Partizan

Osmi poraz Barcelone, Real Madrid do 20. zmage

SiolNET 26.01.2024
Derbi 23. kroga evrolige med Fenerbahčejem in Virtusom iz Bologne je z 88:75 pripadel turški ekipi. Crvena zvezda z Mikom Tobeyjem je na gostovanju pri zadnji berlinski Albi, ki zaradi poškodbe že dlje časa pogreša Žigo Samarja, izgubila z 80:89… »

Partizanska koračnica za Hamas

Delo 26.01.2024
Nasilen odpor proti okupatorju je še eden od privilegijev, ki si jih zahodne družbe pridržujejo zase. V nadaljevanju preberite: Nocoj si je mogoče v enem osrednjih ljubljanskih gledališč ogledati predstavo o Pohorskem bataljonu, ki je januarja 1943… »

Nagrada za MVP-ja Lige ABA zdaj nosi ime Dejana Milojevića

RTV Slovenija 25.01.2024
Klubi v Ligi ABA so soglasno sklenili, da se bo nagrada za najkoristnejšega posameznika v tekmovanju odslej imenovala po Dejanu Milojeviću, tragično umrlem trenerju in nekdanjem srbskem košarkarju, ki je v jadranski ligi pustil velik pečat. Dejan… »

NBA šampion o slovesu: Kaj takšnega še nisem videl

Zurnal24 23.01.2024
Dvoboj med nekdanjima kluboma Dejana Milojevića so spremljali tudi na zahodni obali ZDA. V ligi ABA je bil v ponedeljek na razporedu dvoboj med Partizanom in Mego, kluboma v katerem je deloval Dejan Milojević. S prvim je kot igralec osvojil dva od… »

Zvezdi se končnica izmika, visok poraz Barce in Reala

SiolNET 19.01.2024
V 22. krogu evrolige sta izgubili vodilni ekipi: naprej drugouvrščena Barcelone proti Anadilu Efesu (74:98), nato pa še vodilni Real Madrid proti Monacu (74:98). V četrtek je izgubila Crvena zvezda, v petek zvečer pa še drugi beograjski klub… »

Zaradi smrti Milojevića preložena tekma med Golden Statom in Dallasom

RTV Slovenija 18.01.2024
Vodstvo Lige NBA je zaradi smrti Dejana Milojevića, ki je bil pomočnik trenerja pri Golden Statu, preložilo še drugo tekmo. Obračun med Bojevniki in Dallasom, ki bi moral biti na sporedu v noči na soboto, bo na sporedu pozneje. Ob nenadni smrti… »

Umrl je Dejan Milojević, ki je z ZR Jugoslavijo leta 2001 postal evropski prvak

RTV Slovenija 17.01.2024
V 47. letu starosti je zaradi srčnega zastoja umrl srbski košarkarski trener, nekdanji košarkar in reprezentant Dejan Milojević. Žalostno novico so potrdili v ekipi Golden State Warriors, pri kateri je bil Milojević pomočnik trenerja, piše b92… »

Žakelj: Budućnost priložnost, da vidim, ali sem iz pravega testa

RTV Slovenija 15.01.2024
"Iskreno povedano, nisem bil takoj za. Malce sem okleval," je o ponudbi, ki jo je od Budućnosti dobil pred dvema mesecema, dejal Andrej Žakelj, slovenski strokovnjak na klopi največjega črnogorskega kluba. 45-letni Postojnčan, ki je v Ligi ABA dober… »

Tradicija slovenskega partizanstva je nesmrtna

Delo 15.01.2024
Tragične dogodke pred 82 leti so množično obujali na pobočju Jelovice. Petih pohodov se je skupaj udeležilo 620 ljudi. V nadaljevanju preberite: Dražgoše so povsem običajna vasica, a z grozljivo preteklostjo. V začetku vojne vihre je tamkajšnje… »

Matjaž Nemec opozoril na oživljanje nacifašizma

SiolNET 14.01.2024
Ob 82. obletnici dražgoške bitke se je na današnji spominski slovesnosti v Dražgošah zbrala množica ljudi, ki jo je nagovoril evropski poslanec Matjaž Nemec. Kot je poudaril, iz Dražgoš brezčasno odmevajo nauki, ki smo jim dolžni prisluhniti… »

Novice dneva »

PRI SEŽANI NAŠLI TRUPLO: Intervencija se nadaljuje danes

Regional pred 9 uramiše 5 povezanih

Mladi kajakaš po nesreči na Savi umrl

Zurnal24 pred 6 uramiše 3 povezane

Sin zabodel mamo v Zagrebu

Necenzurirano pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem