Tadej Pogačar

Pogačar do druge zmage v Liegeu in šeste na spomenikih

Gorenjski glas pred 3 dnevi
Liege – Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec prestižne enodnevne klasike Liege - Bastogne - Liege. To je njegova druga zmaga na tej dirki po letu 2021 in skupno šesta na največjih enodnevnih dirkah na svetu… »

#video Mojstrovina Tadeja Pogačarja za 70. zmago

Dnevnik pred 3 dnevi
Kolesarski šampion s Klanca pri Komendi je na najstarejšem spomeniku v svetu kolesarstva znova pokazal, zakaj je že 135 tednov zapored najboljši kolesar na svetu. V Liegeu je slavil 70. zmago v karieri in šesto na največjih enodnevnih dirkah… »

Karavana sopiha, Tadej Pogačar melje naprej

Delo pred 3 dnevi
Tekmeci letos še niso imeli odgovora na moč svetovne številke ena. Pred vrati je boj za rožnato majico. V nadaljevanju preberite: Karavana sopiha, Tadej Pogačar melje naprej. Tako bi lahko orisali predstave svetovne kolesarske številke ena v letu… »

Vse po načrtu: s šestim spomenikom na Giro

RTV Slovenija pred 3 dnevi
"Na takšnih dolgih dirkah je nekaj posebnega priti sam v cilj, zlasti še v dresu državnega prvaka," je poudaril Tadej Pogačar po osvojitvi ardenskega spomenika, kjer je zmagal po načrtu. Po čustveni zmagi v Liegeu se zdaj začenja dvojček… »

POGAČAR DO ZMAGE NA PRESTIŽNI KLASIKI: To je njegova druga zmaga na tej dirki in skupno šesta na spomenikih (FOTO, VIDEO)

Regional pred 3 dnevi
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec prestižne enodnevne klasike Liege - Bastogne - Liege. To je njegova druga zmaga na tej dirki po letu 2021 in skupno šesta na največjih enodnevnih dirkah na svetu oz… »

Zato je prst uperil v nebo: To je bil zame zelo čustven dan

Zurnal24 pred 3 dnevi
TAdej Pogačar je imel dodaten motiv za nastop na LBL: Tadej Pogačar je po letu 2021 še drugič zmagal na četrtem spomeniku sezone, dirko Liege - Bastogne - Liege je tokrat dobil z napadom 35 kilometrov pred ciljem, ko se je odpeljal vsem tekmecem… »

Pogačar je napadel na slovitem klancu in se odpeljal k novemu podvigu

Zurnal24 pred 3 dnevi
Slovenski kolesarski as je uspešno lovil drugo zmago na LBL, šesto na spomenikih. Najboljši kolesarji so se spopadli s četrtim spomenikom sezone, v konkurenci sicer ni bilo zmagovalca zadnjih dveh preizkušenj Liege - Bastogne - Liege Remca… »

Pogačar drugič osvojil staro damo kolesarstva

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Tadej Pogačar ostaja vodilni kolesar sveta. S pričakovanim napadom oz. pospeškom na La Redoute se je otresel vseh tekmecev in se sam odpeljal proti 35 km oddaljenemu cilju v Liegeu, kjer slavi drugo zmago kariere in skupno že šesto na spomenikih… »

Stara dama slovenska: Novak izčrpal, Pogačar odpihnil tekmece

Delo pred 3 dnevi
Slovenski kolesarski zvezdnik je v svojem značilnem slogu v Belgiji slavil že sedmo letošnjo zmago in 70. v karieri. Najstarejša klasična dirka na svetu Liege–Bastogne–Liege, na kateri sta Primož Roglič in Tadej Pogačar v letih 2020 in 2021… »

Pogačar pred Girom lovi še eno prestižno zmago

Zurnal24 pred 3 dnevi
Najboljši slovenski kolesar Tadej Pogačar se bo danes podal v boj za drugo zmago na prestižni enodnevni dirki Liege - Bastogne - Liege. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) bo danes na startu prestižne enodnevne dirke Liege -… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem