Tadej Pogačar

Odlične novice za Tadeja Pogačarja

Zurnal24 pred dvema urama
Iz ekipe UAE Team Emirates so razkrili, da bodo za letošnjo dirko po Franciji okoli svojega kapetana Tadeja Pogačarja sestavili eno najmočnejših ekip vseh časov. Potem ko so bili trije največji rivali - Primož Roglič, Jonas Vingegaard in Remco… »

Pogačar pogreša Evenepoela

Dnevnik pred 10 urami
Po mesecu dni brez tekmovanj se na zadnji kolesarski spomladanski spomenik tekmovalno vrača svetovna številka ena, Tadej Pogačar. Tadej Pogačar (UAE Emirates) si je tekmovalno številko v letošnji sezoni nazadnje na hrbet pripel 18. marca v… »

Napoved asa: boj Pogačarja in van der Poela bo pripadel ...

Zurnal24 pred 19 urami
Nekdanji belgijski šampion na dirki Liege - Bastogne - Liege stavi na Slovenca. V nedeljo bo na sporedu dirka Liege - Bastogne - Liege, na četrtem spomeniku sezone pa za največja favorita veljata Tadej Pogačar in svetovni prvak Mathieu van der Poel… »

Tadej Pogačar se ne boji dežja in van der Poela

Delo pred 19 urami
Slovenski kolesarski as bo jutri na dirki Liege–Bastogne–Liege preizkusil pripravljenost pred Girom. v nadaljevanju preberite: »Po višinskih pripravah sem v dobri formi. Veliko osredotočenosti je bilo že na Giru in Touru, pomembna pa je tudi ta… »

10 kilogramov razlike bi se moralo po 4000 višinskih metrih poznati

RTV Slovenija pred 19 urami
Tadej Pogačar je pred nedeljskim spomenikom Liège−Bastogne−Liège v vlogi izrazitega favorita. Vse napovedi govorijo, da mu lahko drugo zmago na "stari dami" spelje le Mathieu van der Poel, ki je na klasiki Pariz−Roubaix osvojil že šesti… »

Stephen Williams zmagovalec Valonske puščice

Dnevnik pred 2 dnevoma
Britanski kolesar Stephen Williams (Israel-Premier Tech) je zmagovalec 88. izdaje Valonske puščice. Sedemindvajsetletnik je napadel v zadnjih nekaj 100 m na slovitem klancu Mur de Huy in za sabo zadržal Francoza Kevina Vauquelina (Arkea-B&B Hotels) in… »

Neverjeten rekord Pogačarja, traja že skoraj tri leta

Zurnal24 pred 4 dnevi
Slovenski kolesarji krojijo vrh svetovne lestvice. Zadnje tri sezone najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar je začel 134. teden na vrhu svetovne lestvice Mednarodne kolesarske zveze (UCI). Pogačar ima 6158 točk, drugi je Danec Jonas Vingegaard s… »

SLOVENSKI AS KRALJUJE: Pogačar rekordnih 144 tednov na vrhu svetovne lestvice

Regional pred 4 dnevi
Zadnje tri sezone najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar je začel 134. teden na vrhu svetovne lestvice Mednarodne kolesarske zveze (Uci). Pogačar ima 6158 točk, drugi je Danec Jonas Vingegaard s 5970,5 točke, ki tako kot tretji na lestvici… »

Pogačar za nadaljevanje niza v Liegeu potrebuje vsaj sedmo mesto

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Tadej Pogačar začenja 134. zaporedni teden na vrhu lestvice UCI. Če želi tam tudi ostati in popraviti svoj rekord za še nekaj tednov, mora nedeljski spomenik v Liegeu končati na vsaj sedmem mestu. Dvakratni zmagovalec Toura ima na svojem računu… »

Vingegaard kljub »bolniški« maje Pogačarjev prestol

Delo pred 4 dnevi
Tadej Pogačar je še 134. teden zapored na vrhu lestvice Mednarodne kolesarske zveze, kjer bo ostal (vsaj) še teden dni, morda tudi dlje. Na lestvici Mednarodne kolesarske zveze ( UCI) ni prišlo do sprememb na vrhu, Tadej Pogačar nadaljuje svoj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem