Partizan

Umrl režiser najdražjega jugoslovanskega filma vseh časov

Dnevnik pred 30 dnevi
V 97. letu starosti se je poslovil hrvaški režiser Veljko Bulajić, katerega Bitka na Neretvi, najdražji jugoslovanski film vseh časov, je prepotoval ves svet ter z več kot 550 milijoni gledalcev do danes velja za najbolj gledan film nekdanje… »

Olympiacos s preobratom v Beogradu priprl Partizanova vrata v končnico

RTV Slovenija 28.03.2024
Košarkarji Olympiacosa so v 32. krogu Evrolige slavili v razprodani Štark Areni. Na obračunu s Partizanom so nadoknadili 14 točk zaostanka in se veselili pomembne zmage (69:74). Pirejčani so v naelektrenem vzdušju – navijači grškega velikana so… »

Pri Kranju in Ribnici slovesnosti v spomin na bitki proti številčnejšim enotam okupatorjev

RTV Slovenija 23.03.2024
V Ribnici so se s spominsko slovesnostjo spomnili na bitko pri Jelenovem Žlebu, v Planici nad Crnogrobom pa na preboj Selške čete Cankarjevega bataljona na Planici. V obeh primerih so se partizani spopadli proti mnogo številčnejšim okupatorskim… »

Zapleti ob sprejemu BC Dubai v ligo ABA

Dnevnik 21.03.2024
Košarkarski klub BC Dubai bo, kot vse kaže, vsaj naslednje tri sezone del lige ABA, a v vodstvu Partizana in Budućnosti opozarjajo, da morajo klubi lastniki najprej sprejeti številne spremembe, preden lahko tudi formalnopravno postane član… »

Dubaj za 2,3 milijona evrov na sezono postal član Lige ABA

RTV Slovenija 19.03.2024
Na nadaljevanju skupščine košarkarske Lige ABA v Zagrebu so člani lige z večino glasov sprejeli odločitev, da sprejmejo ponudbo Dubaja za sodelovanje v tekmovanju. Ta bo član druščine vsaj naslednje tri sezone. To je bilo bolj ali manj jasno že… »

Dubaju pričakovano zelena luč za ligo ABA

Delo 19.03.2024
Potem ko je klub iz ZAE obogatil ponudbo, regionalna košarkarska sezona 2024/25 s 16 moštvi, kar je lahko dobra vest za Krko. V nadaljevanju preberite: Kar je košarkarska javnost pričakovala že prejšnji teden, se je uresničilo danes. Skupščina… »

Olimpija z novim sponzorjem že načrtuje prihodnjo sezono

Dnevnik 08.03.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v 22. krogu lige ABA danes ob 18. uri gostili Budućnost, Krka pa jutri ob 19. uri gostuje pri Crveni zvezdi. Potem ko so v nedeljo po katastrofalni predstavi v obrambi predvsem v prvem polčasu, ko jim je Partizan nasul… »

Po zgodovinski četrtini Partizana Olimpija drago prodala svojo kožo

RTV Slovenija 03.03.2024
Rekordnih 42 točk so nasuli košarkarji Partizana v prvi četrtini obračuna 21. kroga Lige ABA Cedeviti Olimpiji. Čeprav so se Ljubljančani v nadaljevanju približali le na minus dve, je Partizan s 110:102 vknjižil pomembno zmago v boju za drugo… »

Katastrofalni obrambni predstavi Olimpije in Krke

Dnevnik 03.03.2024
V 21. krogu lige ABA je Cedevita Olimpija klonila na gostovanju pri Partizanu, Krka pa v Novem mestu proti Megi. Katastrofalni predstavi v obrambi sta v 21. krogu lige ABA zaznamovali tako Cedevito Olimpijo kot Krko. Ljubljančani so proti Partizanu… »

Olimpija ob koncu lovila Partizan, poraz tudi Krke

Zurnal24 03.03.2024
Oba slovenska kluba sta bila poražena. Košarkarji Cedevite Olimpije so v tekmi 21. kroga lige Aba v gosteh izgubili s Partizanom s 102:110 (24:42, 57:70, 77:87). Ljubljančani so po premoru zaradi pokalnih in reprezentančnih tekem v nadaljevanje… »

Novice dneva »

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred tremi uramiše 7 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Delo pred dvema uramaše 5 povezanih

V Kairu nadaljevanje pogajanja o prekinitvi ognja v Gazi

Delo pred dvema uramaše 2 povezani

To danes čaka kolesarje, Pogačar že uvodni dan v rožnatem?

Zurnal24 pred dvema uramaše 2 povezani

Direktor naj bi bil o nasilju obveščen, a ni ustrezno ukrepal

Zurnal24 pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem