TikTok

LIMONE STE OŽEMALI NAROBE: "To je dobesedno revolucionarno" (VIDEO)

Regional 22.03.2024
Kaj bi storili, če ne bi želeli uporabiti cele limone, ampak bi želeli iztisniti samo nekaj soka na vašo jed? Večina bi odrezala košček limone in verjetno preostanek ovila v prozorno folijo - in pri tem naredila kar nekaj nereda. No, tukaj je trik… »

ZARADI POVEČANE ZADNJICE SE JE ZATAKNILA V LETALSKEM SEDEŽU: "Ne morem najti hlač, ki bi mi bile prav" (VIDEO)

Regional 22.03.2024
Po brazilskem dvigu zadnjice (povečanje zadnjice z lastno maščobo) se je 25-letna Ava Louise zataknila v letalskem sedežu in mislila, da bodo morali poklicati gasilce. Poleg tega so ji težave povzročala oblačila, saj enostavno ni našla hlač, ki… »

Algoritemsko favoriziranje skrajnosti

Mladina 22.03.2024
TikTok je postal orodje propagande, pri politični mobilizaciji mladih volivcev pa ga v Evropi najuspešnejše uporablja skrajna desnica. TikTok, daleč najhitreje rastoče družbeno omrežje na trgu, zdaj že dolgo ni več le platforma za objavljanje… »

Ciril Štokelj: Populistične stranke volijo preprosti ljudje

RTV Slovenija 20.03.2024
Junijske volitve v Evropski parlament bodo zelo pomembne, meni direktor direktorata za obiskovalce v Evropskem parlamentu Ciril Štokelj. Če se uresničijo napovedi o uspehu skrajno desnih strank, Evropskemu parlamentu po njegovem grozi blokada. Manj kot… »

Tiktoker

Delo 17.03.2024
V tiskani in spletni izdaji Dela skupaj z ZRC SAZU soustvarjamo besede tedna. Ta teden smo izbrali besedo tiktoker. V sredo sem se po naključju znašla na Bavarskem dvoru v Ljubljani ravno v trenutku, ko se je dogajal incident, v katerega je bil vpleten… »

RDEČA ZASTAVICA PRI SAMSKIH: Preverite, ali ste ali niste 'material' za zmenke (VIDEO)

Regional 16.03.2024
Terapevtka Janet Martinez iz ZDA, ki je na spletu znana pod imenom Cursing Councillor, je na TikToku razkrila, kakšno rdečo zastavico (zaskrbljujoče obnašanje in karakterne lastnosti) lahko posedujejo samske osebe, ki iščejo morebitnega partnerja… »

V BiH aretirali najstnika, ki je napovedal pokol na srednji šoli

Dnevnik 15.03.2024
Sedemnajstletnik v BiH je v posnetku na TikToku napovedal napad na srednjo šolo, objavil pa tudi seznam za likvidacijo, na katerem je bilo dvansjt njegovih vrstnikov. Sinoči so ga aretirali. Pravi, da se je le šalil. Zaradi domnevnega načrtovanja… »

Omrežje je samo del tempirane bombe

Delo 15.03.2024
Brez posebnega dovoljenja vodstva v Pekingu tiktoka ni mogoče prodati. V nadaljevanju preberite: »Na koncu se bo to neizbežno obrnilo in ugriznilo ZDA,« je tiskovni predstavnik kitajskega zunanjega ministrstva Wang Wenbin komentiral zakonski predlog o… »

S kitajskim tiktokom se je končalo obdobje vladavine ameriških omrežij

Delo 15.03.2024
Poskus prepovedi kitajskega družbenega omrežja tiktok v ZDA je mogoče razumeti širše kot le skrb za varnost svojih državljanov. V nadaljevanju preberite: Ozadje odločitve predstavniškega doma, ki lahko privede do prepovedi priljubljenega… »

Sursov X, policijski tiktok in Darsovi humorni napisi

Delo 15.03.2024
Komunikacija mora biti zabavna, a še vedno spoštljiva in brez slovničnih napak, ugotavljajo sogovorniki. Kar je včasih veljalo za tradicionalna občila, da če te ni v medijih, ne obstajaš, zdaj še bolj velja za družbena omrežja. Tam svoje podobe… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem