

Komentar / Rent-a-Tito

Mladina pred 15 dnevi
Kam s Titovimi kostmi po deložaciji iz Hiše cvetja. Je to mogoče? Da Hrvaška televizija, ta hemoroid nacionalistične oblasti, predvaja filmski spektakel Bitka na Neretvi, odo Titovim partizanom, ki so premagali močnejše fašiste? Film, ki ga po… »

Ustavili kombi, razbili stekla in vanj vrgli bakle

Zurnal24 pred 18 dnevi
Huligani so prejeli zaporne kazni, a tožilstvo kljub temu ni zadovoljno. Višje sodišče v Beogradu je pet navijačev srbskega nogometnega prvoligaša Crvene zvezde obsodilo na po štiri leta zapora zaradi napada na kombi z navijači rivalskega… »

Ah, Italija ...

Delo pred 21 dnevi
Naj resignirano ugotovimo, da je Italija pač 65-milijonska država, in bo treba 10. februarja vsako leto ob neresnicah pozabiti na lastno dostojanstvo? V nadaljevanju preberite: Slovensko društvo za mednarodne odnose (SDM) je pred kratkim priredilo… »

Luka Božić drugič zapored MVP rednega dela lige Aba

Dnevnik pred 21 dnevi
Košarkarja Zadra Luko Božića so trenerji, novinarji in navijači drugič zapovrstjo izbrali za najkoristnejšega igralca rednega dela sezone lige regionalne košarkarske lige Aba. Najboljši je bil v vseh treh glasovanju in je dobil 16,8 odstotkov vseh… »

Božić prvi dvakratni MVP Lige ABA

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Košarkar Zadra Luka Božić je bil v glasovanju trenerjev, novinarjev in navijačev drugo leto zapored izbran za najkoristnejšega igralca Lige ABA. 27-letni krilni košarkar bo prvi, ki bo dobil pokal Dejana Milojevića, nagrado, poimenovano po letos… »

Košarkarjem Krke bi lahko odleglo, vendar jim še ne more

Delo pred 28 dnevi
Skupščina ABA še enkrat potrdila širitev lige na 16 moštev, a vnovič brez podpore Partizana in Budućnosti. Cedevita Olimpija brez težav osvojila Zagreb. V nadaljevanju preberite: V uvodnem dvoboju zadnjega kola lige ABA so košarkarji Cedevite… »

Slovenski moštvi bosta zadnji hip poskušali rešiti, kar je še možno

Delo pred 29 dnevi
Košarkarji Cedevite Olimpije v zadnjem kolu lige ABA za 4., 5. ali 6. mesto pred končnico, Krka za pobeg z dna lestvice. V nadaljevanju preberite: Pred zadnjim kolom lige ABA je jasno, da bodo košarkarji Crvene zvezde vstopili v četrtfinale končnice… »

Olimpija dosegla novo dno, a še vedno upa na četrto mesto

Dnevnik pred 29 dnevi
Košarkarje Cedevite Olimpije danes ob 18. uri v Zagrebu čaka zadnja tekma rednega dela lige ABA proti Ciboni. Krka jutri ob 19. uri gostuje v Čačku pri Borcu. Zadnji krog lige ABA bo za oba slovenska predstavnika še kako pomemben. Cedevita Olimpija v… »

V spomin: Veljko Bulajić (1928–2024), režiser najdražjega jugoslovanskega filma vseh časov

Dnevnik pred 30 dnevi
Danes se je v 97. letu starosti poslovil hrvaški režiser Veljko Bulajić, čigar Bitka na Neretvi, najdražji jugoslovanski film vseh časov, je prepotoval ves svet ter z več kot 550 milijoni gledalcev do danes velja za najbolj gledan film nekdanje… »

Umrl je eden največjih jugoslovanskih režiserjev Veljko Bulajić

Delo pred 30 dnevi
V jugoslovanskih republikah je Veljko Bulajić snemal predvsem vojne oziroma partizanske filme, med njimi kultno Bitko na Neretvi. Umrl je v 97. letu. V 97. letu starosti je umrl hrvaško-črnogorski režiser Veljko Bulajić. Veljal je za enega največjih… »

Novice dneva »

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred 8 uramiše 7 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Delo pred 45 minutamiše 5 povezanih

Mladi kajakaš po nesreči na reki Savi umrl

Delo pred dvema uramaše 3 povezane

Sin zabodel mamo v Zagrebu

Necenzurirano pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem