Tadej Pogačar

Urška Žiger je tesnobna, kadar dirka Tadej Pogačar

Necenzurirano pred 4 urami
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (25) je veliki zmagovalec Dirke po Franciji. Petindvajsetletnik s Klanca pri Komendi je tretjič v karieri slavil na največji kolesarski dirki, potem ko je dobil tudi zadnjo etapo, vožnjo na čas od Monaka do… »

Selektor tekmecev: Pogačar bi lahko postal olimpijski prvak

Zurnal24 pred 15 urami
Pogačarjeva odpoved nastopa na olimpijskih igrah je še naprej tema v kolesarskih krogih. Tadej Pogačar je po osvojitvi dirke po Franciji sporočil, da zaradi utrujenosti ne bo nastopil na olimpijskih igrah v Parizu. Kasneje je večkrat izjavil, da je k… »

Veliki rival razkril pravi razlog, zakaj Pogačar ne bo napadel Vuelte

Zurnal24 pred 1 dnevom
Geraint Thomas je razkril, da Pogačar ne bo nastopil na Vuelti, ker želi svojim ekipnim pomočnikom omogočiti, da imajo tudi sami vlogo kapetana na eni izmed velikih tritedenskih dirk. Valižan Geraint Thomas je bil eden izmed kolesarjev, ki so imeli… »

Sprejem Tadeja Pogačarja v Komendi

Domžalec pred 1 dnevom
Junaka letošnjih Gira in Toura Tadeja Pogačarja so ljubitelji kolesarstva včeraj lahko pozdravili kar dvakrat. Prvič na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer ga je pozno popoldne pričakala množica ljudi, drugič pa zvečer po osmi uri, ko so mu krajani… »

#video #foto Tadej Pogačar: »Hvala vsem, da se počutim resnično doma v Komendi«

Dnevnik pred 1 dnevom
Komenda je sinoči navdušeno pozdravila domačega kolesarskega zvezdnika Tadeja Pogačarja, ki so ga poleg slovenskih navijačev prišli pozdraviti tudi tuji. Po vseh obveznostih si bo Pogačar zdaj vzel nekaj dni za oddih, potem pa že pogleduje proti… »

Foto: Sprejem šampiona Tadeja Pogačarja

Necenzurirano pred 3 dnevi
Slovenski kolesarski velemojster Tadej Pogačar je pozdravil svoje navijače na Kongresnem trgu v Ljubljani. Pričakali so ga tudi v domači Komendi. Prvi kolesar sveta Tadej Pogačar se je na Kongresni trg v Ljubljani pripeljal skupaj s člani svoje… »

Pogačar na Kongresnem trgu: "Brez pritiska, prosim. Telo si mora odpočiti."

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Na Kongresnem trgu v Ljubljani je potekal velik sprejem za Tadeja Pogačarja, ki je z veliko množico navijačev proslavil zmagi na Dirki po Italiji in Dirki po Franciji. Pozneje so mu sprejem pripravili tudi v domači Komendi. Pogačar se je na… »

Trikratni zmagovalec Toura v Ljubljani in Komendi: Brez pritiska, prosim

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Tadej Pogačar se je zahvalil svojim navijačem. Prvi dvojni zmagovalec kolesarskih dirk po Italiji in Franciji v isti sezoni po 26 letih Tadej Pogačar je na sprejemu v Ljubljani danes skupaj z navijači proslavil obe zmagi. Ob tem je ponovil, da… »

Tadej Pogačar: Psihično sem izčrpan, želim se sprostiti in iti na plažo

Dnevnik pred 2 dnevoma
Slovenski šampion je napovedal, da bo skušal na letošnjem svetovnem prvenstvu osvojiti zlato. »Tam želim zmagati. Med Tourom sem bil v vrhunski formi in konec septembra želim biti v enakem stanju kot ta mesec. To zahteva tudi počitek,« je za… »

Pogi potrdil, kar smo sumili že včeraj

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Tadej Pogačar je potrdil, da se delno za njegovo odločitvijo skriva tudi izbor selektorja ženske reprezentance. Zdaj že trikratni zmagovalec Toura Tadej Pogačar se je udeležil kriterija Surhuisterveen na Nizozemskem. Pred nastopom je spregovoril… »

Novice dneva »

KFC v prostoru brez uporabnega dovoljenja

Dnevnik pred dvema uramaše 1 povezana

Delovali so kot tank

Dnevnik pred eno uro

Nov center za duševno zdravje otrok

Dnevnik pred dvema urama

Bitka za döner

Dnevnik pred dvema urama
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem