Tadej Pogačar

Laurance je zmagovalec pete etape, Pogačar zaprt v šprintu; jutri spet na zmago

Delo pred 6 dnevi
Francoski kolesar Axel Laurance je zmagovalec pete etape dirke po Kataloniji. Tadej Pogačar je zasedel 31. mesto in ostaja v skupnem vodstvu. Francoski kolesar Axel Laurance (Alpecin-Deceuninck) je zmagovalec pete etape dirke po Kataloniji. Na trasi od… »

Tim Gajser želi v Madridu pokvariti špansko fiesto in vzeti rdečo številko

Delo pred 7 dnevi
Konec tedna prinaša VN Španije v motokrosu, ki je slovenski as Tim Gajser še ni osvojil. Argentina je potrdila vrhunsko formo, dober štart tudi Jana Pancarja. V nadaljevanju preberite: S soncem obsijani Iberski polotok je v teh dneh zelo naklonjen… »

Van den Berg mesec po hudem padcu že na vrhu

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Na Dirki po Kataloniji so na 4. etapi priložnost dobili sprinterji. Najmočnejši je bil 24-letni Nizozemec Marijn van den Berg iz ekipe EF Education EasyPost. Tadej Pogačar je etapo končal na 25. mestu in ostaja zanesljivo vodilni v skupnem seštevku… »

V etapi za šprinterje Tadej Pogačar varno v glavnini

Delo pred 7 dnevi
V četrti etapi kolesarske dirke po Kataloniji je bil najhitrejši Nizozemec Marijn van den Berg. Nizozemec Marijn van den Berg (EF Education EasyPost) je bil najhitrejši v četrti etapi kolesarske dirke po Kataloniji. Na trasi od Sorta do Lleide (169,2… »

Noro, s čim je Pogačar primerjal odličnega Slovenca: "On je ..."

Zurnal24 pred 9 dnevi
Pogačar tudi s pomočjo Domna Novaka do zmage na še drugi gorski etapi dirke po Kataloniji. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Kataloniji. Na trasi od Sant Joana de les Abadessesa do… »

Pogačar brez pravega tekmeca dobil 3. etapo

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Zahtevna gorska etapa z dvema prelazoma ekstra kategorije, a tudi to ni bilo dovolj, da bi tekmeci lahko strli slovenskega kolesarskega asa Tadeja Pogačarja (UAE Emirates), ki je v velikem slogu dobil še drugo etapo zapored. Pogačar je zablestel že v… »

Pogačarju še kraljevska etapa po Kataloniji

Dnevnik pred 8 dnevi
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Kataloniji. Na trasi od Sant Joana de les Abadessesa do Port Aineja (176,7 km) je 25-letnik za drugo zaporedno etapno zmago po Kataloniji tekmece… »

POGAČAR DRUGIČ ZAPORED: Mikela Lando je prehitel za 48 sekund (FOTO)

Regional pred 8 dnevi
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Kataloniji. Na trasi od Sant Joana de les Abadessesa do Port Aineja (176,7 km) je 25-letnik za drugo zaporedno etapno zmago po Kataloniji tekmece… »

Tadej Pogačar z jeklenimi nogami vlada Kataloniji

Delo pred 8 dnevi
Slovenski kolesarski zvezdnik do druge zaporedne etapne zmage po samostojnem napadu v klanec. V nadaljevanju preberite: Tadeja Pogačarja (UAE) v uvodnem delu sezone 2024 noge nosijo kot veter. Po petih tekmovalnih dneh je njegova najslabša uvrstitev 3… »

Kaj si je privoščil!? Pogačar se je kar med etapo skrival v grmovju in ...

Zurnal24 pred 9 dnevi
Neverjetno, kako se je Tadej Pogačar v družbi rojaka Domna Novaka na drugi etape dirke po Kataloniji, ki jo je kasneje tudi suvereno dobil, poigral s konkurenti. Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar se rad poigrava s tekmeci v pelotonu na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem